TINKY WINKY - Drużynówka 30.06.07
Dopiszcie do listy Slawek Sus, Paweł Oworus, Karol Buchnowski.
Oki jest 10 drużyn, teraz liczę ze przyjdą wszyscy 

Ty się lepiej Młody martw o to żeby ten cieć malinowy sie pojawił na czas z kluczami od drzwiMłody pisze:Oki jest 10 drużyn, teraz liczę ze przyjdą wszyscy

Załatwiłeś swoją kopię kluczyMalin pisze:cieć malinowy

Dzięki wszystkim przeciwnikom za grę oraz Mapetowi i Sitowi, co byli ze mną w teamie 
krótka relacja
1. Breta Błażeja - IMO mogłem wycisnąć więcej niż marny remis. Kluczowym momentem bitwy było zdanie przez jego pegazy breaka na 4 przez co nie zrobilem porządnej kanapki. Wg mnie mogłoby tam byc jakies 16:4 dla mnie ale cóż. 10:10
2. Sylvania -> tutaj część winy zrzucam na kości, które wybitnie się mnie nie sluchały, cuda na kiju robiły. IMO dałem też ciala 2:18
3.Orki Krzysia - Po pierwszej turze myślalem że będzie zajebiście. Po drugiej się załamałem
Krzysiek ustał wszystko a potem ja się odblilem. W 4 turze nastąpił zwrot akcji- pogonilem savage i jego genka na wiwernie. Do tego pegazy na drugiej flance zabily maga, rydwan, pogoniły dzikusów oraz na sam koniec zjadly kolejny rywan z magiem
Koniec końców 12:8
Jeszcze raz dzięki wszystkim za grę w przyjemnej atmosferze

krótka relacja
1. Breta Błażeja - IMO mogłem wycisnąć więcej niż marny remis. Kluczowym momentem bitwy było zdanie przez jego pegazy breaka na 4 przez co nie zrobilem porządnej kanapki. Wg mnie mogłoby tam byc jakies 16:4 dla mnie ale cóż. 10:10
2. Sylvania -> tutaj część winy zrzucam na kości, które wybitnie się mnie nie sluchały, cuda na kiju robiły. IMO dałem też ciala 2:18
3.Orki Krzysia - Po pierwszej turze myślalem że będzie zajebiście. Po drugiej się załamałem

Jeszcze raz dzięki wszystkim za grę w przyjemnej atmosferze

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Nie wszyscy wrócili jeszcze do domu ;]thurion pisze:ja w ramach ogloszenia powiem:
ZLGASZAJCIE SIE NA DRACON !! pelne pkt za rozpiski sa tylko do jutra !! dzisiaj wszsycy mowili ze beda, a malo osob sie poki co zglosilo
pzdr !!
Wyniki:
1.PTS- Karol Pietrowicz,Adrian Choromański, Łukasz Łuczyński 155
2.Teletubisie- Adam Rzymowski,Tomasz Ptasznik,Karol Malinowski 138
3.Spidergays- Kuba Kowalczuk, Kuba Królikowski, Krzysiu Kawczyński 120
4.Tajfun - Wojciech Gogola, Karol Brudkiewicz, Sławek Leśniewski 107
5.Servitors - Michał Wojtkowiak,Andrzej Dzedzej,Tomek Jedynak 101
6.Dentysci Hurtownicy - Sławek Sus,Karol Buchnowski, Paweł Oworus 90
7.FKCC - Rafał Stokrocki, Krzysiek Stokrocki, Błazej Rajkowski 85
8.Bolek Lolek i Tola - Krzysztof Adamczy, Łukasz Jagalski, Michał Sitkiewicz 83
9.Power Rangers - Karol Juralewicz, Filip Szokalski, Krzysiek Kołtan 72
10.Wacki - Piotr Pabis, Mateusz Lellek, Piotr Adrian 64
Turniej chyba się udał pomimo obsuwy czasowej, no i w sumie podobnej czołowki się spodziewałem.
Dziekuje mojemu teamowi ze udało nam sie wygrac wszystkie bitwy ;].
Relacja zdjęciowa pózniej (udało nam się zachowac klimat Tinkiego

- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Fajnie się grało. Dzieki wszystkim przeciwnikom (ale łomoty dostałem
)
Specjalne podziękowania dla Młodego. Przede wszystkim za to, że pozwolił mi piwkować na sali
ale za organizacje tez 
Edit
jak patrze na wyniki to nie wylądowaliśmy tak daleko jak mi sie wydawało (dzieki rafowi głownie)

Specjalne podziękowania dla Młodego. Przede wszystkim za to, że pozwolił mi piwkować na sali

Edit
jak patrze na wyniki to nie wylądowaliśmy tak daleko jak mi sie wydawało (dzieki rafowi głownie)

Christos piwkowales?? Nie poznaje kolegi 
KTo wygra to bylo raczej pewne , brawa dla mantra sklad ladny wynik !!!

Brat wypił piwko czy dwa, ale ma usprawiedliwienie. Na jego miejscu też bym pił..Ziemko pisze:Christos piwkowales?? Nie poznaje kolegi

bylo blizej niz sie wydajeZiemko pisze:

pzdr !!
@wyslij mi mlody te fotki to je wrzoce jeszcze dzisiaj

Zależy kiedy. Jeżeli coś szarżuje i challange jest rzucany, to przed rozegraniem impakty lecą jeszcze. Natomiast jeśli koleś już walczy, to imo nie.Rzymek pisze:Dzieki ale robilem pare głupich błedow...z ciekawosci: Czy jak jest heros samotny w chellengu z innym to mozna w niego zaszarzowac i wbic impacty mimo ze jest w chellenge?
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
dzięki za grę... było naprawdę miło... chociaż liczyłem, że pokażemy większego skilla
ogólnie ze swoich gier jestem zadowolony
1. WE-Krzysiek Stokrocki....tylko jeden drzewiec więc nie było strasznie
dostał z salamander 4 rany, a później spotkał mojego lorda.. gra bardzo miła podobnie jak wynik 18:2
2. BoCH-Paweł Oworus... była niezła rzeźnia aczkolwiek musiałem się strasznie nabiegać bo Paweł jak przystało na Bestie silnie unikał walki
if-ka w ważnym momencie sprawiła, że wynik był remis 10:10
3. Bretonia-kuba Kroolikowski... cóż mogę powiedzieć... nie udało mi się go złapać...wszystkim sie chował i uciekał
...w dzisiejszych czasach nawet na bretonie nie można liczyć
8:12
ogólnie zdobyłem 36p z 70p które zdobył nasz team... więc miło i przyjemnie
ps: Sito musisz trochę poćwiczyć bo zdobyłeś 10p a Wacek, którego nie było zdobył 15
.... ale spoko fajnie, że z nami zagrałeś
ps2: jagal ćwiczyć kości, ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć

ogólnie ze swoich gier jestem zadowolony
1. WE-Krzysiek Stokrocki....tylko jeden drzewiec więc nie było strasznie

2. BoCH-Paweł Oworus... była niezła rzeźnia aczkolwiek musiałem się strasznie nabiegać bo Paweł jak przystało na Bestie silnie unikał walki

if-ka w ważnym momencie sprawiła, że wynik był remis 10:10
3. Bretonia-kuba Kroolikowski... cóż mogę powiedzieć... nie udało mi się go złapać...wszystkim sie chował i uciekał

ogólnie zdobyłem 36p z 70p które zdobył nasz team... więc miło i przyjemnie
ps: Sito musisz trochę poćwiczyć bo zdobyłeś 10p a Wacek, którego nie było zdobył 15

ps2: jagal ćwiczyć kości, ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć