Spotkania Warlordowe w Warszawie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie wiem, kurde chciałabym, ale w sesji obiecałam sobie nie siedzieć u Faberów więcej jak jeden dzień w tygodniu, a pojutrze ustawiłam się na grę... no i jakby nie patrzeć zostaje poza jutrem jeszcze jeden egzamin i 3 zaliczenia... Ech, chyba sobie jednak sami zagracie.
Oj, i jeszcze przed urodzinami muszę pokój posprzątać, a tu się nowa cywilizacja rozwija, więc odpada. Niestety, chyba po sesji dopiero.
Oj, i jeszcze przed urodzinami muszę pokój posprzątać, a tu się nowa cywilizacja rozwija, więc odpada. Niestety, chyba po sesji dopiero.
Dobra, to siedź w domu, kobieto, a my, mężczyźni, idziemy na wojnę
Nilgar, czyli czwartek o 14. Jesteśmy umówieni
Nilgar, czyli czwartek o 14. Jesteśmy umówieni
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
siedzenia w domu wtedy jak gdzieś grają "Mamo, w boru grało..."Skavenblight pisze:Czego niby?Nilgar pisze:Super.
a Natalia ...i tak nie wytrzyma
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
W środę w Mordheim, w czwartek w Warlorda, w piątek też się coś znajdzie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dobra, pochwalisz się, chętnie obejrzę
Kostki są w pytę - zapewniły mi w końcu krawy "remis" ale o foremce Hirsta zapomniałeś Nic to - jutro możemy zagrać rewanż np. 11-13 albo 15.30 do oporu.
Co do potyczki, promotor w końcu pokazał zęby, a w zasadzie kły . W drugiej turze straciłem Lysette, która nie zdążyła odpalić swoich pięciu zaklęć. Potem spadli obaj Warlordowie i ścieliło się gęsto dość, że w ciągu dwóch godzin wyrżnęliśmy się niemal do ostatniej figurki
Muminki to chyba większe wyzwanie niż crusaderzy...
Dzięki
Co do potyczki, promotor w końcu pokazał zęby, a w zasadzie kły . W drugiej turze straciłem Lysette, która nie zdążyła odpalić swoich pięciu zaklęć. Potem spadli obaj Warlordowie i ścieliło się gęsto dość, że w ciągu dwóch godzin wyrżnęliśmy się niemal do ostatniej figurki
Muminki to chyba większe wyzwanie niż crusaderzy...
Dzięki
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Cholera, wiedziałem że zapomnę o hirście
Zostawię jutro dla Ciebie w sklepie, OK?
Nie chcę się umawiać na konkretną godzinę, bo dziś mam Noc Odsypiania Tygodnia i biorąc pod uwagę ostatnie manko w spaniu, mogę się obudzić w okolicach Teleexpressu
Mumie są mocne. Skorpion - bardzo mocny. Aż sobie pomyślałem czy nie włożyć do rozpiski jeszcze ze dwóch (modele GW, akurat ten sam rozmiar podstawki ), ale to by było trochę niemęskie
Natomiast jeszcze jeden - o, bardzo chętnie
Grało się w pytę, dzięki za bitwę. Jeszcze nigdy gra w WL nie sprawiła mi tyle frajdy. Kiedy już ogarnąć te zasady, gra jest bardzo dynamiczna i spowalniania tylko przez sięganie po datacardy. Będę musiał je pociąć i wybierać te kilka sztuk z danej rozpiski.
A Ty, Nilgar, musisz sobie wreszcie odkserować podręcznik. Będzie czekał jutro po południu razem z hirstem (jak już dojadę do sklepu - patrz uwaga o Teleexpressie)
Zaraza: nie rób prowokacji chociaż w tym temacie, prośba
Zostawię jutro dla Ciebie w sklepie, OK?
Nie chcę się umawiać na konkretną godzinę, bo dziś mam Noc Odsypiania Tygodnia i biorąc pod uwagę ostatnie manko w spaniu, mogę się obudzić w okolicach Teleexpressu
Mumie są mocne. Skorpion - bardzo mocny. Aż sobie pomyślałem czy nie włożyć do rozpiski jeszcze ze dwóch (modele GW, akurat ten sam rozmiar podstawki ), ale to by było trochę niemęskie
Grało się w pytę, dzięki za bitwę. Jeszcze nigdy gra w WL nie sprawiła mi tyle frajdy. Kiedy już ogarnąć te zasady, gra jest bardzo dynamiczna i spowalniania tylko przez sięganie po datacardy. Będę musiał je pociąć i wybierać te kilka sztuk z danej rozpiski.
A Ty, Nilgar, musisz sobie wreszcie odkserować podręcznik. Będzie czekał jutro po południu razem z hirstem (jak już dojadę do sklepu - patrz uwaga o Teleexpressie)
Zaraza: nie rób prowokacji chociaż w tym temacie, prośba
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Był dzisiaj, tylko Ty wolałaś zamulać w domu
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
kokietkaSkavenblight pisze:Dla mnie nie warto?
Jasne, że dawaj więcej skorpionów i dzięki za podręcznik, sxeruję raz dwa do tymczasowego użytku, a w tej rozpie, którą miałem w kompie było więceł łuków i trochę czarów na wymuszone wykopywanie - myślę, że mam na to sposóbTomash pisze:Mumie są mocne. Skorpion - bardzo mocny. Aż sobie pomyślałem czy nie włożyć do rozpiski jeszcze ze dwóch (modele GW, akurat ten sam rozmiar podstawki ), ale to by było trochę niemęskie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nudzi mi się w nocy. Bez jaj.Nilgar pisze:kokietkaSkavenblight pisze:Dla mnie nie warto?
Ja poproszę podręcznik [oryginał albo xero], też się chcę wzbogacić o zasadyNilgar pisze:Jasne, że dawaj więcej skorpionów i dzięki za podręcznik, sxeruję raz dwa do tymczasowego użytku, a w tej rozpie, którą miałem w kompie było więceł łuków i trochę czarów na wymuszone wykopywanie - myślę, że mam na to sposób