Half przestań sobie jaj robić bo jeszcze jakiś początkujący to kupi....H@lfing pisze:No jak to ale przecież on sie na tym zna bo sprzedaje te figurki a pozatym to powiedzial mi ze czytal to w army booku
Coś dla początkujących... czyli od czego zacząć ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
No nieźle! Miał być temat dla początkujących a niektórzy sobie "bekownie" z tego urządzili! Nie ładnie Panowie nie ładnie!Nie przystoi to Rycerstwu! No chyba ze to jakiś zapyziały Ork lub Haosiak to zamęt wprowadza.
Co do Questingów to nie wiem czy są aż tak dobrzy jak co niektórzy mówią. W nowej edycji dwuraki daj tylko +1 do S a nie +2 i do tego zawsze uderzają ostatnie! No ale to już zależy od gracza. Ja dopiero gram 6 miechów ale chwale sobie Bretke. Pozdrawiam Wszystkich Bretończyków.
Co do Questingów to nie wiem czy są aż tak dobrzy jak co niektórzy mówią. W nowej edycji dwuraki daj tylko +1 do S a nie +2 i do tego zawsze uderzają ostatnie! No ale to już zależy od gracza. Ja dopiero gram 6 miechów ale chwale sobie Bretke. Pozdrawiam Wszystkich Bretończyków.
"Repent! For tomorrow you die!"
Zdecydowanie Army book. Jest on pierwszym wyborem praktycznie zawsze. Przeglądnij go, zobacz zasady i zacznij tworzyćTwoją koncepcję armi. Spróbuj robić rozpiski, a dalej my Ci już doradzimy ;]
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Na początek to przydał by ci się rulebook, chyba, że już go masz. Potem army book, a potem wedle uznania , albo farby i narzędzia, albo figurki. Ja najpierw dostałem dwa oddziały, a potem farbki i narzędzia, ale to dlatego, że dostałem te boxy na urodziny, a farbki sam sobie kupuję(co prawda ich jeszcze nie mam, bo figurki dostałem cztery dni temu, też dopiero zaczynam z warhammerem, ale już trochę czasu się nim interesuję)
Luks - swiatło
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
A masz AB? Tam jest napisane, że musisz mieć w armii minimum jeden oddział Knightsów, więc dobrze zrobiłeś
- Aragorn007
- "Nie jestem powergamerem"
Jak myślicie czy odpowiednio przerobiony Gralowiec pasuje na Paladuna?
Jasne, teoretycznie wszystko pasuje ważne zeby się wyróżniało
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
Jagal rację ma. U mnie rolę paladyna pewni jedyny gralowiec z 5 ed. A Paladyn na pegazie to delilatnie skonwertowany gralowiec właśnie. Moze kiedyś fotkę nawet dam... To się będziecie mogli ze mnie pośmiać
Ja miałem przypadek w boxie pegazów, że mialem jedną parę skrzydeł więcej. Dead mówił że miał 12 koni raz w boxie realmów. O braku koni tylko mi sięobiło o uszy - masz pecha... Ja zawsze co robie to rozpakowuje box w sklepie bezpośrednio po kupieniu - muszą wymienić.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
A masz paragon ???? jak nie to raczej ci nie wymienią nie wiem czy ci wogóle wymienią:P ale spróbuj to nigdy nie zaszkodzi.