Matura 2011
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ja będę pisał maturę planując w myślach rozpę
- Silverbolt
- Chuck Norris
Życzę powodzenia, może coś wymyślisz na tą parówkę 1500.krystian1wielki pisze:Ja będę pisał maturę planując w myślach rozpę
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Silverbolt
- Chuck Norris
Ja pierdole, chyba ich pojebało z tematem wypracowania Wiersze o jutrzence albo jakieś pierdoły o miłości w granicy
Dobra, ale jutro matma, solidna, konkretna, bez żadnych humanistycznych pierdół
Dobra, ale jutro matma, solidna, konkretna, bez żadnych humanistycznych pierdół
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Sam jesteś nudny Nudne to jest wypracowanie z polaka... Wstęp, rozwinięcie, zakończenie. Trzy zdania i wielkie mi halo...ADHD pisze:Grolshek pisze:Popieram !Andrzej pisze: ...matma, solidna, konkretna, bez żadnych humanistycznych pierdół
Ha! Solidna, konkretna...i nudna.
Nudna nie nudna, ale nie trzeba pisać 250+ słów o niczym, żeby ją zdać, tylko trzeba tu, gdzie pokazuje ten ludek
Własnie sobie przeczytałem w wiadomościach jakie były tematy Niezłe tyle powiem. Najgorsze jest dla mnie to, że najważniejszym czynnikiem Twojego wypracowania jest trafienie w klucz?! Porażka według mnie, gdzieś słyszałem, że Szymborska miała jakieś problemy a swoje własne wiersze interpretowała Teraz chyba każdy musi matmę zdawać?
Dwarfs - 3/0/2
No, niezłe
Taa, trzeba trafić w klucz. W sumie do tej pory nie wiem, jak dokładnie to sprawdzają
Matma jest teraz obowiązkowa. Nie byłem zachwycony, kiedy się dowiedziałem. Trza było zacząć się jej uczyć i tak się rozpędziłem, że teraz zdaje rozszerzenie
Taa, trzeba trafić w klucz. W sumie do tej pory nie wiem, jak dokładnie to sprawdzają
Matma jest teraz obowiązkowa. Nie byłem zachwycony, kiedy się dowiedziałem. Trza było zacząć się jej uczyć i tak się rozpędziłem, że teraz zdaje rozszerzenie