"TOLA MA DONALDA, DONALD MA TOLE"
jakże adekwatny do zaistniałej rzeczywistości
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Zdrowy na głowe to Ty nie jestes.ksch pisze: Teraz wielka nagonka na szefa Wiary Lecha, dostał 6 miesięcy bo chłopa popchnął (nie jakiegoś bidnego typa znikąd, bo się stawiał ewidentnie) i opluł. 6 miesięcy w zawieszeniu, zakaz stadionowy i 2,5 tysiąca grzywny. Za oplucie. Rewelacja.
zapraszam na mecz, mogę Cie zapewnić że nic Ci się nie stanie, to nie lata 90-teKibole to drugi z powodow przez ktore na polskie stadiony juz nie chodze. Wystarczy ruszyc dupe kawalek dalej, zwlaszcza zorganizowane wyjazdy fanklubow (penya barcy rox), by zobaczyc, ze stadiony i kluby obejda sie bez bydla. Temat zastepczy tematem zastepczym, fakt, ale nie przekonasz mnie, bym wspolczul drobnym skurwysynkom jakich pelno w ultrasach. Przez kuzyna doskonale znam srodowisko polonii wawa, wiec znow nie probuj mi zarzucac, ze nie wiem o czym mowie.
o ile się nie myle na koniec czerwca jest zapowiedziany ogólnopolski protest w WarszawieProtesty protestami, ale wybraliscie najglupszy i niezauwazalny. Przejedzcie sie wzorem gornikow po warszawie to was zauwaza, teraz wzbudzacie smiech politowania. A ze was ludzie znienawidza za burdy i blokowanie ruchu? I tak nikt was nie kocha.
wybacz ale tego nawet nie skomentujeBydlo do obory.
A na koncertach, dyskotekach, czy nawet na ulicy nie zdażają się takie przypadki? I czy wtedy jest to temat na pierwszą stronę gazet? I czy wtedy wypowiada się na ten temat nawet prokurator generalny? Odpowiedz sobie sam i zastanów się nad tym co oznacza słowo "nagonka"Aldean pisze:Zdrowy na głowe to Ty nie jestes.ksch pisze: Teraz wielka nagonka na szefa Wiary Lecha, dostał 6 miesięcy bo chłopa popchnął (nie jakiegoś bidnego typa znikąd, bo się stawiał ewidentnie) i opluł. 6 miesięcy w zawieszeniu, zakaz stadionowy i 2,5 tysiąca grzywny. Za oplucie. Rewelacja.
Pozdrawiam
zapraszam na mecz, mogę Cie zapewnić że nic Ci się nie stanie, to nie lata 90-teKibole to drugi z powodow przez ktore na polskie stadiony juz nie chodze. Wystarczy ruszyc dupe kawalek dalej, zwlaszcza zorganizowane wyjazdy fanklubow (penya barcy rox), by zobaczyc, ze stadiony i kluby obejda sie bez bydla. Temat zastepczy tematem zastepczym, fakt, ale nie przekonasz mnie, bym wspolczul drobnym skurwysynkom jakich pelno w ultrasach. Przez kuzyna doskonale znam srodowisko polonii wawa, wiec znow nie probuj mi zarzucac, ze nie wiem o czym mowie.
Aldean pisze:Zdrowy na głowe to Ty nie jestes.ksch pisze: Teraz wielka nagonka na szefa Wiary Lecha, dostał 6 miesięcy bo chłopa popchnął (nie jakiegoś bidnego typa znikąd, bo się stawiał ewidentnie) i opluł. 6 miesięcy w zawieszeniu, zakaz stadionowy i 2,5 tysiąca grzywny. Za oplucie. Rewelacja.
Pozdrawiam
jesli znalazloby sie z koncertu nagranie, o podobnym zachowaniu, to prokurator na pewno by sie tym zająl.A na koncertach, dyskotekach, czy nawet na ulicy nie zdażają się takie przypadki? I czy wtedy jest to temat na pierwszą stronę gazet? I czy wtedy wypowiada się na ten temat nawet prokurator generalny? Odpowiedz sobie sam i zastanów się nad tym co oznacza słowo "nagonka"
jesli znalazloby sie z koncertu nagranie, o podobnym zachowaniu, to prokurator na pewno by sie tym zająl.
nie napisalem ze zająłby sie tym prokurator generalny, lub tez ze bylo by o tym tak glosno. ale musisz zrozumiec ze za rok mamy euro, a ja dzieciaka na euro bym nie puscił. reprezentujecie holote. dajecie po prostu zly przykład.Bartas pisze:jesli znalazloby sie z koncertu nagranie, o podobnym zachowaniu, to prokurator na pewno by sie tym zająl.![]()
na pewno by o tym pisała wyborcza, tvn pokazywałby powtórki przez kilka dni, a potem zwołano by specjalnie konferencję prasową aby porozmawiać o bezpieczeństwie na dyskotekach, a wojewodowie zamykaliby kluby na potęge!
![]()
![]()
obudź się.