PMotM2 BSB Ork
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Arcyprorok
- Pseudoklimaciarz
PMotM2 BSB Ork
Witam a oto mój BSB
Długo leżał sam zrobiony sztandar tak jak na fotce nr 1
Ale dzięki mojemu bratu ,który poinformował mnie o tym konkursie i nakłonił mnie przez to do dokończenia tego BSB za co jestem mu bardzo wdzięczny prace poszły do przodu jak widać porównując fote nr 1 z reszta fotek.
A teraz czekam na wasze komentarze
Oto fotki na razie same konwersje a jeszcze dziś chce go zacząć malować
1
2
3
4
5
6
7
Długo leżał sam zrobiony sztandar tak jak na fotce nr 1
Ale dzięki mojemu bratu ,który poinformował mnie o tym konkursie i nakłonił mnie przez to do dokończenia tego BSB za co jestem mu bardzo wdzięczny prace poszły do przodu jak widać porównując fote nr 1 z reszta fotek.
A teraz czekam na wasze komentarze
Oto fotki na razie same konwersje a jeszcze dziś chce go zacząć malować
1
2
3
4
5
6
7
- Arcyprorok
- Pseudoklimaciarz
z drzewcem tak naprawde mialem największy problem ale udalo sie tak jak sie udało
mi sie podoba
fajna konwersja... jesli mogłbym coś zasugerwać to może dodanie mięśni na rękach... żeby był takim typowym "koxem"
fajna konwersja... jesli mogłbym coś zasugerwać to może dodanie mięśni na rękach... żeby był takim typowym "koxem"
Super, mi się podoba.
Nie wiem co najbardziej w nim bo wszystko jest b.fajne.
Nie wiem co najbardziej w nim bo wszystko jest b.fajne.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Arcyprorok
- Pseudoklimaciarz
Witam trońke pomalowalem ale mam nadzieje ze do 30 sie wyrobie
czekam na ocene wstępnego malowania jezeli chodzi o skóre orka to jeszcze wymieszam scorpion green żółtym i bedzie trzeci ostateczny kolor na jego skórze to tak pisze żeby jak coś nikt nie pisal ze by sie przydal taki kolorek , a co do futra cienko je wymodelowalem i bylo cienzko pomalować strasznie sie wku........ałem jak je malowalem więc dlatego tak wygłada jak wygląda a teraz pare słów waszej krytyki no i foty
czekam na ocene wstępnego malowania jezeli chodzi o skóre orka to jeszcze wymieszam scorpion green żółtym i bedzie trzeci ostateczny kolor na jego skórze to tak pisze żeby jak coś nikt nie pisal ze by sie przydal taki kolorek , a co do futra cienko je wymodelowalem i bylo cienzko pomalować strasznie sie wku........ałem jak je malowalem więc dlatego tak wygłada jak wygląda a teraz pare słów waszej krytyki no i foty
- Arcyprorok
- Pseudoklimaciarz
do Kerima:
Napisalem przecież w poście wczorajszym "jezeli chodzi o skóre orka to jeszcze wymieszam scorpion green żółtym i bedzie trzeci ostateczny kolor na jego skórze"
Napisalem przecież w poście wczorajszym "jezeli chodzi o skóre orka to jeszcze wymieszam scorpion green żółtym i bedzie trzeci ostateczny kolor na jego skórze"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No, to oby Bo skóra to na razie dość sztucznie wygląda.Arcyprorok pisze:do Kerima:
Zaś do reszty się nie przyczepię, bo raz, że jest ok, dwa, że trzeba klub wspierać
- Arcyprorok
- Pseudoklimaciarz
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
o widze last minute ]:->
bardzo sie ciesze
bedzie nas az 4
a figurka spoko
bardzo sie ciesze
bedzie nas az 4
a figurka spoko
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.