Kraków 2v2 12.06/11.06
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
Re: Kraków 2v2 12.06/11.06
potwierdzam i mówie że ja mogę dać armie na 2500
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
a czy ja bym mógł się dowiedzieć gdzie mamy grać?
- Romendakil
- Mudżahedin
Wybaczcie, że tak późno, ale ja również odpadam.
- Cytrus Kontynentalny
- "Nie jestem powergamerem"
2vs2 też można
. Byleby więcej osób się nie wykruszyło.

Było bardzo fajnie 
Piwko, słońce, czasem wiatr, emocje, wybuchające chomiki. O włos byśmy przegrali, ale jakoś poszło
Kogo nie było - niech żałuje.
Darku - chyba zawędziłeś mi jedną białą kostkę
Cytrus wziął zakładnika z jednego Twojego clanrata jaby co 
Mimo iż mam dosyć warhammera na min. 2 tygodnie, mam nadzieję że się taka impreza powtórzy.

Piwko, słońce, czasem wiatr, emocje, wybuchające chomiki. O włos byśmy przegrali, ale jakoś poszło

Darku - chyba zawędziłeś mi jedną białą kostkę

Mimo iż mam dosyć warhammera na min. 2 tygodnie, mam nadzieję że się taka impreza powtórzy.
Mój awatar to moja dusza.
Uuuuuuu....
Uuuuuuu....
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
a to sory za kostke
a propo clanrata to prosze o oddanie
a propo clanrata to prosze o oddanie
- Cytrus Kontynentalny
Oddam Ci go przy najbliższej okazji - prawdopodobnie w następną sobotę jakoś. Ewentualnie jeśli będziesz go potrzebował wcześniej to jakoś się zgadamy
. Masz mój numer.

- DARKwolfDOG
- Wałkarz
mam numer
a figurkę potrzebuje na następną sobote bo mam turniej
a figurkę potrzebuje na następną sobote bo mam turniej
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
proponuję następną gre 2vs2 u mnie w ogródku i można zrobić grillaa co do terminu to najbliższy termin kiedy mam czas to
niedziela 26.06 a toak to dużo później
niedziela 26.06 a toak to dużo później
- Lady Mayer
- Wałkarz
- Kontakt:
Ja i Madog wstępnie jesteśmy za, chyba że zaleje nas ogrom pracy, jednak na pewno uprzedzilibyśmy by Was o tym do piątku
Fajnie by było zrobić tą bitwe 3 vs 3 - lizardmeni dołączyli by do bretki i HE, a skaveni sprzymierzyli by się z dodatkowym ZUEM
Jest ktoś chętny?
Może ostatni ochotnicy, ten termin nie powinien kolidować z żadnym turniejem 

Jest ktoś chętny?

"Żarty na bok, jak powiedział król Dezmod, gdy wśród uczty goście nagle zaczęli sinieć i umierać. "
A.Sapkowski
A.Sapkowski
- Cytrus Kontynentalny
Obawiam się, że ja odpadnę. Muszę jeszcze dokładnie ustalić kiedy mam następne egzaminy, ale chyba nie będę w stanie zagospodarować tyle wolnego czasu co ostatnio 

- Lady Mayer
- Wałkarz
- Kontakt:
hm, w takim razie wydaje mi się, że nie ma co się spinać. To nie ostatni weekend tego lata
Grill musi poczekać
Jak każdemu się wyklarują terminy to dajcie znać mi lub Madogowi, a najlepiej tu w temacie. Ja sie strasznie napaliłam na to 3vs3, mam nadzieję, że jeszcze na początku lipca uda się coś takiego zorganizować .

Jak każdemu się wyklarują terminy to dajcie znać mi lub Madogowi, a najlepiej tu w temacie. Ja sie strasznie napaliłam na to 3vs3, mam nadzieję, że jeszcze na początku lipca uda się coś takiego zorganizować .

"Żarty na bok, jak powiedział król Dezmod, gdy wśród uczty goście nagle zaczęli sinieć i umierać. "
A.Sapkowski
A.Sapkowski
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
ja pierwsze dwa weekendy lipca mam zajęte najpierw rodzina przyjeżdza a w następny weekend to 18 robie