Garnizon Gorgoth - czyli moje dawi zharr :)
Moderator: esgaroth
Re: Garnizon Gorgoth - czyli moje dawi zharr :)
Już wiem kojarzę ten model. Mnie się jeszcze podoba taki "piracki" lord z pistolcem i przepaską na oku...
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
Bo w zasadzie go nie pociąłęm , serce by mi pękło
Macie obaj racje, to modell bullcentaura, a własciwie tors od niego, więc w pasie żadnego cięcia nie było (był za to cięty manticowy kraś żeby dopasować oba elementy ), a jeżeli chodzi o brak topora i czaszki na czapie to takiego go już kupilem .
Na pocieszenie dodam, że za 15 złotych bodajże
Macie obaj racje, to modell bullcentaura, a własciwie tors od niego, więc w pasie żadnego cięcia nie było (był za to cięty manticowy kraś żeby dopasować oba elementy ), a jeżeli chodzi o brak topora i czaszki na czapie to takiego go już kupilem .
To jeszcze ze starszych rzeczy część mojego parku maszynowego.
- Mega demoniczny eruptor (potocznie zwany Milusiem ):
- Death rocket (uprzedzając pytania i żale , oryginalny model nie został uszkodzony, można go bez problemów "wypiąć" z lawety i założyć koła. Całość do przemalowania. Konwersja z czasów kiedy moja armia była jeszcze bardziej zmechanizowana niż demoniczna )
- i scratchbuiltowe (całkowicie) bolce :
Kolekcje maszyn uzupełnia jeszcze helena, której zdjęć nie wrzucałem bo jest w stanie dziewiczym tylko sklejona, a jak wygląda helena każdy dawi zharr widzi oraz jeszcze jeden eruptor, którego wrzucę jak go skleje bo się rozpadł (rózwnież scratchbuilt ).
Eruption guny ew. będą robić za filery do blunderbussów
Komentarze jak zwykle mile widziane.
- Mega demoniczny eruptor (potocznie zwany Milusiem ):
- Death rocket (uprzedzając pytania i żale , oryginalny model nie został uszkodzony, można go bez problemów "wypiąć" z lawety i założyć koła. Całość do przemalowania. Konwersja z czasów kiedy moja armia była jeszcze bardziej zmechanizowana niż demoniczna )
- i scratchbuiltowe (całkowicie) bolce :
Kolekcje maszyn uzupełnia jeszcze helena, której zdjęć nie wrzucałem bo jest w stanie dziewiczym tylko sklejona, a jak wygląda helena każdy dawi zharr widzi oraz jeszcze jeden eruptor, którego wrzucę jak go skleje bo się rozpadł (rózwnież scratchbuilt ).
Eruption guny ew. będą robić za filery do blunderbussów
Komentarze jak zwykle mile widziane.
- gerald_tarrant
- Masakrator
eruptor zajebisty
z czego zrobiłeś?
z czego zrobiłeś?
Ciężko powiedzieć, że go "zrobiłem" bo cała konwersja polegała na doklejeniu rogów póki co . Może jeszcze jakieś elemnty mechaniczne dostanie, ale to zalezy od malowania troche, bo może nie będzie trzeba.
Model to staroedycyjna figsa do tyranidów, nie pamiętam nazwy teraz, takie coś co miny zarodnikowe wystrzeliwuje.
Model to staroedycyjna figsa do tyranidów, nie pamiętam nazwy teraz, takie coś co miny zarodnikowe wystrzeliwuje.
No to kapłani Hashuta wybaczają i przeklinają tego co zbeszcześcił wielki beretBarth pisze:Bo w zasadzie go nie pociąłęm , serce by mi pękło
A to nie jakiś stary tyranidzki pyrovore lub biovore??gerald_tarrant pisze:eruptor zajebisty
z czego zrobiłeś?
EDIT:
Prosze mi tu nic nie 'amputować' ja sie nieczepiam tylko bronie beretówBarth pisze:- Death rocket (uprzedzając pytania i żale , oryginalny model nie został uszkodzony, można go bez problemów "wypiąć" z lawety i założyć koła. Całość do przemalowania. Konwersja z czasów kiedy moja armia była jeszcze bardziej zmechanizowana niż demoniczna )
- gerald_tarrant
- Masakrator
ten biovore nest mega świetny na eruptory, jeśli dostane taki model, chyba podbiore pomysł
Kiedys też myślałem o zrobieniu czegoś z pyrovore - ale bardziej widziałem go w roli hellcanona.
Darmowym photoshopem ( paint ) przerobiłem jego zdjęcie na coś takiego:
http://www.chaos-dwarfs.com/forum/showt ... p?tid=6900
Moze któregoś dnia wróce do pomysłu... jak zacznie mi sie faza robienia maszyn bojowych
Moze któregoś dnia wróce do pomysłu... jak zacznie mi sie faza robienia maszyn bojowych
Przynajmniej nie mają missifire jak u OnG
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Balseraph pisze:Kiedys też myślałem o zrobieniu czegoś z pyrovore - ale bardziej widziałem go w roli hellcanona.
Nie wiem jakiej wielkości jest pyrovore, ale mój Miluś świetnie nadaje się na eruptora, robienie za deathrocketa to jest max jego możliwośći (podstawka 40x40)
Do rozmiarów helki musiałby z dwa razy urosnąć jeszcze
Dziękuję bardzo wszystkim za komentarze
Taki mały update. Warriorzy malowani przez mojego dobrego kumpla
Zdjęcia robione komórką, więc to tak bardziej w ramach zwiększania ruchu na forum
Nie mogłem się zdecydowac, które ujęcie najlepsze, więc dałem trzy foty tych samych figsów
W malowaniu jeszcze reszta regonu, czyli sześciu zwyklaków i cmg.
Zdjęcia robione komórką, więc to tak bardziej w ramach zwiększania ruchu na forum
Nie mogłem się zdecydowac, które ujęcie najlepsze, więc dałem trzy foty tych samych figsów
W malowaniu jeszcze reszta regonu, czyli sześciu zwyklaków i cmg.
- rudobrody79
- Falubaz
musze przyznac, że po przeglądnięciu całego tego tematu nabrałem chęci zbierania
Krasnoludów Chaosu, a jak przeglądnąłem Wasz Abook- to już w ogóle.
na prawdę super prace - najbardziej podobają mi się konwersje,
(sam je wciąż stosuję w WoCh-u)
MEGA klimatyczna armia !!!
Krasnoludów Chaosu, a jak przeglądnąłem Wasz Abook- to już w ogóle.
na prawdę super prace - najbardziej podobają mi się konwersje,
(sam je wciąż stosuję w WoCh-u)
MEGA klimatyczna armia !!!
Właściwie to tylko chciałem się pochwalić
Dzisiaj mi przyszedł
Mój własny i za bardzo przywoitą (jak na ten model) cenę *
Ta dam :
* za jedyne 11,20Ł łącznie z kosztami przesyłki do Polski i kosztami paypala
Dzisiaj mi przyszedł
Mój własny i za bardzo przywoitą (jak na ten model) cenę *
Ta dam :
* za jedyne 11,20Ł łącznie z kosztami przesyłki do Polski i kosztami paypala
Ostatnio zmieniony 17 maja 2011, o 12:50 przez Barth, łącznie zmieniany 1 raz.