![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Kupię Grę o Tron. Najchętniej z dodatkami. Mogą być też same dodatki. Proszę składać propozycje i ceny.
Wszystkie oferty traktuję poważnie.
Z tego tekstu wynika ze chcesz kupic podstawke rowniez. Dodatki pewnie sam chetnie bym lyknalDziekan pisze:Jest to moja ostatnia deska ratunku. Na wielu forach nikt się nie odzywa, to może na tym! Pomocy! Hilfe!![]()
Kupię Grę o Tron. Najchętniej z dodatkami. Mogą być też same dodatki. Proszę składać propozycje i ceny.
Wszystkie oferty traktuję poważnie.
Ale wydaje mi sie ze wznowiona bedzie chyba sama podstawka. Wczoraj na FB Rebela widzialem ze ktos pytal o dodruk Storm of Swords (nie jestem pewien - moze Clash of Kings) i powiedzieli ze FFG nie planuje go dodrukowac w najblizszej przyszlosci (3-4 miesiace).muchozol pisze:a tu np. macie dodatki na zamówienie![]()
http://www.redscorpion.pl/dodatki-do-gi ... kings.html
a samo wznowienie Gry o Tron na luty/marzec zapowiadane
Przejrzałem ofertę. Nie ma ani słowa o GoT-cie. A potrzebujemy na już bo nam się rozkazy powycierały...Targowo.Istore pisze:A patrzyłeś u mnie w sklepie? Link jest w podpisie,posiadam tą grę na stanie,wiec nie będzie żadnego problemu.
Za 200+ to ja sobie na żetonach dopiszę +1 0 -1 długopisemlohost pisze:ja mam podstawke w jezyku angielskim, nie mam z kim grac a widzialem ze ostatnio bije rekordy popularnosci, interesuje mnie cena, na allegro niedawno widzialem ze chodzi po 200+ ? nie zalezy mi zeby sie jej pozbyc bo jestem fanem, natomiast lerzy i sie kurzy...