Wykasowanie tematu o kucykach?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Wykasowanie tematu o kucykach?
proponuje ustawić figurę kucyka pod pałacem prezydenckim wraz z namiotem
!Buła pisze:proponuje ustawić figurę kucyka pod pałacem prezydenckim wraz z namiotem
!!!
!!!!!!
GENIUSZ!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
@ Ziemko.
1 - Co lubisz pić?
2 - Kiedy masz na to czas?
3 - Jaki adres?
1 - Co lubisz pić?
2 - Kiedy masz na to czas?
3 - Jaki adres?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Front antykoniowy sie powieksza, niedlugo zrobimy krucjate
Zrobicie, ale chyba na innym forum
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A ja tak się zastanawiam co Wam przeszkadza jeden temat o kucykach? Przecież nie trzeba tam zaglądać, nie trzeba czytać. Nikt nie zmusza do oglądania kreskówki.
Przypuśćmy, że nie lubię piłki nożnej, mamy 2 tematy o ty, jeden zbiorczy i jeden o biletach na euro. Domagam się ich skasowania? Nie. Dlaczego miałbym? Czytam je? Nie.
Albo temat o MMA, przecież to tylko bzdurne naparzanie się nawzajem.
Niech każdy czyta co lubi. Niech każdy pisze o czym lubi.
Przypuśćmy, że nie lubię piłki nożnej, mamy 2 tematy o ty, jeden zbiorczy i jeden o biletach na euro. Domagam się ich skasowania? Nie. Dlaczego miałbym? Czytam je? Nie.
+100000Artein pisze:A ja tak się zastanawiam co Wam przeszkadza jeden temat o kucykach? Przecież nie trzeba tam zaglądać, nie trzeba czytać. Nikt nie zmusza do oglądania kreskówki.