TK Euro - faraony w rajtuzach.

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Kalesoner
Szczur Królów

Re: TK na format euro

Post autor: Kalesoner »

Z okazji 78 rocznicy założenia Geheime Staatspolizei, specjalnie dla wszystkich nudziarzy rozpa, w której dokonałem przerażającego odkrycia, że skeleton warriors to nie to samo co skeleton archers.

hlp neh 3lvl 170 + 25 earthing rod
hlp light 3lvl 170 + 50 mocne inkantacje
lp light 2lvl 105 +25 scroll
lp light 2lvl 105

hierotytan 175
klopa 90
klopa 90
kasket 135

3 stalkerzy 165
7 cariony 168
7 cariony 168
5 cariony 120

40 szkieletów cm 180
10 szkieletów cm 60
10 szkieletów cm 60
25 łuków cm 170
10 łuków cm 80
10 łuków cm 80

2391
Obrazek

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Kalesoner pisze:Z okazji 78 rocznicy założenia Geheime Staatspolizei,
lubie Twoje poczucie humoru xD
a co do rozpy to czemu nei ma 4 lvl na jednej liszy?
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Nie wygląda to tragicznie na pierwszy rzut oka. Chociaż ja bym tam wolał trochę fastów zamiast maleńkich klocusiów szkieletów.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Powodzenia w walce z bretką :D

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

No z czołgiem też jest pewna trudność, ale żadna armia nie ma samych dobrych maczapuf.

Ponadto kariony w bok lancy wcześniej nieco odstrzelonej to nie jest taka tragiczna opcja.

A popatrz jakie dobre to jest na danony i wucety.

Kalesoner
Szczur Królów

Na brete po za tym co piszę Barb, są dwie rzeczy, które omijają savea czyli stalkerzy i kaszkiet. Do tego może się uda wylosować KB na hierofancie. Z czołgiem jest problem, ale czołgi się coraz rzadziej widuje na stołach.
Nie ma 4lvlu, bo chyba aż tak go nie potrzeba. Podstawowym założeniem jest mieć wszystkie najlepsze czary z lighta, czary z nehekry nie są aż tak niezbędne, chociaż też fajne.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2011, o 15:47 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

... i inne TK ;p

Fajna rozpa. Nie wiem tylko czy z tym spamem magów to nie przesada ale zobaczymy, może się sprawdzi.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

mi sie podoba gwardia z halabardami z hatem :) i rydwany, czego tu jakoś nie widzę ;)

czekam na kodex i zamieniam haje na tk na etc :P a co! :mrgreen:
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Hate nie ma na szczęście, bo nie wierzę w przeżywalność Necrotekta. Co do samej rozpy, to cholernie ciężko mi coś na sucho powiedzieć, faktycznie masz legion szkieletów, pytanie czy będziesz miał czym wymordować przeciwników. Moja koncepcja jest zupełnie inna, ale w sumie jestem ciekaw, jakie wyniki będziesz robił czymś takim ;). Z tym, że ja nie mógłbym taką rozpą grać, wolę jednak konkrety, rozumiesz, about 20% cooler.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Świetna na ogry 8)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Kalesoner
Szczur Królów

Z okazji entej rocznicy ślubu wiadomego osobnika z niejaką Ewą Braun, zamieszczam chyba już finalną wersję tego czym zagram w najbliższą sobotę. Kosmetyczne zmiany w corach do minimalnego 600 pkt, minimalne zmiany w herosach, no i musiałem wziąć pod uwagę jakie mam figurki, więc duże zmiany w specialach. Chociaż myślałem wcześniej o jeszcze jednych dużych szkieletach i drugich stalkerach, jak ich testować to oporowo, ale tyle proksów to już by była przesada. :D Szkoda, że nie działa na nich podwójny strzał z pustynnej magii. :(

hlp neh 4lvl 210 hiero
hlp light 4lvl 210 gienio
lp light 1lvl 70 + 25 scroll
lp light 1lvl 70 + 5 ironcurse icon
lp light 1lvl 70

hierotytan 175
klopa 90
klopa 90
kasket 135

3 stalkerzy 165
3 cariony 72
3 cariony 72
28 TG FCG 338

40 szkieletów fcg 190
10 szkieletów czemp 50
10 szkieletów czemp 50
25 szkieli z łukami czemp i grajek 170
10 szkieli z łukami czemp 70
10 szkieli z łukami czemp 70

2397
Obrazek

Awatar użytkownika
Soulferin
Falubaz

Post autor: Soulferin »

Te 2x po 10 szkieli to mają byc przeszkadzajki?
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Tyle liczek to już jest przesada, malo rzeczy ma Tafa 5, wiec banishment z siła 7 nie jest konieczny, chyba ze chcesz jednym Pociskiem zabijac GUO ;p
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Kalesoner
Szczur Królów

Młody pisze:Tyle liczek to już jest przesada, malo rzeczy ma Tafa 5, wiec banishment z siła 7 nie jest konieczny, chyba ze chcesz jednym Pociskiem zabijac GUO ;p
Chciałem mieć 1 chanel więcej i 1 zerówkę z lighta więcej, wydałem na to 35 pkt, bo w poprzedniej wersji miałem 4lvl, 4lvl, 2lvl, 1 lvl, do tego taka liczka jest prawie równie dobrrą odginaczką co 10 łuków albo elektryk. :D
Soulferin pisze:Te 2x po 10 szkieli to mają byc przeszkadzajki?
4x 10, tak śmieciowe wystawienia i przeszkadzajki.
Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Wygląda nieźle. Dwa razy rzucony banishment gwałci nawet chosenów ;p Do tego dobra rozpa na VCty i DoC. Tymi misslami i strzelaniem masz szansę IMO tak zmieść wroga, ze nawet nie dojdzie do combatu z czymś co odda punkty ;p
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Kalesoner
Szczur Królów

Noooooo aż mam wreszcie ochotę pograć z demonami, albo wcetami. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Kurka... rozpa imba :o Nice Kali :)
Młody pisze:Tyle liczek to już jest przesada, malo rzeczy ma Tafa 5, wiec banishment z siła 7 nie jest konieczny, chyba ze chcesz jednym Pociskiem zabijac GUO ;p
Ale zerówka z Flamami i później Banishment na Bloodki np. już bardziej się przyda ;)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Nie wiem ile chcesz tych pociskow ciskać, w rozpie z 3 liczkami są juz 4 małe pociski i banishment, mysle ze to wystarcza, ale jak bardzo chcecie to spoko ;p
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Wiesz... to tak jakby miał recastowaną zerówkę... a mag z 4lvl banishment może sobie spokojnie na 3-ech kościach poradzić przy castingu więc rzucasz zerówek do oporu, a później banishment.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Dla mnie tak wstepnie najfajniej by było jakby mała licza miała 6 z lighta, dwie nastepne małe 0, duża 0,1,2,5, a z nehekry duża moze mieć wszystko po za 6. :P
5 chanelingów też fajna rzecz. W 6 turze podstawić komuś pod nos małą liczę też można. :D
Obrazek

ODPOWIEDZ