Kohortex: Rewolucje 2400 pktow EURO 16.04.2011 Bydgoszcz
Re: Kohortex: Rewolucje 2400 pktow EURO 16.04.2011 Bydgosz
TURNIEJ BYŁ WCZORAJ GAPO 
o co Ci chodzi, chłopcze? :O
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
to zapodaj te wyniki gokish po prostu
tutaj foty z szaka: http://img18.imageshack.us/g/img2015ld.jpg/
enjoy!
tutaj foty z szaka: http://img18.imageshack.us/g/img2015ld.jpg/
enjoy!
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Wiecie co jest najlepsze...?
Team niszowych armii wygrał...
Imperium, lizaki i WE dały radę...
Ech ta 8 edycja... Ciekawie poprzestawiała topowość armii...
Team niszowych armii wygrał...
Imperium, lizaki i WE dały radę...
Ech ta 8 edycja... Ciekawie poprzestawiała topowość armii...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Dzięki wszystkim za tur, mimo problemów z furą i jej akumulatorem dojechalismy
Człowiek ciśnie zeby jak najmniej obsuwy było a policja go 300m przed miejscem tura przycina na 400 zł i 8pkt ;/. No i w drodze powrotnej zapaliła mi się kontrolka oleju, ale po kilku min postoju juz dała nam spokoj ;p
Po turnieju straszny niedosyt, zwłaszcza, ze to ja obessałem ;p Szkoda. Tak czy siak bitwe z Piotrem uważam za najprzyjemniesza, bardzo wymagającą i na wysokim poziomie. Jedne z najlepszych battlowych szachów jakie mialem przyjemność zagrać. Szkoda ze nie przyżarło tak jak mialo
Następnym razem do bydzi jak będziemy jechać, za kółkiem ktoś inny będzie, bo ja jeszcze prawko strace ;p
p.s. Chciałbym pochwalić jaszczurkę za b. dobrą grę, dobre dogadywanie się z graczami z teamu, rzeczowe argumenty (a nie - '' łeeee to mnie rozpierdala i z tym grac nie moge'' tylko konkretne logiczne powody. Nareszcie w 3city rośnie gracz z wielkim potencjałem. Mam nadzieje ze wejdzie do 1szego składu na DMP
pzdr!
Po turnieju straszny niedosyt, zwłaszcza, ze to ja obessałem ;p Szkoda. Tak czy siak bitwe z Piotrem uważam za najprzyjemniesza, bardzo wymagającą i na wysokim poziomie. Jedne z najlepszych battlowych szachów jakie mialem przyjemność zagrać. Szkoda ze nie przyżarło tak jak mialo
Następnym razem do bydzi jak będziemy jechać, za kółkiem ktoś inny będzie, bo ja jeszcze prawko strace ;p
p.s. Chciałbym pochwalić jaszczurkę za b. dobrą grę, dobre dogadywanie się z graczami z teamu, rzeczowe argumenty (a nie - '' łeeee to mnie rozpierdala i z tym grac nie moge'' tylko konkretne logiczne powody. Nareszcie w 3city rośnie gracz z wielkim potencjałem. Mam nadzieje ze wejdzie do 1szego składu na DMP
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Forfiters 118
BWT 1 108
Legiony Gokisha 102 (400 malych pktow, a nie
Jama Zla 102
Alko team 92
BWT 2 89
Trzej Muczaczos 76
Dobry , zly i brzydki 68
Bydgoskie Bambry 68
Banda Heptuna 57
BWT 1 108
Legiony Gokisha 102 (400 malych pktow, a nie
Jama Zla 102
Alko team 92
BWT 2 89
Trzej Muczaczos 76
Dobry , zly i brzydki 68
Bydgoskie Bambry 68
Banda Heptuna 57
- Jacek_Azael
- Masakrator
Ale dostałem wpierdol, aż zbladłem. Ale, tak to jest po takim czasie bez grania (prawie rok). Wszystko mnie zaskakiwało, w tej 8ed. No cóż teraz może być już tylko lepiej, cieszę się że u Was byliśmy i mam nadzieję, jeszcze nie raz i nie dwa wpaść.
Pzdr.
Pzdr.
Fajnie Wloclawek, ze wpadliscie i w koncu mialem okazje Was poznac.
Dla mnie byl to sredni turniej, bylem niewyspany, chory i generalnie w slabym humorze.
Jacek - smierc Twojego treemena przez dwellersy, jest dla mnie jedna z najbardziej epickich akcji w kosciach jaka slyszalem na tym turnieju
Dla mnie byl to sredni turniej, bylem niewyspany, chory i generalnie w slabym humorze.
Jacek - smierc Twojego treemena przez dwellersy, jest dla mnie jedna z najbardziej epickich akcji w kosciach jaka slyszalem na tym turnieju
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Umarł od dwellersa? 
No cóż... To był MÓJ laskrystian1wielki pisze:Umarł od dwellersa?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Widzę Jacku już się jakoś pozbierałeś do kupy, figsów jeszcze na allegro nie wystawiasz, dobzie.
No niegościnna ta Bydgoszcz, co zrobić
następnym razem im dokopiemy 
Dzięki Panowie za udany tour i kolejną (bolesną) lekcję battla. Ehh....a początki były takie obiecujące
No niegościnna ta Bydgoszcz, co zrobić
i to jak umarł, na smierć....krystian1wielki pisze:Umarł od dwellersa?
Dzięki Panowie za udany tour i kolejną (bolesną) lekcję battla. Ehh....a początki były takie obiecujące
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy