Dobry, zły i brzydki
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dobry, zły i brzydki
W tym wypadku brzydki. Kolejny ziom do mojej warbandy trolli.
Czeka go jeszcze sporo poprawek i lepsze foty, ale na konkurs to musi wystarczyć, i tak sie godzinę spóźniłem
Czeka go jeszcze sporo poprawek i lepsze foty, ale na konkurs to musi wystarczyć, i tak sie godzinę spóźniłem
Naprawde fajny Muk... Podoba mi sie bardzo to , ze nie poszedles sztampowo w niebieski tylko wybrales inny kolor , ktory bardzo ladnie komponuje sie z ta czerwienia...
oczywiscie ladnie... ale chyba mglo by być troche bardziej dynamicznie(więciej odcieni)...to duża figurka więc troche mało przejść... ja nie jestem masterem w malowaniu, ale skoro to na konkurs dla masterów to spodziewałem się wiekszego zaangarzowania
Rozumiem, że przez konkurs rozumiesz coś innego od PMoTM? Bo coś nie widzę battlowej legalności tej figurki
A samo malowanie pro, tylko kryształy na plecach trochę "plastikowe" (za mało gry świateł).
A samo malowanie pro, tylko kryształy na plecach trochę "plastikowe" (za mało gry świateł).
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
fajny taki wesoly kolorystycznie ]:->
-
- Powergamer Rozpiskowy
Fajne kolory jednak figurka wygląda jak przygotowana do rozjaśniania a nie jak skończona. Na początku myślałem że on się w czerwonych landrynkach wytarzał ale już mnie to tak nie boli i całkiem przyjemny kontrast uzyskałeś choć rzeczywiście przy tej szaroburej skórze to kryształy wyglądają plastikowo. No i troszkę bym rozjaśnił paszcze żeby nie wyglądał jak by przed chwilą zjadł tabliczkę czekolady
Ogólnie bardzo fajny model bez większych rażących minusów.
Pozdrawjam
Ogólnie bardzo fajny model bez większych rażących minusów.
Pozdrawjam
-
- Kretozord
kryształy są super oprócz jednego Mordka mogła by być innego koloru niż brzuch i ręce, zielony mógł by być jeszcze rozjaśniony
No i podstawka nie powala, ale "konwersja" fajna
Ogólnie nie mogę się doczekać kiedy dostanie salwę w mordę
No i podstawka nie powala, ale "konwersja" fajna
Ogólnie nie mogę się doczekać kiedy dostanie salwę w mordę
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash