Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze:Zaraza, gdzie Ty masz te 50 kolczyków?

EDIT: Nie chcę wiedzieć, nie było tego pytania.
No ja nie mam niestety nigdzie, trzeba by Fanatykowi kogo innego znaleźć.

Poza tym już mówiłam, że jeden wystarczy ;)

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Ja pierdyle :shock: . Ale ty Fanatyk masz problemy. Ja poprostu mówię, że wychodze, a jak już się zapytają jak wróce to mówię, że piłem browar. No i co mi zrobią ?
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

O rany! Jak to dobrze być na swoim! [-o< \:D/

Fanatyk! To jak to się w ogóle stało, że puścili Cię samego do Anglii ??? :shock:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Nie pytaj. Rok przed piekło i 3 lata pełnej inwigilacji.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Ale masz przerąbane
To ja już przeważnie wychodzę gdzie chce i kiedy chce, a ty będąc pełnoletnim wszędzie musisz pod okiem mamusi... na serio musisz zarządzić jakiś bunt bo samo się chyba nie zrobi ;)
A co do sztuk walki: Fanatyk akurat zdaje się ma zadatki na niezłego sumitę ;) Tak więc dałby radę ;)

no offence ;)

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

hahahhahahahahhahahahahahhahaha nie no polewka xD
dawno sie tak nie usmiałem xD

załóżmy temat: zwierzenia fanatyka xD

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Biedny Fanatyk, należy mu współczuć.
Ale wiesz, otrzeźwimy Cię jakoś w mgnieniu oka i mama się nie skapnie :D

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Patrycja Polkowska »

Zobaczymy jak będziesz gadała jak sama pomęczysz się 18 lat wychowując gówniarza który przychodzi i chce wyjść nie wiadomo z kim, nie wiadomo gdzie a za to wiadomo po co !! :)

Ale sądzę że tobie to nie grozi. Chociaż się mówi że każda Zmora znajdzie swego amatora.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Patrycia Polkowska pisze:Zobaczymy jak będziesz gadała jak sama pomęczysz się 18 lat wychowując gówniarza który przychodzi i chce wyjść nie wiadomo z kim, nie wiadomo gdzie a za to wiadomo po co !! :)

Ale sądzę że tobie to nie grozi. Chociaż się mówi że każda Zmora znajdzie swego amatora.
Cześć, DwarfSlayer, co słychać :lol:

Niestety Zmora [a w zasadzie Zaraza] już znalazła :D

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska

????? do kogo to?

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Patrycia Polkowska pisze:????? do kogo to?
Do wielokonta.
[nie, to nie brak ortografii. Nie chodziło o figurę posiadającą wiele kątów, a o kogoś, kto lubi sobie zakładać wiele kont ;) ]
Jeśli nawet nie, widzę, żeś "spod znaku" ;)

Ale witamy, witamy, chlebem i solą.

Awatar użytkownika
Scream
Kontakt:

Post autor: Scream »

Patrycia Polkowska pisze:????? do kogo to?
Najprawdopodbniej do Ciebie.. Pozdrawjam :P
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska

Nie rozumiem? Jakiego znaku i o jakie błędy ortograficzne?

też was witam :)

Awatar użytkownika
Scream
Kontakt:

Post autor: Scream »

A już myślałem że recydywista Dwarfslayer :P ale to jeszcze Tomash musi sprawdzic ..

Witam ;)
Obrazek
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Spokojnie, Patrycja nie zdradza żadnych oznak "pokrewieństwa" z DwarfSlayerem :)

Patrycjo, mieliśmy tu takiego trolla, który po zbanowaniu założył nowe konto. Oczywiście też zostało zbanowane. Pytanie czy nie powtórzy tego numeru - stąd ta podejrzliwość.

Ale ale:
Złośliwość złośliwością, ale jeśli nie jesteście ze Skavenblight psiapsiółami, to daruj sobie takie teksty. To jest oficjalna prośba o kulturę.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:Spokojnie, Patrycja nie zdradza żadnych oznak "pokrewieństwa" z DwarfSlayerem :)
Całe jej szczęście :twisted:
Tomash pisze:Patrycjo, mieliśmy tu takiego trolla, który po zbanowaniu założył nowe konto. Oczywiście też zostało zbanowane. Pytanie czy nie powtórzy tego numeru - stąd ta podejrzliwość.
Nie zaszkodzi! Pamiętacie jak było z Crash Machine ;)

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska

Przepraszam w takim razie, po prostu sama mam szacunek do mamy i rozumiem jak może wyglądać układ kolegi nawet jeżeli ma już 18 lat
to jego mama te 18 lat jak by tego nie nazwać żyła dla niego i teksty w stylu: Ja tak nie mam choć mam mniej lat nie świadczą o tym że jego mama jest zła niedobra i w ogóle tylko o tym że dba o dziecko w przeciwieństwie do rodziców które puszcza dzieci samopas (takie sprawy zazwyczaj kończą się więzieniem dla chłopaka albo ksywką Blacha dla dziewczyny) To tylko moje zdanie i nikogo nie chciałam urazić.
Pozdrawiam :) buźka

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Spoko :)
Ale poczytaj więcej albo popytaj Fanatyka [to ten co się przechrzcił na Katylinę ;) ], to nie jest normalna troska. Dobry rodzic powinien wiedzieć, w którym momencie dać spokój i zaufać.

Ale ja mam jako materiał porównawczy [taki dobrze znany] tylko swoją matkę i Kapitana Haka. Na plus wychodziła zawsze ta druga.

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Patrycia Polkowska pisze:Przepraszam w takim razie, po prostu sama mam szacunek do mamy i rozumiem jak może wyglądać układ kolegi nawet jeżeli ma już 18 lat
to jego mama te 18 lat jak by tego nie nazwać żyła dla niego i teksty w stylu: Ja tak nie mam choć mam mniej lat nie świadczą o tym że jego mama jest zła niedobra i w ogóle tylko o tym że dba o dziecko w przeciwieństwie do rodziców które puszcza dzieci samopas (takie sprawy zazwyczaj kończą się więzieniem dla chłopaka albo ksywką Blacha dla dziewczyny) To tylko moje zdanie i nikogo nie chciałam urazić.
Ja wychodziłem od lat ~15, a narazie tylko mandat dostałem;)

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

trikk pisze:
Patrycia Polkowska pisze:Przepraszam w takim razie, po prostu sama mam szacunek do mamy i rozumiem jak może wyglądać układ kolegi nawet jeżeli ma już 18 lat
Ja wychodziłem od lat ~15, a narazie tylko mandat dostałem;)
Ja odkąd pamiętam i tylko raz mnie spisali. ;)
Obrazek
Obrazek

Zablokowany