Co ty masz z tymi chrabąszczami?Skavenblight pisze: A chrabąszcze można połapać czerwcowe - jakaś nowa odmiana, teraz latają. Niektóre naprawdę mutanty! Jak na Chaos przystało![]()
Psychol Nurgl'a od Stihl'a
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Człowieku, ja mieszkam na dupie Warszawy [jakby to Niemcy pięknie powiedzieli], tutaj wszystko lata i mi do pokoju wpada. Ostatnio zaczęłam mordować podręcznikiem do Necromundy, bo ten do Mordheim jest już w kiepskim stanie.TomCio pisze:Co ty masz z tymi chrabąszczami?Skavenblight pisze: A chrabąszcze można połapać czerwcowe - jakaś nowa odmiana, teraz latają. Niektóre naprawdę mutanty! Jak na Chaos przystało![]()
Max lubi tanie surowce, dlatego polecam.
no mowie ze nie ogladam horrorow bo mnie smiesza i nudza zwlaszcza tanie i japonskie };->Mate pisze:Max... za dużo oglądałeś tanich horrorów chyba
kurczak z rożna 15zlSkavenblight pisze:Max lubi tanie surowce, dlatego polecam.
figurka pana stihl 5zl
to wrazenie gdy sam nie moge uwierzyc w to co zrobilem bezcenne ]:->
ano piore tym mozg co dziennie ]:->Kapitan Hak pisze:Bluźniercze i szaleńcze - chyba pobierałeś nauki u samego Roba Zombie'ego.
wszystkie plyty mam ]:->
Ostatnio zmieniony 27 cze 2007, o 12:33 przez max, łącznie zmieniany 1 raz.
krab to dopiero 3 figs do chaosuthral92 pisze:figs spoko ale badzmy szczerzy albo masz za duzo wolnego czasu albo polaczenie kraba z kura to dopiero poczatek.
a wlasnie dam go zaraz do galerii bo skonczylem malowac
oj nie wiem jeszcze ale to bardzo wielkie wyzwanie ]:->wertyg pisze:A z czego zrobisz spawna?
chyba zostaje mi woda na podstawce albo przegnily pomidor
ja wiem czy tak smieszniethral92 pisze:dawaj kupe bedzie smiesznie i niesmacznie:P:P:P:P:P:P:P:P
wole wysypac robale na podstawke jak zaczna lazic po stole to w tedy bedzie dopiero smiesznie i niesmacznie
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Piła to podstawa - w końcu to Psychol, a nie Bob Budowniczy.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!