Skavenblight pisze:niech Ci D-Wens nago tańczy

Najlepszego, Kuba!

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Skavenblight pisze:niech Ci D-Wens nago tańczy
Założę sobie bloga i zacznę pisać opowiadania o sobie, Haku i Vargu Vikernesie! Myślę, że wspólny rajd po kościołach plus zamach na wokalistę Sweet Noise będą wystarczająco bluźniercze. Jeśli nie, złożymy w ofierze pluszową maskotkę żółwia Franklina.Na tym blogu będe pisała takie opowiadania z Billem i mna w roli głownej.Pzdro dla fanó Tokio Hotel.
Niestety doświadczenie z wymian uczy, że wśród niemieckiej młodzieży (której połowę stanowi młodzież turecka, bo Germanie się ostatnio słabo rozmnażają), coraz więcej jest wyżelowanych fircyków obwieszonych kokardkami i biżuterią. Ech, gdzie się podziały czasy młodzieży o blond włosach i błękitnych oczach?A najgorsze że oni są Niemcami
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Nie no, nasz Peter J. z roku ma przecież blond włosy, błękitne oczy i jest słusznych rozmiarów... niestety nie umknął zgniliźnie i ma nażelowane włoski oraz kolczyk w uchuKapitan Hak pisze:Niestety doświadczenie z wymian uczy, że wśród niemieckiej młodzieży (której połowę stanowi młodzież turecka, bo Germanie się ostatnio słabo rozmnażają), coraz więcej jest wyżelowanych fircyków obwieszonych kokardkami i biżuterią. Ech, gdzie się podziały czasy młodzieży o blond włosach i błękitnych oczach?A najgorsze że oni są Niemcami
Widocznie nie chcieli się wymieniać z Polakami... mają nam za złe 1683?BTW. kiedy Ty spotkałeś Turków na wymianie? Mi się jakoś nie trafili - owszem, widziałam w szkołach dziewczynki z chustkami na głowach, ale w mojej grupie z wymiany nie było...
Przemoc i obcowanie z elementem przestępczym i policyjnie podejrzanym - to chyba wystarczy, by zostać emu, czy tam emo, czy inszą cholerą.Kiedyś była bita i przez to była zamknięta w sobie, ale podczas pobytu jej ojca w więzieniu całkowicie się zmieniła.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!