Forge World Open day i MY :)
Moderator: esgaroth
Nawiązują stylistyką do dawnych krasnoludów chaosu sprzed big hatów - mnie się bardzo podobają.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Szkoda, że nie wielkie czapy ale... lepszy rydz niż nic
Za to maszyneria to.. cudo..
Plastik fantastik
Za to maszyneria to.. cudo..
Plastik fantastik
Chyba czas na drugą armię zbliża się niuchronnie, choć i ja lubiłem te czapy
Galeria rysunków: kliknij, na pewno Ci się spodoba! NSFW
http://jandraws.tumblr.com/
http://jandraws.tumblr.com/
na jakich podstawkach jest piechota?
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
jeżeli będzie tylko na FW to proponuje złożyć wspólne zamówienie. Ja jestem chętny jak by co
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
W końcu mam chwilę, żeby coś napisać
Modele podobają mi się bardzo. Wygladają tak jak wg mnie krasnale chaosu wyglądać powinny, złe, nikczemne, butne i baryłkowate . Nie przypominają zminiaturyzowanych chaos warriorów, ani zwykłych krasnali. Rogi mi pasują, nadają im takiego złego zacięcia.
Co do braku big hatów, nigdy nie mogłem się zdecydować czy bardziej podobają mi się 5 edycyjne czapki czy nowofalowo-trzecioedycjne maski Zawsze zależało to od konkretnych modeli, a te mi się podobaja bardzo
Chcialem przy tym zwrócić waszą uwagę, że regiment bez strzelb ma na karteczce obok napisane "infernal guards" więc może będą jakieś "zwyklaki" w czapkach zwłaszcza, że na wcześniejszych fotach z poprzedniego games daya czapki są.
Wykonanie, proporcje, jakość i szczegóły nawiązują do uber dobrych tradycji Forge Worlda i ich produktów do 40ki.
Wg mnie chłopaki z WF odrobiły lekcje, przeglądneli neta i twórczość fanów chadecji, wybrali to co najlepsze i wprowadzili to w życie. Mnie ta koncepcja przypomina figurki Baggronor'a z CDO, którego prace wielokrotnie wklejałem w galerii.
Generalnie:
-warriorzy - zajebiści (co to za podwójne bronie ma champion? )
-strzelcy - zajebiści (też te ostrza przy lufach i na kolbach mogą oznaczać coś zupełnie nowego w zasadach)
-taurus - rewelacja (wielki, dynamiczny model )
- maszyny - super (jw.)
i do tego jedna ale za to badzo ważna wada - CENA poczekamy, zobaczymy.
a już szukam skąd wziąć kase na te cuda
trzeba bedzie sprzedać jakiś organ jak napisał Nijlor...
... albo oddać dzieci na experymenty medyczne jeśli ktoś takowe posiada, a ja mam dwie sztuki w dobrym stanie
Modele podobają mi się bardzo. Wygladają tak jak wg mnie krasnale chaosu wyglądać powinny, złe, nikczemne, butne i baryłkowate . Nie przypominają zminiaturyzowanych chaos warriorów, ani zwykłych krasnali. Rogi mi pasują, nadają im takiego złego zacięcia.
Co do braku big hatów, nigdy nie mogłem się zdecydować czy bardziej podobają mi się 5 edycyjne czapki czy nowofalowo-trzecioedycjne maski Zawsze zależało to od konkretnych modeli, a te mi się podobaja bardzo
Chcialem przy tym zwrócić waszą uwagę, że regiment bez strzelb ma na karteczce obok napisane "infernal guards" więc może będą jakieś "zwyklaki" w czapkach zwłaszcza, że na wcześniejszych fotach z poprzedniego games daya czapki są.
Wykonanie, proporcje, jakość i szczegóły nawiązują do uber dobrych tradycji Forge Worlda i ich produktów do 40ki.
Wg mnie chłopaki z WF odrobiły lekcje, przeglądneli neta i twórczość fanów chadecji, wybrali to co najlepsze i wprowadzili to w życie. Mnie ta koncepcja przypomina figurki Baggronor'a z CDO, którego prace wielokrotnie wklejałem w galerii.
Generalnie:
-warriorzy - zajebiści (co to za podwójne bronie ma champion? )
-strzelcy - zajebiści (też te ostrza przy lufach i na kolbach mogą oznaczać coś zupełnie nowego w zasadach)
-taurus - rewelacja (wielki, dynamiczny model )
- maszyny - super (jw.)
i do tego jedna ale za to badzo ważna wada - CENA poczekamy, zobaczymy.
a już szukam skąd wziąć kase na te cuda
trzeba bedzie sprzedać jakiś organ jak napisał Nijlor...
... albo oddać dzieci na experymenty medyczne jeśli ktoś takowe posiada, a ja mam dwie sztuki w dobrym stanie
- gerald_tarrant
- Masakrator
modele MEGA
ale już czuję, że ze względu na cenę będę cierpieć przy zakupie ...
ale już czuję, że ze względu na cenę będę cierpieć przy zakupie ...
Zgadzam sie.Szaman pisze:moj chaos urosnie w sile - same "must have"
Ale pewnie wiedziałes na ten temat co nie co wcześniej.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
zdziwisz sie, ale nie. nie mam zadnej "bonusowej" wiedzy dot. nowosci z FW. z reszta w tej chwili nie mam nawet takiej wiedzy w odniesieniu do GW - taka polityka studia, ze o nowosciach dowiaduje sie wtedy, kiedy i Wy - z newsletteraSiweusz pisze:Zgadzam sie.Szaman pisze:moj chaos urosnie w sile - same "must have"
Ale pewnie wiedziałes na ten temat co nie co wcześniej.
a w temacie - uwielbiam wzory ChD z hellcannona wiec ciesze sie, ze FW beda mi pasowac. nigdy za to nie moglem zrozumiec zachwytow nad 5ed chadecja... poza tym dla mnie ChD to rewelacyjne uzupelnienie armii chaosu - jako osobna armia mi nie podchodza.
"I fart in your general direction"