Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Tomash pisze:Z tych 40% zdecydowanie ponad połowa to niekontaktujące rzeczywistości komuchy i inni emeryci :twisted:
którzy to emeryci teraz głosowali na pis? :lol:

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Skavenblight pisze:Choleraaaa...
od soboty czuję się jak we śnie.
Ale naprawdę. Jakby rzeczywistość docierała do mnie z opóźnieniem. Ludzie nagle mają jakieś roszczenia z odbytu wzięte, "i weź coś na to poradź". Sen, sen, wszystko wydaje się snem. Jednocześnie widzę, że przecież nie. Że to się dzieje naprawdę. Dziwnie jakoś jest...
Spoko, też mi się to czasem zdarza. Niemiła sprawa :P Ale chyba wiem o co chodzi, więc nie martw się, nie jesteś sama ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jezu, jak w blogosferze - wzajemne lizanie się po fiutkach i "nie martw się", "nie jesteś sama", "ja też tak mam", na dokładkę brakuje jeszcze "faceci to świnie" :P
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Faceci to świnie :D
Wiem, bo sam jestem :D

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Tomash pisze:Jezu, jak w blogosferze - wzajemne lizanie się po fiutkach i "nie martw się", "nie jesteś sama", "ja też tak mam", na dokładkę brakuje jeszcze "faceci to świnie" :P
Tam też na takie dolegliwości proponują wódę i narkotyki? :wink:
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Tomash pisze:Jezu, jak w blogosferze - wzajemne lizanie się po fiutkach i "nie martw się", "nie jesteś sama", "ja też tak mam", na dokładkę brakuje jeszcze "faceci to świnie" :P
mi sie wydaje ze większosc z tutejszych liżących po fiutkach :D nie widziało nigdy Nice Baybe (jak to jeden nauczyciel angielskiego mówił: Nice Baybe in polish mean: Fajna Dupa) ;) .....

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze:Cóż, Zaraza, Twoje zdanie o politycznych poglądach Fanatyka jest takie, jak ~80% Polaków. Czyli ogarniasz politykę mniej więcej tak, jak owe 80%. Na dodatek głosowałaś na PiS. (czyli zdecydowanie nie jest to "górne" 80% :twisted: )
O moich poglądach politycznych z rozkoszą mogę przeprowadzić z Tobą dyskusję przy piwie. Poinformuj się jeno wcześniej co do nich, bo widzę, że ogarniasz je mniej więcej tak, jak owe 80% ;)
Kapitan Hak pisze:Zbliża się czas, kiedy trzeba będzie przejąć władzę, zjednoczyć naród i przywrócić mu wreszcie poczucie dumy, godności i potęgi.

Albowiem tam, gdzie nie ma woli mocy, jest upadek!
:*
No, dawaj, panie Rumcajs - osiadamy na Zaolziu w chatce?
Dobrze, że nie mam fiutka!
Jako fanatyczna zjadaczka wieprzowiny jestem skłonna przyklasnąć zdaniu "faceci to świnie" :D

Mate - to co, robisz sobie bandę do Mordheim? ;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Jestem już w Polsce. Na razie tylko tyle, mialem 3 godzinne opoznienie lotu i ryzyko braku zgody na lądowanie na Okęciu o 2 nad ranem...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:Jestem już w Polsce. Na razie tylko tyle, mialem 3 godzinne opoznienie lotu i ryzyko braku zgody na lądowanie na Okęciu o 2 nad ranem...
Jeeeee!
:-({|= :D

EDIT: Ożesz kurrrrr....!
Dowiedziałam się, że moja dawna przyjaciółka w sierpniu [TEGO ROKU] wychodzi za mąż - a w lutym rodzi dziecko - o kurrrrrrrrrrrrrrr.............!!!
Zbieram się powoli po tej informacji....

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Oglądnąłem wczoraj Braindead (aka Dead Alive) Petera Jacksona. Rozkoszne :) Polecam każdemu, ja miejscami się skręcałem. Humor może nie jest jakichś wybitnie wysokich lotów, ale niektóre sceny zaskakują
'I kick ass for the Lord!' :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Siedzę w szoku.
Siedzę w szoku.
Kurna siedzę w szoku od rana.

Miałam się uczyć do zaliczenia z lektoratu. Czeski niby prosty, ale nie ruszałam go głębiej jakieś 2 miesiące.

Kij. Miałam się wyspać. Też kij. Pobudka przyszła z najmniej spodziewanej strony - we śnie pojawiła się koleżanka, krzycząc, że są wyniki z językoznawstwa.
Nie było. Klikam "odśwież", ale wciąż jest "ostatnia aktualizacja - 21.06.2007, godzina 21:35".
W nerwach jestem, a jeszcze ona. Moja koleżanka.

"Co się stało z naszą klasą"
Ja pierdzielę, no. Strasznie mną "telepło".
Kutwa. Po roku niewidzenia większości osób z klasy [poza tymi, co studiują/ studiowali germanistykę, SFKEZ i lingwistykę, bo ich to widuję w Bunkrze] trochę się zacierają wspomnienia. Trochę. Wiele osób znałam jeszcze z gimnazjum, bo klasa dwujęzyczna.

I pamiętam te wielkie-straszne-problemy-miłosne. Łączenie się w pary w obrębie klasy, szkoły... przecież... pamiętam jak koleżanka dzwoniła po znajomych, że jej guma pękła i potrzebuje kasy... jak dwie dziewczyny, które się szczerze nienawidziły, nachlały się na wycieczce, i pogodziły się z hukiem, i potem było już ok... jak był obóz integracyjny... a potem nagle tak szybko zakończenie roku w trzeciej klasie...

Takie tam, rozważania "która pierwsza wyjdzie za mąż". Przy piwku, albo kawce w bufecie szkolnym.
"Natalia, zobaczysz, będziesz pierwsza" ;)
No i NIE BĘDĘ :lol:

Ale teraz to tydzień ostrego chlania przyda się jeszcze bardziej. Bo stan o którym ostatnio pisałam, jeszcze bardziej się pogłębił!
Tylko w poniedziałek widzę się z nią.
A przecież z ciężarną pić nie będę ;)

Ożesz...

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Lunn pisze:Oglądnąłem wczoraj Braindead (aka Dead Alive) Petera Jacksona. Rozkoszne :) Polecam każdemu, ja miejscami się skręcałem. Humor może nie jest jakichś wybitnie wysokich lotów, ale niektóre sceny zaskakują
'I kick ass for the Lord!' :D
Martwica Mózgu!!:D

"`es go the BITE!"

"Your mother ate my dog! Well, not all of it!"

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Yea
'No one loves as your mother'
mlask
Skaven, co ty tak przeżywasz ciążę i zamążpójście koleżanki? ;) Wszystkie kobiety tak mają? ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Lunn pisze: Skaven, co ty tak przeżywasz ciążę i zamążpójście koleżanki? ;) Wszystkie kobiety tak mają? ;)
Jej za pół roku dopiero stuknie 20stka.
I generalnie była uważana za małżeństwosceptyczkę. I dzieci ni cholery mieć nie chciała. I tak dalej, i tym podobne. No i ja miałam być pierwsza :P chociaż to akurat mnie zupełnie nie rusza w tym momencie ;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Wpadka happens.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:Wpadka happens.
Rzecz w tym, że to nie była wpadka.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

o wow to tak jak w tym amerykanskim programie...
http://www.smog.pl/wideo/10919/pietnast ... c_w_ciaze/

edit: nie obrazajac kolezanki oczywiscie 8)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Raptaparat pisze:o wow to tak jak w tym amerykanskim programie...
http://www.smog.pl/wideo/10919/pietnast ... c_w_ciaze/

edit: nie obrazajac kolezanki oczywiscie 8)
Niestety nie obejrzę, bo mam ciągle ten sam stan komputera.

Ale tytuł widzę.

Cóż, moja koleżanka ma jednak 19 a nie 15 lat. I poważne powody, by urodzić dziecko teraz. Ale to już jej prywatna sprawa, więc nie zamierzam tego rozwlekać.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Katylina pisze:Wpadka happens.
:lol: :lol: :lol:

Niszczysz!
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Skavenblight pisze:Siedzę w szoku.
Siedzę w szoku.
Kurna siedzę w szoku od rana.

Miałam się uczyć do zaliczenia z lektoratu. Czeski niby prosty, ale nie ruszałam go głębiej jakieś 2 miesiące.

Kij. Miałam się wyspać. Też kij. Pobudka przyszła z najmniej spodziewanej strony - we śnie pojawiła się koleżanka, krzycząc, że są wyniki z językoznawstwa.
Nie było. Klikam "odśwież", ale wciąż jest "ostatnia aktualizacja - 21.06.2007, godzina 21:35".
W nerwach jestem, a jeszcze ona. Moja koleżanka.

"Co się stało z naszą klasą"
Ja pierdzielę, no. Strasznie mną "telepło".
Kutwa. Po roku niewidzenia większości osób z klasy [poza tymi, co studiują/ studiowali germanistykę, SFKEZ i lingwistykę, bo ich to widuję w Bunkrze] trochę się zacierają wspomnienia. Trochę. Wiele osób znałam jeszcze z gimnazjum, bo klasa dwujęzyczna.

I pamiętam te wielkie-straszne-problemy-miłosne. Łączenie się w pary w obrębie klasy, szkoły... przecież... pamiętam jak koleżanka dzwoniła po znajomych, że jej guma pękła i potrzebuje kasy... jak dwie dziewczyny, które się szczerze nienawidziły, nachlały się na wycieczce, i pogodziły się z hukiem, i potem było już ok... jak był obóz integracyjny... a potem nagle tak szybko zakończenie roku w trzeciej klasie...

Takie tam, rozważania "która pierwsza wyjdzie za mąż". Przy piwku, albo kawce w bufecie szkolnym.
"Natalia, zobaczysz, będziesz pierwsza" ;)
No i NIE BĘDĘ :lol:

Ale teraz to tydzień ostrego chlania przyda się jeszcze bardziej. Bo stan o którym ostatnio pisałam, jeszcze bardziej się pogłębił!
Tylko w poniedziałek widzę się z nią.
A przecież z ciężarną pić nie będę ;)

Ożesz...
szok ze ci si echcialo przelac tyle swoich uczuc na to forum....w sumie to mój kolega z gimnazjum w pierdlu za morderstwo wylądował. I jakoś z tego szumu nie robie...

Zablokowany