Ale może chociaż odwiedza doktora Baken Ziołen?b_sk pisze:Nehan? Oczytany? Wolne żarty.
A o szerokich horyzontach to już wogóle nie będę wspominał, toć on nawet techniawki nie słucha.
Jeśli tak, jest nadzieja na szerokie horyzonty!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
pociupciasz sobie dzieciaku parę godzin to ci wylecą głupoty z głowy, znajdź jakąś dupcie żebyś nie musiał się onanizować przy książkach do matematyki jak to w zwyczaju mają kujony.Mate pisze:Ekscytujecie się maturą... Skończcie studia, zróbcie doktorat, kolejny kierunek, habilitację, kariera naukowa, nowe języki itp.
Maturka to dopiero początek zabawy
Dwarf, przeginasz. Skończyłem już jeden kierunek studiów i właśnie wybieram się na drugi, co nie przeszkadza prowadzeniu bogatego życia towarzyskiego.DwarfSlayer pisze:pociupciasz sobie dzieciaku parę godzin to ci wylecą głupoty z głowy, znajdź jakąś dupcie żebyś nie musiał się onanizować przy książkach do matematyki jak to w zwyczaju mają kujony.Mate pisze:Ekscytujecie się maturą... Skończcie studia, zróbcie doktorat, kolejny kierunek, habilitację, kariera naukowa, nowe języki itp.
Maturka to dopiero początek zabawy
Raptaparat pisze:przykro mi... to musiala byc niezwykle rozwojowa szkolaDwarfSlayer pisze:wypraszam sobie gimnazjalisty bo byłem parę lat po szkole jak znowu wprowadzili podział
Dostałeś drugą szansę dzięki mojemu wstawiennictwu w gronie modów i adminów. Tym tekstem udowadniasz, że to był błąd. Bardzo nie lubię ludzi, którzy okazują się błędem. U mnie masz bana jak siemasz, ale żeby nie było że się tu sam rządzę, rozpatrzymy Twoją sprawę na forum moderatorskim.DwarfSlayer pisze:pociupciasz sobie dzieciaku parę godzin to ci wylecą głupoty z głowy, znajdź jakąś dupcie żebyś nie musiał się onanizować przy książkach do matematyki jak to w zwyczaju mają kujony.