Pytania początkującego
Moderator: #helion#
Re: Pytania początkującego
I kosztowało to w sumie....ile? 600? więcej?
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
niestety nie może nim być
''Three things make The Empire great – faith, steel and gunpowder!"
Legionowski Klub Miłośników Fantastyki
http://www.facebook.com/pages/Legionows ... 0549447769
Legionowski Klub Miłośników Fantastyki
http://www.facebook.com/pages/Legionows ... 0549447769
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Taka złośliwość GW
Mam problem z punktami pary na czołgu. pozwole przytoczyć cytat z Polskiego AB
i dalej pisze tak
bo w angielskim ab nie pisze nic na temat tego ze jak decyduje sie nie wytwarzac pkt to nic nie robie.
dalej pisze tak...Na początku tury własnej zadeklaruj liczbę punktów pary, która czołg parowy ma wytworzyć. Może to być dowolna liczba z zakresu od (0 do 5PP)
chodzi o to że nie pisze że to moze być 0Jeżeli zadeklarowałeś 1 lub więcej PP rzuć K6 i dodaj uzyskany wynik do liczby zadeklarowanych punktów pary
i dalej pisze tak
musze zawsze deklarowac minimum 1 pkt ?jezeli nie zdecydowales sie wytwarzac pkt pary nie musisz rzucac kostką, ale czołg parowy nie bedzie mogl nic robic w tej turze...
bo w angielskim ab nie pisze nic na temat tego ze jak decyduje sie nie wytwarzac pkt to nic nie robie.
mozna strzelać inżynierem czołgowym
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Normalnie zabójcza broń
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
O w mordę
Mój najlepszy wynik tego pistoletu to jeden zabity swordmaster
Mój najlepszy wynik tego pistoletu to jeden zabity swordmaster
a mi się udało spanikować imperialnych pistolierów - na 3 strzały dwa weszły i dwóch padło, nie zdana panika i poza stół spisał się również gdy ostrzeliwał poszarpany wcześniej regiment silver helmsów - tu przydał się jeden trup - bo było ich mało i jakimś cudem wpadli w panikę ale nie oszukujmy sie losów bitwy to on raczej nie odmieni.
Emp/DoCh
Panowie jak ksiądz puści sobie soulfire k6 obrażeń z siła 4 to może zabić max 6 modeli czy tylko tyle ile sie styka ?? czyli np stykają sie z jego podstawką 2 wrogie modele a ja zadam 4 rany do co tylko 2 pada tak ??
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
wbijasz rany w jednostkę czyli tyle ile wejdzie tyle pada
a driady to nie są forest spirity? - na takie jednostki siła tej modlitwy się zwiększa do 5.
Emp/DoCh