ARENA 2011 - Master w Krakowie, , WYNIKI NA STR. 39

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Re: ARENA 2011 - Master w Krakowie. 2011-05-07

Post autor: ksch »

W pierwszym poście dodany nasz sponsor - sklep Vanaheim.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Czy ktoś z warszawiaków wybiera się może w czwartek rano do krk i chciałby się zrzucić na paliwko w obie strony?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Nie lepiej TLK???
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

No z Wawy lepiej, ale czy z Białego?
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Do Krk jeszcze spoko połączenie, ale już powrotny ostatni bezpośredni tlk odjeżdża o 15:10, potem to juz tylko jakieś intercity expresy po 120-150 zł za wycieczkę w jedną stronę - trochę drogawa wtedy podróż się już robi :/

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Sprawdź dostępność super biletów. Pewnie zajęte, ale nadzieja zawsze umiera ostatnia :mrgreen:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Są. 80pln na relacji krk-wawa, do tego jeszcze 40kilka na pociąg do białego. Razem ponad 120 :/

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Chodziło mi o te tańsze, nie pamiętam ile to stało - 50pln? Coś koło tego, ale niestety odkąd zorientowali się w tej opcji studenci, bilety są powykupywane na miesiące wcześniej :mrgreen:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Tańszych już nie ma :( A jedzie ktoś w ogóle z Wawy??

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Post autor: oczko »

pytanie do organizatorów czy ktoś mógłby mnie przenocować z czwartku na piątek i z piątku na sobotę? bardzo chciałbym przyjechać ten jeden dzień wcześniej żeby pozwiedzać kraków. aż wstydsię przyznać ale nigdy tam nie byłem :oops:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Chlopaki zanim zdecydujecie sie na te mapki to je zmodyfikujcie, gralismy na nich na lokalu w Bydzi i jest masakra, bo strasznie duzo terenow nachodzi na siebie.

mlepkows
Wodzirej

Post autor: mlepkows »

Chciałem pojechać z Wawy w sobotę rano ale jedyny pociąg, który nie jedzie 6h, jest w Krakowie o 9.16. Dałoby się zacząć o 9:30 albo cuś? Chyba nie tylko ja będę miał taki problem...

Maciek

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

hymm jeszcze nie sprawdzałem pociągów ale raczej będe jechać furą i jakieś miejsca (bo warszawiacy jakoś sie tłumnie nie wybierają:() sie znajdą ale to pewnie będe wiedział tydzień przed
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Ziemko pisze:Chlopaki zanim zdecydujecie sie na te mapki to je zmodyfikujcie, gralismy na nich na lokalu w Bydzi i jest masakra, bo strasznie duzo terenow nachodzi na siebie.

Często zależy to od wielkości terenów.

Sprawdź czy to są te które wybrali(na DMŚ było 10 różnych, na Arenie jest mniej).

Proszę o feedback które :)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

oczko pisze:pytanie do organizatorów czy ktoś mógłby mnie przenocować z czwartku na piątek i z piątku na sobotę? bardzo chciałbym przyjechać ten jeden dzień wcześniej żeby pozwiedzać kraków. aż wstydsię przyznać ale nigdy tam nie byłem :oops:
Na pewno coś wymyślimy. Sorki za późną odpowiedź - Dibo zaspał temat.

Ziemko - Pasiak już sygnalizował sprawę. Nie odpowiadałem, ponieważ chciałem, żeby zajął się tym Butan, który się tym zajmuje. Mnie pisał, że przy takiej ilości magii i strzelania, ten tłok w makietach jest oki, ale być może używaliście takich makiet, które ten tłok spotęgowały :?: Wiem, że są to mapki z DMŚ, więc sprawdzone i podobno dobre :mrgreen:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

ksch pisze:
oczko pisze:pytanie do organizatorów czy ktoś mógłby mnie przenocować z czwartku na piątek i z piątku na sobotę? bardzo chciałbym przyjechać ten jeden dzień wcześniej żeby pozwiedzać kraków. aż wstydsię przyznać ale nigdy tam nie byłem :oops:
Na pewno coś wymyślimy. Sorki za późną odpowiedź - Dibo zaspał temat.
[-X Dibo wczoraj wysłał PM-ke :roll: !!

p/s
Jak tylko Karli sie odezwał że przyjeżdża wcześniej też wiadomość dostał ... także luz bluz.

Wszyscy:
Czy ktoś jeszcze wie kiedy przyjedzie (tzn . wcześniej niż w sobotę rano) i czego od nas oczekuje jako organizatorów ?
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Ja na bank przyjadę w piątek, ale rozważam i czwartek (zależy czy dostane wolne), bo chętnie Kraków bym pozwiedzał:)

Awatar użytkownika
Dragan
Chuck Norris

Post autor: Dragan »

Szwentas pisze:hymm jeszcze nie sprawdzałem pociągów ale raczej będe jechać furą i jakieś miejsca (bo warszawiacy jakoś sie tłumnie nie wybierają:() sie znajdą ale to pewnie będe wiedział tydzień przed
Jeżeli nie byłoby problemu to również bym się dołączył o ile zdążymy się poznać i będzie miejsce : )

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Grichalk pisze:Ja na bank przyjadę w piątek, ale rozważam i czwartek (zależy czy dostane wolne), bo chętnie Kraków bym pozwiedzał:)
Wysłałem PM-ke :wink:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Dibo pisze:
Grichalk pisze:Ja na bank przyjadę w piątek, ale rozważam i czwartek (zależy czy dostane wolne), bo chętnie Kraków bym pozwiedzał:)
Wysłałem PM-ke :wink:
W sprawie zwiedzania :?: Zrobiłeś papiery przewodnika :?: Odkryj piękno Krakowa z kozą przy boku :mrgreen:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

ODPOWIEDZ