DwarfSlayer i pisane przez niego glupoty...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: DwarfSlayer »

Witaj, hmmmm ale żeś temat poruszył :)

areograf jak najbardziej! ale myśle ze zanim się nauczysz nim posługiwać i nie chodzi mi tu o malowanie obrazów itp. (bo do tego jest najleprzy i nie zamienie na nic innego) to narazie radze zostać przy pędzlu.

Jezeli chodzi o podkład...hmmm nie lepiej kupić podkład GW za 3dyszki?
Osobiście odradzam!

A co do przydatności w figurkach??? Jak najbardziej!!!!

Każdy pojazd do 40.000stki!!!! Każda duża powjerzchnia na której ciężko uzyskać płynne przejście (makiety!!!!!) Masz lakier w pojemniczku nie w sprayu? Też możesz się posłużyć areografem

Pozdrawjam

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Dwarfslayer, ależ chromolisz. Czekam aż ktoś z Leprechauna to zobaczy i Ci uświadomi, że oni używają aero do dość bazowych zastosowań.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Te ... :twisted: .. jak ze zacni :) chciały żebym dla nich malował wjec nie ucz ojca jak dzieci robić, nie porównój ich do osoby która dopiero zaczyna!
A jeżeli chcesz autorytetów to radze się spoglądać na Studio "Lin"

pozdrawjam nieuśwjadomionego

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Konam , spadlem z krzesla - ty chyba czlowieku nie wiesz do kobo pijesz ? Zarejestrowales sie niedawno i nie masz zielonego pojecia o niczym , zbastuj z tym tonem , bo bana dostaniesz i tyle bedzie Cie historia widziala na tym forum...

MOD

dziop
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: dziop »

wariat po prostu jesteś porywasz sie z motyka na słońce :) ha ha Ja tez chciałbym nadmienić ze nie jestem zupełnie początkujący(natomiast w zabawie z aerografem jak najbardziej jestem) a o wypowiedzi proszę osoby które już sie tym bawiły

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

DwarfSlayer pisze:Studio "Lin"
jeśli już kogos chwalisz, polecasz to przynajmniej naucz się poprawnej nazwy studia :?

namnożyło się na forum osób, które ani czytac, ani pisać nie potrafią, a kultury to ich chyba nikt nie nauczył

musisz stary pamiętać, że inni też mogą mieć swoje zdanie, a fakt, iż jestes nowym na tym frum powinien zmobilizować cię do pracy nad sobą. Zastanów się: Jakie świadectow sobie wystawiasz poprzez takie komentarze, wykłócanie się (często niesłuszne)? Ludzie starają się rozczytać twoje posty pisane w nie wiadomo jakim języku i nic sensownego z nich nie wynoszą.
Pokaż świetną figurkę, przede wszystkim NAPISZ coś mądrego i poprawnie, to niektórzy wezmą sobie twoje rady do serca, a wypowiedzi zaczną traktować poważnie. Może w swoim środowisku dla kolegów jesteś półbogiem (wiem o czym mówię :wink: ), ale my ciebie nie znamy, a póki co masz u mnie i pewnie u wielu innych forumowiczów niezbyt korzystny wizerunek.

pozdro

dziop

poważnie odezwał sie nasz największy Moriowy spamer :P (bez urazy Lordzie nasz :lol: )

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

spam jest rzeczą umyślną, a kolega chyab nie zdaje sobie sprawy z tego co robi ;)

dziop

spoko mistrzu hi hi

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Temat podzielilem , juz za duzo bylo tego...

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Ej DwarfSlayer, koleś masz jakieś kłotopy z "i" oraz "j", bo nadmiernie używasz "j" zamiast "i" w słowach :shock: . Takiego czegoś u największego dyslektyka nie widziałem. Pisz w wordzie, a po sprawdzeniu pisowni przekopiuj sobie, bo aż ciężko się czyta te twoje posty.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

ale pamiętaj że musisz wykonać negatyw!

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Panowie, panowie - spokojnie.

Poprawności natury stylistyczno-gramatycznej nie czepiajcie się zbytnio, błąd polegający na używaniu "j" zamiast "i" jest znacznie mniej szkodliwy, niż rażące błędy ortograficzne lub często brak jakiejkolwiek interpunkcji ;)
Zostawcie proszę ocenę pisowni komuś, kto skończył studia polonistyczne w instytucie kultury języka, bo zaraz zacznę wytykać palcami wasze błędy (od których aż oczy czasem bolą ;)

Prawdą jest jednakże, że Dwarfslayer trochę za ostro sobie poczyna, jak na plewę forumową ( ;) ) i prosiłbym go o zejście z tonu.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

No ok. Jakieś literówki to rozumiem, ale ciągłe pisanie "j" zamiast "i" ? No przepraszam bardzo, ale coś jest tu nie tak. Rozumiem, jak czasem się coś komuś pomyli, ale nie ciągle.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Z dysleksją się walczy :!:
Tak nam dopomóż prof. Zawadzka!

Mate - poza tymi "j" i "i" to było mnóstwo innych rażących błędów.
[i proszę, nie pokazuj się tu jako autorytet bo ja i tak boję się przy Tobie odezwać w obawie przed błędami... serio :oops: ]

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Do omegi negatywu nie trzeba raczej robić...
Ale generalnie rzecz biorąc by trzeba było.
Uerph.

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

słusznie prawi - stępel dobry jest, ale nie łudźcie się - samo postawienie nie wystarczy - trzeba będzie dopieścić.
Stempel tylko oszczędza czas i daje jakotakie podobieństwo wzorów.

Awatar użytkownika
skejwen
Mudżahedin

Post autor: skejwen »

oftop:

"stępel" : P
a mistrzostwem jest napisanie tego samego slowa poprawnie zdanie nizej ;)

btw. Kerim jak uzywasz przegladarki innej od internet explorera, to zainstaluj sobie jakies dodatki sprawdzajace pisownie ; P

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Mam proźbę do każdeko buca który czepia się Kerima i mnie za ortografie...
Uśwjadamiam was że dyśleksja (nie mylic z dyslekcją) często jest skutkiem ubocznym wysokiej inteligencji i wrodzonych talętów!

wjęc ..... a z resztą, jeszcze błędy w przekleństwach porobje...

pozdrawjam

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Nie, Kerim to imię a nie pseudonim. Nie jest Polakiem a mówi i pisze lepiej niz niektórzy z was...

Zablokowany