Warrior Priest - popraweczki, 02.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
wolałem rozgrzane, ale te też są fajne 
(brakuje im teraz tego "czegoś"
)

(brakuje im teraz tego "czegoś"

<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

a mi sie podobaly swiecace ]:-> tylko wystarczylo poprawic przejscia lekko
UWAGA!!! SWIATLO Z MLOTOW NA PODSTAWCE ZOSTALO A ONE JUZ NIE SWIECA
UWAGA!!! SWIATLO Z MLOTOW NA PODSTAWCE ZOSTALO A ONE JUZ NIE SWIECA
bo młoty już ostygły a ziemie jeszcze nie 
i tak fajnie wygląda - przynajmniej jest urozmaicona

i tak fajnie wygląda - przynajmniej jest urozmaicona
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych

Co wy gadacie obecne mloty sa duzo duzo lepsze...
o gustach sie nie rozmawia ];->Ziemko pisze:Co wy gadacie obecne mloty sa duzo duzo lepsze...
o moim zwlaszcza
max ci prawde powie. mistrzu powiedz nam swoja opinie. osadz jak bys te mloty widzial. ale serio to spojrzmy z innej strony, teraz sa lepsze powiadasz ziemko, ale dyby je zostawil to mogly sobie podlubac nad nimi w wolnej chwili i w koncu jakos doszedlby do zrobienia pieknej poswiaty 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Pociśnij dalej witch hunterów to przy okazji bandę do Mordheim zrobiszMate pisze:Młoty i tak wolałem stalowe, było tak w pierwotnej wersji, nie wiem w sumie czemu zrobiłem je świecące...![]()
Priesta nie będę już ruszał, polakierowany i na półeczce
Zastanawiam się nad wyborem kolejnej ofiary do eksperymentów z NNM...

Tak się zastanawiam i chyba pomaluję sobie paru greatswordsów - choć u nich będzie srebrny NNM.
Tym sposobem powoli moja armia imperium zacznie nabierać kształtów
Muszę pomyśleć jednak nad czymś na złoty NNM, jakiś kolejny hero (może właśnie w klimatach witch hunterów? )
Ostateczna wersja priesta.

Tym sposobem powoli moja armia imperium zacznie nabierać kształtów

Muszę pomyśleć jednak nad czymś na złoty NNM, jakiś kolejny hero (może właśnie w klimatach witch hunterów? )
Ostateczna wersja priesta.

Pomijając pancerz z zaschłego serka waniliowego, jest znośnie 
Tak, tylko znośnie - to Twoja nasłabsza praca, sorry, ziom.

Tak, tylko znośnie - to Twoja nasłabsza praca, sorry, ziom.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
No i tu się niestety muszę zgodzić z Tomash'em ale moim zdaniem reszta oprucz zbroji jest całkiem fajna ale to jeszcze to nie to na co czekamyTomash pisze:Pomijając pancerz z zaschłego serka waniliowego, jest znośnie

Pozdro...
Hmm, Tomash o co chodzi...?Tomash pisze: Tak, tylko znośnie - to Twoja nasłabsza praca, sorry, ziom.
NMM - rozumiem, cienki.
Ale całość przezentuje się na wysokim poziomie (wiem, że to moja praca, ale naprawdę tak jest...)
Tunika, gęba, scroll na plecach, cieniowanie - są znacznie lepsze niż u moich ogrów...
Zresztą - dam go dziś do Faberów, będzie można pooglądać na żywo (zdjęcia są w sporym powiększeniu).
@ Artek - czekamy? Tzn, na co czekasz? Bo ja na Twoje figurki na forum...

Coz za skromnoscMate pisze:Tomash pisze: Tak, tylko znośnie - to Twoja nasłabsza praca, sorry, ziom.
Ale całość przezentuje się na wysokim poziomie (wiem, że to moja praca, ale naprawdę tak jest...)
Tunika, gęba, scroll na plecach, cieniowanie - są znacznie lepsze niż u moich ogrów...

Zgadzam sie z Tomaszem , ze to Twoja najslabsza praca... Ogry sa duzo , duzo lepsze...
Ech, to nie żadna fałszywa skromność - nie porównywałem tej pracy z dokonaniami innych, lecz z własnymi - a to chyba nie jest samochwalstwo.Ziemko pisze:Coz za skromnoscMate pisze:Tomash pisze: Tak, tylko znośnie - to Twoja nasłabsza praca, sorry, ziom.
Tunika, gęba, scroll na plecach, cieniowanie - są znacznie lepsze niż u moich ogrów...![]()
![]()
Moze juz nie dawaj na avatar swojej foty ala haselhoff , bo zara w samozachwyt totalny wpadniesz
![]()
![]()
![]()
Zgadzam sie z Tomaszem , ze to Twoja najslabsza praca... Ogry sa duzo , duzo lepsze...
Po prostu w mojej opinii kapłan jest lepszy od ogrów.
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Miałem na myśli, że czekamy na to abyś nas zadziwił swym arcydziełem
powiem tak NMM mi się nie podoba sorry ale tak jest i to tylko moje zdanie może to przez ten kolor
. Reszta komponuje się bardzo fajnie, wiec nic dodać nic ująć
nie sugeruje że maluje lepiej bo maluje 100 razy gorzej
więc ja tylko mówię co mi się podoba a co nie
i spokojnie już niedługo wstawię fotki, na forum
. Jeszcze raz praca fajna.

No dobra, priest stoi w gablocie u FF, każdy może podejść i zobaczyć na żywo, jaki jest plewny... 
A na żywo naprawdę wygląda lepiej (te zdjęcia są naprawdę duże, w przeciwieństwie do niektórych, nie boję się sporych zbliżeń...
A nazywanie tego NNM nie jest bynajmniej samochwalstwem, r0m, napisałem, że to mój pierwszy NNM.
Pokaż swój pierwszy i napisz o nim, np "Serek Danio"

A na żywo naprawdę wygląda lepiej (te zdjęcia są naprawdę duże, w przeciwieństwie do niektórych, nie boję się sporych zbliżeń...

A nazywanie tego NNM nie jest bynajmniej samochwalstwem, r0m, napisałem, że to mój pierwszy NNM.
Pokaż swój pierwszy i napisz o nim, np "Serek Danio"

Powiem Ci Mate ze wybrales sobie trudna powierzchnie jak na pierwsza probe zlotego nmm. Ja swoj pierwszy tez zchrzanilem - nie mialem wtedy zadnej wiedzy na temat techniki. Bylo poprostu bardzo zolto
ale wystarczylo troche poobserwowac, poczytac i juz z drugim podejsciem bylo znacznie lepiej : http://www.coolminiornot.com/115029
zycze powodzenia przy kolejnej mini

zycze powodzenia przy kolejnej mini