Przejmujesz się? Powienieneś się cieszyć! Załapiesz się na podium!Mapet pisze:miesiąc sie kończy a skończonych figurek nie widać... co jest...mam nadzieję, że będzię więcej niż dwóch BSB... zwłaszcza, że zaczeło prace ok 10 osób[/b]
PlayMini Of The Month 2 - czerwiec
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Myślę, że akurat w przypadku Mapeta załapanie się na podium nie zależy od tego, czy biorących udział będzie trzech, trzynastu czy trzydziestu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
no jest nas tylko dwóch...trudno sie nie załapaćKołata pisze: Przejmujesz się? Powienieneś się cieszyć! Załapiesz się na podium!
...ale przecież w tym konkursie raczej chodzi o dobra zabawe; o to żeby zrobić coś do swojej armii( dodoatkowa mobilizacja) i żeby pokazać, że też można coś zrobić co jest fajne mino, że nie jest się koleśiem ze studia(profesjonalistą)... dlatego uważam, że to bład jesli ktoś dochodzi do wniosku, że nie robi bo nie wygra... mam nadzieję, że jeszcze ktoś skończy swojego BSB
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
chętnie bym wziol udzial ale mam 2 BSB innym razem gringos....
to co... jak będzie w następnym miesiącu temat "mag" to ja i tak wezmę udział mimo, że mam już zrobionych trzech skinków szamanów i slannaBeldrin Durgnisson pisze:chętnie bym wziol udzial ale mam 2 BSB innym razem gringos....
chodzi o zabawe... przynajmniej dla mnie
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
jasne ze chodzi o zabawe widziales mojego zawodnika na pierwsze Playmini ? dopiero sie ucze a Playmini niezle motywuje
-
- Wałkarz
jeju..... dopiero teraz przeczytalem ten topic! Heh ale na lipiec się pisze;] Moż emaluje na słaby table top ale świetna zabawa i duża motywacja. Są już plany jaki będzie temat na lipiec? Powoli zaczne się brać za malwoanie swojego imperium!
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
he he, moze i plany są ale wszystko tajne i niech tak pozostanie
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
może teraz zwykły model szeregowy
-
- Powergamer Rozpiskowy
Mam rozumieć ze to jest konkurs dla początkujących ???????
O co chodzi? bo obecnie mam za duzo zlecen zeby bawic sie dodatkowo w lepienie czegokolwjek, ale jak w przyszłości planujecie jakiś poważny konkurs na rzeźbę to chętnie się podepne jak bedzie jakaś konkurencja oczywiście.
O co chodzi? bo obecnie mam za duzo zlecen zeby bawic sie dodatkowo w lepienie czegokolwjek, ale jak w przyszłości planujecie jakiś poważny konkurs na rzeźbę to chętnie się podepne jak bedzie jakaś konkurencja oczywiście.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
a i ja dam sztandara nurglowego do tego konkursu ]:->
jutro fotki sie w galerii pojawia
jutro fotki sie w galerii pojawia
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A może zrobicie temat, oddział pieszy bo przemalowuje moje wampirki i przydałoby się pomalować werszczei te szkiele, bo leżą na półce z dwa tygodnie
kurde ja mam figurki co leżą na półce ponad rokSkaven pisze:A może zrobicie temat, oddział pieszy bo przemalowuje moje wampirki i przydałoby się pomalować werszczei te szkiele, bo leżą na półce z dwa tygodnie
na szczęscie już za dwa dni się dowiemy co to za temat
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ja mam w ciul figsów ktore leżą pare lat ;]
nom ja tez ]:-> tylko moje w pudlach w szawce a nie na polceShakin' Dudi pisze:ja mam w ciul figsów ktore leżą pare lat ;]
No tak, ale wy ich raczej nie musicie na DMP dokończyć
Mam w końcu dwa miechy żeby całą moją armię rozpuścić i pomalować ale cóż, twardym nie miętkim trzeba być
Mam w końcu dwa miechy żeby całą moją armię rozpuścić i pomalować ale cóż, twardym nie miętkim trzeba być