Tak mnie coś wzięło na rozpiskę w którą wsadzę Skull wand of Kalloth, a że niedługo turniej na 1350 będzie okazja ją przetestowac.
Orc Shaman
General; Magic Level 2; Big Waagh; Choppa
Dispel Scroll [25]
Nibbla's Itty Ring [20]
Savage Orc Shaman
Frenzy; Magic Level 2; Big Waagh; Choppa; Warpaint; DZIK
Skull Wand of Kaloth [40]
Waaagh! Paint [10]
1 Goblin Big Boss
Light Armour; Shield; WILK
Collar of Zorga [5]
Wollopa's One Hit Wunda [15]
Guzzla's Backbone Brew [15]
5 Goblin Spider Riders
Spear; Shield; Musician
2x 5 Goblin Wolf Riders
Spear; Light Armour; Musician
9 Savage Boar Big 'Uns
Frenzy; Choppa; Warpaint; Shield; FCG
Nogg's Banner of Butchery [25]
6 Savage Boar Boyz @ 174 Pts
Frenzy; Choppa; Spear; Warpaint; Shield; Musician; Boss
1 Giant @ 205 Pts
Casting Pool: 6
Dispel Pool: 4
Models in Army: 34
Total Army Cost: 1336
Tak wiem, jest mocno niestandardowa i dziwna ale co o niej myslicie,i jakie lekkie poprawki byscie wprowadzili? (od razu mówie że skull wand zostaje)
Radosna twórczosc ze skul wandem
Co do drzewa czy BK, mam goblina z jednorazową siłą 10 i dużą szansą na hate'a (chociaz nad tym czy powinien miec Backbone Brew nie jestem do konca pewien). Jest tez szaman ze skull wandem, ktory moze zabic treeman'a
Przydalyby sie jeszcze balisty ale nie ma punktów zeby je wcisnac.
Przydalyby sie jeszcze balisty ale nie ma punktów zeby je wcisnac.
o tak
jednorazowe S10...poprostu bomba
dajmy na to ze masz i hate...sorki ale w 1szej rundzie nie zjesz drzewca i stracisz tego gobelina
moze przy farcie z oddzialem...ale po pierwsze to ty bedziesz sie glowil jak w drzewo wpasc...po drugie musisz zlapac min 1x korzonki-zaboli
BK mozna rozkrecac,savage moga dawac rade-choc wcale nie musza...a jak AS przeciwnik porzuca albo ty slabiej trafisz/przebijesz to najpozniej w 2giej turze masz adios
skull wand byloby extra bronia gdyby mogl ja miec warboss...jest taka sobie przy great shamanie
na zwyklasie sie nie sprawdzi
jednorazowe S10...poprostu bomba
dajmy na to ze masz i hate...sorki ale w 1szej rundzie nie zjesz drzewca i stracisz tego gobelina
moze przy farcie z oddzialem...ale po pierwsze to ty bedziesz sie glowil jak w drzewo wpasc...po drugie musisz zlapac min 1x korzonki-zaboli
BK mozna rozkrecac,savage moga dawac rade-choc wcale nie musza...a jak AS przeciwnik porzuca albo ty slabiej trafisz/przebijesz to najpozniej w 2giej turze masz adios
skull wand byloby extra bronia gdyby mogl ja miec warboss...jest taka sobie przy great shamanie
na zwyklasie sie nie sprawdzi