A przy takim "wagomiarze" zawsze możecie wejść do dwóch losowo wybranych pokój i poprosić o pożyczenie łóżek. Mój przyjaciel w sytuacji odmowy sugerował że usiądzie na odmawiającym - zwykle pomagało.
Tap Dabl Masta! 9-10.07.2011
Re: Tap Dabl Masta! 9-10.07.2011
Na Silesianie frekwencja pozwoliła wygospodarować małe pokoje na wyłączność (za drobną łapówką
). Tu niech się wypowie Lidder czy w ogóle wprowadza taką opcję.
A przy takim "wagomiarze" zawsze możecie wejść do dwóch losowo wybranych pokój i poprosić o pożyczenie łóżek. Mój przyjaciel w sytuacji odmowy sugerował że usiądzie na odmawiającym - zwykle pomagało.
Tak ułożę pokoje, aby wszyscy byli szczęśliwi i wypoczęci. Jeśli ktoś ładnie poprosi o łóżko i poda sensowny argument ku temu (jak np. Wy
) to takowe otrzyma. Śląsk jest gościnny, nikt nie będzie nikogo wytykał palcami, że dostał miejsce 20cm nad ziemią bo poprosił 
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Wypas, wpadne na pewno. Rok temu było genialnie!
zasady super, nazwa beznadziejna.

Dwuosobowa to może być parówka a nie drużynówka...Laik pisze:szkoda że nie dwuosobowa(pomysł był ciekawy...)
Nasz pomysł, szkoda że nie możemy go zrealizować... my ani nikt na północy Polski bo nie ma tu mastera...
Zobaczymy, może ktoś się skusi na przyjazd na południe.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Pomysł drużynówek 3-osobowych ma już kilka ładnych lat.
Dopiero teraz przejrzano na oczy i ktoś postanowił zrobić takiego mastera
Dopiero teraz przejrzano na oczy i ktoś postanowił zrobić takiego mastera

Piotr, Pasiak, Ziemko - DreamTeam wpadajcie:D
A nazwa wzieła się od drużynówki dwuosobowej, utarła się więc szkoda zmieniać:)
@Asassello
nie marudź tylko wpadaj!
A nazwa wzieła się od drużynówki dwuosobowej, utarła się więc szkoda zmieniać:)
@Asassello
nie marudź tylko wpadaj!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Naszymi niszowymi amiami niegodnymi na ojro być...? 
Musimy to przemyśleć
Musimy to przemyśleć
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Jeżeli grają osobno to nadal jest drużynówka - niezależnie czy osób jest 2 czy 8.
Białystok to rzeczywiście głębokie południe jest, fakt że się nieco przeniosło na południe ale jeszcze 2-3 lata temu to południe musiało jeździć na mastery na północ a Ziemko informował mnie jak dostać mastera...
Białystok to rzeczywiście głębokie południe jest, fakt że się nieco przeniosło na południe ale jeszcze 2-3 lata temu to południe musiało jeździć na mastery na północ a Ziemko informował mnie jak dostać mastera...
Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, o 16:49 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
DE, VC, DOCH, DW, SK, a moment breta wygrała mastera przeciez!
Kurcze TK ostatnio miażdżą lokale....
3 topowe armie?
Nie ta edycja...
Kurcze TK ostatnio miażdżą lokale....
3 topowe armie?
Nie ta edycja...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Drużynówka złożona z pary graczy jest mocno średnia, nieprawdaż?Laik pisze:Jeżeli grają osobno to nadal jest drużynówka - niezależnie czy osób jest 2 czy 8.
Nie mniej nie chodziło mi o definicję a o realia bo drużynówka zaczyna być sensowna od 3 graczy a 2 to najlepiej parówka...
Laik pisze:Białystok to rzeczywiście głębokie południe jest
Masz absolutną rację, Białystok to północ Polski, ale dla Ciebie w związku z tym to chyba wszystko powyżej Warszawy to północ więc nie ma o czym gadać...Laik pisze:ale jeszcze 2-3 lata temu to południe musiało jeździć na mastery na północ a Ziemko informował mnie jak dostać mastera...
Dziwne bo ja pamiętam takie coś jak Strategikion czy Arena na które wszyscy jeżdzili i chyba [ ale tylko chyba bo spoglądając na mapę widzę że mogę się pomylić ] to jest południe Polski...? A reszta masterów była w centrum kraju...?
Nieco...?Laik pisze:fakt że się nieco przeniosło na południe
Podaj jeden master na Północy z 2-3 standardowo organizowanych [ lub nowych, Twój wybór bo kandydatów trochę było... ]
Abandoned
Abandoned
można prosić o objaśnienie systemu parowania? z tej paplaniny o "Obu drużynach" nic mi nie wynika.
Może ja zacznę, a ktoś dokończy...
Spotykają się dwie drużyny X (gracze x1,x2,x3, grający kolejno armiami xa1, xa2, xa3) i Y (gracze y1,y2,y3, grający kolejno armiami ya1, ya2, ya3) ...
pozdrawiam
Może ja zacznę, a ktoś dokończy...
Spotykają się dwie drużyny X (gracze x1,x2,x3, grający kolejno armiami xa1, xa2, xa3) i Y (gracze y1,y2,y3, grający kolejno armiami ya1, ya2, ya3) ...
pozdrawiam

Asassello za dużo zmiennych!!!!!
Drużyna X wystawia gracza (zapisuje na kartce)
Drużyna Y robi na tej samej inicjatywie;p
Pokazują sobie wystawionych graczy i:
Przykładowo
X wystawili gracza x1
Y gracza y3
gracz x1 wybiera przeciwnika spośród y1 i y2
gracz y3 wybiera spośród x2 i x3
Po ich wyborze, ostatni, trzeci pairing tworzy się automatycznie.
Jasne?
Przykładowo
X wystawili gracza x1
Y gracza y3
Jasne?
Patrząc jeszcze mniej niż to w 1 poście co jestDurin pisze:Asassello za dużo zmiennych!!!!!
Przykładowo
X wystawili gracza x1
Y gracza y3
Jasne?