Bitwa o Bialystok
book jest naszego goscia z zagranicy pozatym wyglada jak nowka sztuka niesmigany.Szwentas pisze:jesli ten book do he jest wpół zjedzony przez psa to mój:D
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
dunno, ale zulus do mnie dzwonil juz w tej sprawie.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
a co z tą kurtką?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
z kurtkami to kontakt do Czarnego
Gniewko pisze:
sa 3 kurtki: jedna Szwentasa, jedna Kalafiora i jedna jakas taka moro, nie wiem czyja. wszystkie ma Zulus, zglaszajcie sie do niego.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
oooo dzięki wielkie chłopaki, jak zwykle na wysokości zadania
IMO - 2 mastery w Białymstoku w lidze BoB i EGU
IMO - 2 mastery w Białymstoku w lidze BoB i EGU
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
No miśki mam:
kurtke Szwentasa
Kurtke Kalafiora
Kurtke moro (?)
figurke Jasiaa i Dawa
Rulebooka Gotiha
Klej Lazura zostawilem w domu takze dam jakos po Wielkanocy)
Zainteresowanych odbiorem prosze o pm badz 606 410 397
kurtke Szwentasa
Kurtke Kalafiora
Kurtke moro (?)
figurke Jasiaa i Dawa
Rulebooka Gotiha
Klej Lazura zostawilem w domu takze dam jakos po Wielkanocy)
Zainteresowanych odbiorem prosze o pm badz 606 410 397
Największym wrogiem słonia jest smok.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Zostawiłem na turze na stole 2 razy wypychacze do guli po 15 sztuk każdy. Bardzo charakterystyczne bo z murkiem i bramą w ostatnim szeregu i nekrosem. Nie znaleźliście może?
nah, nie widzialem, i nikt tego nie przyniosl po sprzataniu.
Gniewko pisze:
Mam zabezpieczone. Ghule z murkami. Ale nekrosa to nie pamiętam. Jutro wieczorem sprawdzę.4 karabiny pisze:Zostawiłem na turze na stole 2 razy wypychacze do guli po 15 sztuk każdy. Bardzo charakterystyczne bo z murkiem i bramą w ostatnim szeregu i nekrosem. Nie znaleźliście może?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony