DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA DOLNEGO ŚLĄSKA!! Zdjęcia str16
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA DOLNEGO ŚLĄSKA!!
Tia, ale tylko 100 do zdobycia :p
To jest mało motywujące
No i poza tym ciężko będzie ogarnąć mi jeszcze 4 osoby na 2 dniowego lokala.
Pomyślimy jeszcze wkońcu to jeszcze miesiąc.
To jest mało motywujące
No i poza tym ciężko będzie ogarnąć mi jeszcze 4 osoby na 2 dniowego lokala.
Pomyślimy jeszcze wkońcu to jeszcze miesiąc.
Na DMŚ wypaliło tyle o ile, kilku graczy przesuwało figurki w każdym razie
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Smiechu, nie rob scen
Na 99% procent jestesmy.
Edit:
Mozecie dodac 15 minut do tych 3h na bitwe+parowanie, czy jestescie ograniczeni przez konwent? 20:10 vs 21:00. Tu jest jednak 5 osob. Ktos pojdzie cos zjesc, zadzwonic, wypic piwo. Parowanie moze sie przedluzyc.
Na 99% procent jestesmy.
Edit:
Mozecie dodac 15 minut do tych 3h na bitwe+parowanie, czy jestescie ograniczeni przez konwent? 20:10 vs 21:00. Tu jest jednak 5 osob. Ktos pojdzie cos zjesc, zadzwonic, wypic piwo. Parowanie moze sie przedluzyc.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2011, o 22:20 przez Rince, łącznie zmieniany 1 raz.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Bracia z Nemezis'a zawsze mile widziani. Czas najwyższy się napić z ex-klub-ziomami (z niektórymi nawet się poznać:D).
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
dowiem się jakie dokładnie mamy ramy czasowe, ale myśle że no problemRince pisze:Smiechu, nie rob scen
Na 99% procent jestesmy.
Edit:
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
dowiedziałem się, że prawdopodobnie będzie syte zabezpieczenie Waszych żołądków poprzez grillo-catering. Ew mam tez namiary (i walcze o zniżki) na niezła pizze!
Mniam!
Mniam!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
własnie! wszelkie drużyny szukające najemników jak i samotni gracze poszukujacydruzyny - PM ME! bede kojarzył Was w pary.
Agencja Afrodyta
Agencja Afrodyta