Dobry, zły i brzydki

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Dobry, zły i brzydki

Post autor: MuK »

W tym wypadku brzydki. Kolejny ziom do mojej warbandy trolli.
Czeka go jeszcze sporo poprawek i lepsze foty, ale na konkurs to musi wystarczyć, i tak sie godzinę spóźniłem :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Naprawde fajny Muk... Podoba mi sie bardzo to , ze nie poszedles sztampowo w niebieski tylko wybrales inny kolor , ktory bardzo ladnie komponuje sie z ta czerwienia...

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Bardzo fajny trollik, jednakże tę zieloną skórkę mogłeś znacznie bardziej wyciągnąć ;)

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

oczywiscie ladnie... ale chyba mglo by być troche bardziej dynamicznie(więciej odcieni)...to duża figurka więc troche mało przejść... ja nie jestem masterem w malowaniu, ale skoro to na konkurs dla masterów to spodziewałem się wiekszego zaangarzowania

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

zgodze się z przedmówcami że mogłeś bardziej skóre wyciągnąć ale i tak bardzo fajnie wygląda :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Rozumiem, że przez konkurs rozumiesz coś innego od PMoTM? Bo coś nie widzę battlowej legalności tej figurki ;)

A samo malowanie pro, tylko kryształy na plecach trochę "plastikowe" (za mało gry świateł).
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

to konkurs konfedereacji :) bardzo ladny troll - bede musial zlapac jednego z takich i tez sobie maznac :)

acha, gadient warto robic odwrotnie :)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

fajny taki wesoly kolorystycznie ]:->

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: DwarfSlayer »

Fajne kolory jednak figurka wygląda jak przygotowana do rozjaśniania a nie jak skończona. Na początku myślałem że on się w czerwonych landrynkach wytarzał ale już mnie to tak nie boli i całkiem przyjemny kontrast uzyskałeś choć rzeczywiście przy tej szaroburej skórze to kryształy wyglądają plastikowo. No i troszkę bym rozjaśnił paszcze żeby nie wyglądał jak by przed chwilą zjadł tabliczkę czekolady :)

Ogólnie bardzo fajny model bez większych rażących minusów.

Pozdrawjam

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

Mi tam się podoba ale jedyna rzecz która IMO jest taka sobie to kryształy wyglądają strasznie matowo tzn da sie osiągnąć efekt pseudo przeźoczystości ... ale z drugiej strony komu by się chciało

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

A mi się właśnie kryształy najbardziej podobają :)
A najmniej oczy, których nie ma ..

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

kryształy są super oprócz jednego :) Mordka mogła by być innego koloru niż brzuch i ręce, zielony mógł by być jeszcze rozjaśniony
No i podstawka nie powala, ale "konwersja" fajna :)
Ogólnie nie mogę się doczekać kiedy dostanie salwę w mordę :P
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

ODPOWIEDZ