Ghule

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

Zablokowany
Gray seer
Warzywo

Ghule

Post autor: Gray seer »

Mam problem ponieważ podczas bitwy zwykle z 10 ghuli robi mi się 20, a kupienie 10 pudełek ghuli nie jest moim wymarzonym rozwiązaniem. Jak Wy rozwiązujecie ten problem? Może jakieś ładnie zrobione podstawki albo coś w tym stylu?

Kahen
Pseudoklimaciarz

Post autor: Kahen »

Łatwo rozwiązać problem. Póki nie masz kasy rób proxy z zombiaków. Zainwestuj w paczkę podstawek. Przyklej do nich korek po czym parę bitsów. Np. Ręce wystające, miecz a obok odcięta głowa. Tak to zawsze trochę oszczędzisz.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Rozwiązania są następujące:
Proksy;
Odlewy w żywicy;
Fillery.
Wystarczy poczytać forum. Teraz pewnie mod zamknie ten temat, albo go przeniesie. Brotip: takie pytania można zadawać w temacie szybkie pytania.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Najpopularniejsza metoda to robienie na podstawkach nagrobków,czaszek, jakiś mieczy itp.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Klafuti pisze:Odlewy w żywicy;
tylko jeśli odlewasz modeli ghuli które sam wyrzeźbiłeś, nie propagujemy piractwa [-X
Klafuti pisze:Wystarczy poczytać forum. Teraz pewnie mod zamknie ten temat, albo go przeniesie. Brotip: takie pytania można zadawać w temacie szybkie pytania.
:wink:

Dodatkowo polecam zaprzyjaźnienie się z wyszukiwarką, można dzięki niej np. znaleźć temat o fillerach. Poszperaj też w galeriach graczy VC, w wielu można podpatrzyć jak inni poradzili sobie z podobnymi problemami jak twój :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Zablokowany