Bo jak siedzisz w tym zakichanym UK, w którym same powodzie to się nie dziwie.Katylina pisze:A ja chcialem powiedziec ze Polska fajna jest.
Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- Kretozord
przyjedz do Zielonej Góry 2 lata pod rząd najcieplejsze miasto w Polsce, nie do zniesienia bywa
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Mnie tam pogoda odpowiada, nielubie jak jest kurewsko gorąco.Raptaparat pisze:ja bym sie klocil... slonca nie ma.. polska niefajna jest :]
Po co szykować, wystarczy uaktywnić te przygotowane na Twój
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Weekend 7-8? Jak nie pojadę na Wielki Dracon, to się piszę na jakieś znieczulanie. Bo okazji co niemiara
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nehan? Oczytany? Wolne żarty.
A o szerokich horyzontach to już wogóle nie będę wspominał, toć on nawet techniawki nie słucha.
A o szerokich horyzontach to już wogóle nie będę wspominał, toć on nawet techniawki nie słucha.
A licky boom boom down!!!