Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

b_sk pisze:Nehan? Oczytany? Wolne żarty. :)

A o szerokich horyzontach to już wogóle nie będę wspominał, toć on nawet techniawki nie słucha. :)
Ale może chociaż odwiedza doktora Baken Ziołen?
Jeśli tak, jest nadzieja na szerokie horyzonty!

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Ekscytujecie się maturą... Skończcie studia, zróbcie doktorat, kolejny kierunek, habilitację, kariera naukowa, nowe języki itp.
Maturka to dopiero początek zabawy ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Doktorat i ogólnie kariera naukowa to ścieżka życia dla leni i nieudaczników, jak mawia mój promotor :D
(Sam jest żywym zaprzeczeniem tej tezy, ale spoglądając po innych pracownikach naukowych, zdecydowana większość ją potwierdza)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: DwarfSlayer »

Mate pisze:Ekscytujecie się maturą... Skończcie studia, zróbcie doktorat, kolejny kierunek, habilitację, kariera naukowa, nowe języki itp.
pociupciasz sobie dzieciaku parę godzin to ci wylecą głupoty z głowy, znajdź jakąś dupcie żebyś nie musiał się onanizować przy książkach do matematyki jak to w zwyczaju mają kujony.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

LOOOL :D a mial byc grzeczny... :lol:

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

ban wisi w powietrzu...kolejny zakompleksiony gimnazjalista z problemami :?

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

sam się prosił... :) sorki nie miało zabrzmieć wulgarnie :)
i wypraszam sobie gimnazjalisty bo byłem parę lat po szkole jak znowu wprowadzili podział
pozdrawiam

Rapta
Kretozord

DwarfSlayer pisze:wypraszam sobie gimnazjalisty bo byłem parę lat po szkole jak znowu wprowadzili podział
przykro mi... to musiala byc niezwykle rozwojowa szkola 8)

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

DwarfSlayer pisze:
Mate pisze:Ekscytujecie się maturą... Skończcie studia, zróbcie doktorat, kolejny kierunek, habilitację, kariera naukowa, nowe języki itp.
pociupciasz sobie dzieciaku parę godzin to ci wylecą głupoty z głowy, znajdź jakąś dupcie żebyś nie musiał się onanizować przy książkach do matematyki jak to w zwyczaju mają kujony.
Dwarf, przeginasz. Skończyłem już jeden kierunek studiów i właśnie wybieram się na drugi, co nie przeszkadza prowadzeniu bogatego życia towarzyskiego.

Pisanie o ciupcianiu i onanizowaniu się przy książkach jest niestety na niskim poziomie (a ponoć Twoja dysleksja świadczy o ogromnej inteligencji).

Pomijając Twoje błędy natury stylistyczno-gramatycznej (poza tym, zdania zaczyna się wielką literą, istnieje u nas również interpunkcja) naprawdę ciężko uwierzyć, że z poziomem, jaki reprezentujesz postami, nie należysz do pokolenia gimnazjum.

Wybacz, starałem się.

Jeszcze jedno - naprawdę uważasz, że studia są dla kujonów...? Bo według mnie są normalną koleją rzeczy w rozwoju człowieka.

PozdrawJam...

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Raptaparat pisze:
DwarfSlayer pisze:wypraszam sobie gimnazjalisty bo byłem parę lat po szkole jak znowu wprowadzili podział
przykro mi... to musiala byc niezwykle rozwojowa szkola 8)

musiała..... nie musiala
być..... nie byc
Szkoła..... nie szkola

A co do szkoły to była sportowa i bardzo mile ją wspominam.... mogłem legalnie na ringu obijać mordę ludziom którzy mnie denerwowali.

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Ała, no to już wiemy, dlaczego proponował rozwiązanie spraw z forum "po męsku" :lol:

Swoją drogą - w GSie też rzeźbisz za pomocą sierpowych i prostych? :wink:

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Nie ale też jest to związane z wypadającymi zębami :)

używam dłuteł dentystycznych

Rapta
Kretozord

mialem okazje poznac w zyciu kilku bokserow - tak samo niespecjalnie sobie radza ze skladaniem wypowiedzi i poprawnoscia pisowni :wink:

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Co do składania zdań to sobie wypraszam, radze sobie nie gorzej od niejednego poligloty,
Co do boksu to mało skuteczny sposób walki, ja mam za sobą 3 lata kick-boxingu, 8 lat karate Kojoku-shin i od 2 lat uczęszczam na treningi do walk ulicznych (kolana, łokcie, wszelkie przedmioty typu butelka, deska, kamień, ciosy w grdykę, uszy, kolana, walka na ziemi).

Może i oberwałem parę razy za dużo po głowie i jestem porywczy ale miałem nadzieję że oceniać będziecie moje prace nie mnie!

I panie Raptaparat.. jak zamierzasz komuś wytykać jego błędy to popatrz na swoją pisownie! Co ty człowieku nie masz w zwyczaju używać ą, ę, ć, ś, ó, ń ,ż, ź ???????

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Radzę przystopować z flamem bo Niezwykłych zamykać nie chcę, prędzej poproszę o zbanowanie kogoś. :twisted:
A licky boom boom down!!!

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Potulnym żeś jam jak baranków stadko.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

DwarfSlayer - napisałabym coś, ale nie chcę, żeby Bartek temat zamknął.
Powiem tak - jeśli chciałeś za wszelką cenę, by Twoje prace wypadły na tym forum lepiej od Ciebie, to dziś udało Ci się ten cel osiągnąć.

Koniec flejma, Bartek wybacz, ale wróciłam późno do domu ;)

Koniec także mojej sesji!
Mam oficjalne wakacje.

Hak ma zdjęcia nowych materiałów do konwersji dla Maxa. Są oczywiście elementami przyrody ożywionej - tzn. dawniej były ;)
Czego to się na działce nie znajduje... :)

DwarfSlayer
Powergamer Rozpiskowy

Jeszcze ciebie tu brakowało... mam nadzieje że jak masz wakacje to wyjedziesz gdzieś do ciepłych krajów.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

DwarfSlayer pisze:Jeszcze ciebie tu brakowało... mam nadzieje że jak masz wakacje to wyjedziesz gdzieś do ciepłych krajów.
Wiesz, jestem ikoną tego tematu, więc nie licz na to :wink:

Fanatyk! Tomash! I-Inni!
Kiedy piwo? :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

DwarfSlayer pisze:pociupciasz sobie dzieciaku parę godzin to ci wylecą głupoty z głowy, znajdź jakąś dupcie żebyś nie musiał się onanizować przy książkach do matematyki jak to w zwyczaju mają kujony.
Dostałeś drugą szansę dzięki mojemu wstawiennictwu w gronie modów i adminów. Tym tekstem udowadniasz, że to był błąd. Bardzo nie lubię ludzi, którzy okazują się błędem. U mnie masz bana jak siemasz, ale żeby nie było że się tu sam rządzę, rozpatrzymy Twoją sprawę na forum moderatorskim.

Biorąc pod uwagę rozkład głosów przy poprzednim rozpatrywaniu Twojej sprawy i to, że właśnie straciłeś jedynego sojusznika - szanse na bana są więcej niż spore.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Zablokowany