Indonezyjka ?Trzeba było nie tyć i inwestować w tą dziewczynkę co sie do mnie odwracała i uśmiechała, dzisiaj to już piękna panna

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Mniam!Wnętrze Nurgla musi śmierdzieć jeszcze bardziej niż wierzch. I jest jeszcze ciepłe, parujące i obślizgłe. Bleh.
Khorne mi się kojarzy z dresamiTylko Khorne! Bóg krwi, toporów i prostaków ;d
Bodajbyś sto lat bez seksu miał przeżyć!Co do wolnego od nauki - ja mam wolne już miesiąc, będe miał jeszcze 3. haha ha, ale was porobiłem.
Nie polecam. A jak już musisz, to pamiętaj, że Gilette to pozerstwo a Polsilver rulez [czy jakoś tak; nie wiem, nie ja jestem emoAle z nudów to się niedługo potnę :/
To oni nawet wybierając żyletkę tak marudzą? Jak dla mnie mogłoby być cokolwiek, byle ostreNie polecam. A jak już musisz, to pamiętaj, że Gilette to pozerstwo a Polsilver rulez [czy jakoś tak; nie wiem, nie ja jestem emo ]
Hehehe, ale wiochaKatylina pisze:Właśnie kazałem mu to zdjąć. No kurw...Skavenblight pisze:
Fanatyku - odkryłam Twoją mroczną tajemnicę! Na NG jesteś na liście przyjaciół ThunderCrackera!![]()
![]()
Pamiętaj o płaczu kilka razy dziennie, czarnych kredkach do oczu i żyletkach!Crom pisze:Pooozerstwo!
Sam będę pisał swoje wiersze. I to będzie true emo, prawdziwy mhroook!
Pamiętam pamiętam. W końcu to same podstawy bycia EMO.Skavenblight pisze:Pamiętaj o płaczu kilka razy dziennie, czarnych kredkach do oczu i żyletkach!
Podpal teraz.Skavenblight pisze:O kurde, ale g...
Jakby mi ktoś 8 lat temu powiedział, że boysbandy wyjdą z mody a zamiast nich na czasie będzie robienie sobie kuku to bym podpaliła ten świat.
Nie mogę, moja emozapalniczka zepsuła się, jak zalałam ją łzami, a zapałki wyrzuciłam z pudełka i są tam tylko żyletki! Chyba znów się rozpłaczęCrom pisze:Podpal teraz.Skavenblight pisze:O kurde, ale g...
Jakby mi ktoś 8 lat temu powiedział, że boysbandy wyjdą z mody a zamiast nich na czasie będzie robienie sobie kuku to bym podpaliła ten świat.
Skoro masz żyletki to możesz pociąć świat. Nawet lepiej wyjdzie.Skavenblight pisze:Nie mogę, moja emozapalniczka zepsuła się, jak zalałam ją łzami, a zapałki wyrzuciłam z pudełka i są tam tylko żyletki! Chyba znów się rozpłaczęCrom pisze:Podpal teraz.Skavenblight pisze:O kurde, ale g...
Jakby mi ktoś 8 lat temu powiedział, że boysbandy wyjdą z mody a zamiast nich na czasie będzie robienie sobie kuku to bym podpaliła ten świat.![]()
Bez jaj, odbija mi
Chyba demencja starcza
Aaa sorry, zwracam honor, myślałem, że chodzi Ci o tą, do której teraz uczęszczasz.Fanatyk pisze:Zaczynałem w polskiej szkole....
Polka, blondynka, niebiesko-oka. Moja pięta achillesowa
Skavenblight pisze:Khorne mi się kojarzy z dresami
nie, pierwszy dzień w szkole 11 lat temu...bo teraz idę na uniwerek, koniec dzieciństwaTomCio pisze:Aaa sorry, zwracam honor, myślałem, że chodzi Ci o tą, do której teraz uczęszczasz.Fanatyk pisze:Zaczynałem w polskiej szkole....
Polka, blondynka, niebiesko-oka. Moja pięta achillesowa![]()