TK Euro - faraony w rajtuzach.
Re: TK na format euro
Z okazji 78 rocznicy założenia Geheime Staatspolizei, specjalnie dla wszystkich nudziarzy rozpa, w której dokonałem przerażającego odkrycia, że skeleton warriors to nie to samo co skeleton archers.
hlp neh 3lvl 170 + 25 earthing rod
hlp light 3lvl 170 + 50 mocne inkantacje
lp light 2lvl 105 +25 scroll
lp light 2lvl 105
hierotytan 175
klopa 90
klopa 90
kasket 135
3 stalkerzy 165
7 cariony 168
7 cariony 168
5 cariony 120
40 szkieletów cm 180
10 szkieletów cm 60
10 szkieletów cm 60
25 łuków cm 170
10 łuków cm 80
10 łuków cm 80
2391
hlp neh 3lvl 170 + 25 earthing rod
hlp light 3lvl 170 + 50 mocne inkantacje
lp light 2lvl 105 +25 scroll
lp light 2lvl 105
hierotytan 175
klopa 90
klopa 90
kasket 135
3 stalkerzy 165
7 cariony 168
7 cariony 168
5 cariony 120
40 szkieletów cm 180
10 szkieletów cm 60
10 szkieletów cm 60
25 łuków cm 170
10 łuków cm 80
10 łuków cm 80
2391
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Nie wygląda to tragicznie na pierwszy rzut oka. Chociaż ja bym tam wolał trochę fastów zamiast maleńkich klocusiów szkieletów.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
No z czołgiem też jest pewna trudność, ale żadna armia nie ma samych dobrych maczapuf.
Ponadto kariony w bok lancy wcześniej nieco odstrzelonej to nie jest taka tragiczna opcja.
A popatrz jakie dobre to jest na danony i wucety.
Ponadto kariony w bok lancy wcześniej nieco odstrzelonej to nie jest taka tragiczna opcja.
A popatrz jakie dobre to jest na danony i wucety.
Na brete po za tym co piszę Barb, są dwie rzeczy, które omijają savea czyli stalkerzy i kaszkiet. Do tego może się uda wylosować KB na hierofancie. Z czołgiem jest problem, ale czołgi się coraz rzadziej widuje na stołach.
Nie ma 4lvlu, bo chyba aż tak go nie potrzeba. Podstawowym założeniem jest mieć wszystkie najlepsze czary z lighta, czary z nehekry nie są aż tak niezbędne, chociaż też fajne.
Nie ma 4lvlu, bo chyba aż tak go nie potrzeba. Podstawowym założeniem jest mieć wszystkie najlepsze czary z lighta, czary z nehekry nie są aż tak niezbędne, chociaż też fajne.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2011, o 15:47 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
mi sie podoba gwardia z halabardami z hatem i rydwany, czego tu jakoś nie widzę
czekam na kodex i zamieniam haje na tk na etc a co!
czekam na kodex i zamieniam haje na tk na etc a co!
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Hate nie ma na szczęście, bo nie wierzę w przeżywalność Necrotekta. Co do samej rozpy, to cholernie ciężko mi coś na sucho powiedzieć, faktycznie masz legion szkieletów, pytanie czy będziesz miał czym wymordować przeciwników. Moja koncepcja jest zupełnie inna, ale w sumie jestem ciekaw, jakie wyniki będziesz robił czymś takim . Z tym, że ja nie mógłbym taką rozpą grać, wolę jednak konkrety, rozumiesz, about 20% cooler.
Z okazji entej rocznicy ślubu wiadomego osobnika z niejaką Ewą Braun, zamieszczam chyba już finalną wersję tego czym zagram w najbliższą sobotę. Kosmetyczne zmiany w corach do minimalnego 600 pkt, minimalne zmiany w herosach, no i musiałem wziąć pod uwagę jakie mam figurki, więc duże zmiany w specialach. Chociaż myślałem wcześniej o jeszcze jednych dużych szkieletach i drugich stalkerach, jak ich testować to oporowo, ale tyle proksów to już by była przesada. Szkoda, że nie działa na nich podwójny strzał z pustynnej magii.
hlp neh 4lvl 210 hiero
hlp light 4lvl 210 gienio
lp light 1lvl 70 + 25 scroll
lp light 1lvl 70 + 5 ironcurse icon
lp light 1lvl 70
hierotytan 175
klopa 90
klopa 90
kasket 135
3 stalkerzy 165
3 cariony 72
3 cariony 72
28 TG FCG 338
40 szkieletów fcg 190
10 szkieletów czemp 50
10 szkieletów czemp 50
25 szkieli z łukami czemp i grajek 170
10 szkieli z łukami czemp 70
2397
hlp neh 4lvl 210 hiero
hlp light 4lvl 210 gienio
lp light 1lvl 70 + 25 scroll
lp light 1lvl 70 + 5 ironcurse icon
lp light 1lvl 70
hierotytan 175
klopa 90
klopa 90
kasket 135
3 stalkerzy 165
3 cariony 72
3 cariony 72
28 TG FCG 338
40 szkieletów fcg 190
10 szkieletów czemp 50
10 szkieletów czemp 50
25 szkieli z łukami czemp i grajek 170
2397
Tyle liczek to już jest przesada, malo rzeczy ma Tafa 5, wiec banishment z siła 7 nie jest konieczny, chyba ze chcesz jednym Pociskiem zabijac GUO ;p
Chciałem mieć 1 chanel więcej i 1 zerówkę z lighta więcej, wydałem na to 35 pkt, bo w poprzedniej wersji miałem 4lvl, 4lvl, 2lvl, 1 lvl, do tego taka liczka jest prawie równie dobrrą odginaczką co 10 łuków albo elektryk.Młody pisze:Tyle liczek to już jest przesada, malo rzeczy ma Tafa 5, wiec banishment z siła 7 nie jest konieczny, chyba ze chcesz jednym Pociskiem zabijac GUO ;p
4x 10, tak śmieciowe wystawienia i przeszkadzajki.Soulferin pisze:Te 2x po 10 szkieli to mają byc przeszkadzajki?
Wygląda nieźle. Dwa razy rzucony banishment gwałci nawet chosenów ;p Do tego dobra rozpa na VCty i DoC. Tymi misslami i strzelaniem masz szansę IMO tak zmieść wroga, ze nawet nie dojdzie do combatu z czymś co odda punkty ;p
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Kurka... rozpa imba Nice Kali
Ale zerówka z Flamami i później Banishment na Bloodki np. już bardziej się przydaMłody pisze:Tyle liczek to już jest przesada, malo rzeczy ma Tafa 5, wiec banishment z siła 7 nie jest konieczny, chyba ze chcesz jednym Pociskiem zabijac GUO ;p
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Nie wiem ile chcesz tych pociskow ciskać, w rozpie z 3 liczkami są juz 4 małe pociski i banishment, mysle ze to wystarcza, ale jak bardzo chcecie to spoko ;p
Wiesz... to tak jakby miał recastowaną zerówkę... a mag z 4lvl banishment może sobie spokojnie na 3-ech kościach poradzić przy castingu więc rzucasz zerówek do oporu, a później banishment.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Dla mnie tak wstepnie najfajniej by było jakby mała licza miała 6 z lighta, dwie nastepne małe 0, duża 0,1,2,5, a z nehekry duża moze mieć wszystko po za 6.
5 chanelingów też fajna rzecz. W 6 turze podstawić komuś pod nos małą liczę też można.
5 chanelingów też fajna rzecz. W 6 turze podstawić komuś pod nos małą liczę też można.