Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

Zablokowany
diuk
Falubaz

Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka

Post autor: diuk »

Ja się obrażę a co.

A tak serio jak dasz radę pomalować całą armię na różowo-biało to ci pogratuluję..

Kiedyś próbowałem zrobić Elfy na białym podkładzie i to jest mordęga jak dla mnie.

Dlatego teraz maluję na ciemno i ludzie myślą że gram DE, choć mam nadzieję, że jak już pomalują wszystko dokładnie to stracą to wrażenie, bo mam też kilka kolorystycznych innowacji które mają rozjaśnić armię, ale bez oczojebnej bieli etc.

Pzdr i powodzenia.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Jeden koleś na śląsku już ma taką armię :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Leszczu
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Leszczu »

ja nie będę malował :D pędzel do mnie pasuje jak... a nie ważne. ;) pożyjemy zobaczymy ;]

Rabsp
Masakrator

Post autor: Rabsp »

dlatego teraz maluję na ciemno i ludzie myślą że gram DE
też mam armie w ciemnych kolorach (beż+brąz+fiolet) i często moje HE są mylone z DE ^^

Awatar użytkownika
Leszczu
Chuck Norris
Kontakt:

jakbyście mieli różowe to wszystko byłoby jasne ;)

Rabsp
Masakrator

idź zbieraj DE i pomaluj na różowo :mrgreen:

Andrzej
Pan Spamu

To dopiero byłby hardkor :twisted:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
Leszczu
Chuck Norris
Kontakt:

myslalem o de ale za duzo modeli i malo plastikow ;P

Awatar użytkownika
Bulwok
Kretozord

Post autor: Bulwok »

Ten kolo ze śląska ma może zdjęcia gdzieś wstawione ? Chętnie bym popatrzył :lol2:
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Przyjedź na Silesiana, to zobaczysz :)

Awatar użytkownika
Bulwok
Kretozord

Post autor: Bulwok »

Przepraszam, ale jeszcze nie do końca orientuję się w środowisku battlowym. Co to jest ten Silesian ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Post autor: Szymon »

Śląski master :D
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą :lol:

Andrzej
Pan Spamu

Najprawdopodobniej 2600 bez euro. Ogłoszenie powinno się niedługo pojawić.

Rabsp
Masakrator

co robicie z keeperem posiadającym ten gift za 100pkt? mozna niszczyc gifty z vaula?

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Post autor: Szymon »

Rabsp pisze:co robicie z keeperem posiadającym ten gift za 100pkt? mozna niszczyc gifty z vaula?
Nie można niszczyć giftów. Normalnie zabijamy go w CC w wcześniej po nim strzelamy :D
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą :lol:

Andrzej
Pan Spamu

Zadajemy mu 2-3 rany ze strzelania/magii, potem przyjmujemy na WL. W naszej turze krzyczymy challange, on leczy sobie jedną ranę, my może też coś wbijemy, potem jest nasza tura i go zabijamy :)

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Andrzej pisze:Zadajemy mu 2-3 rany ze strzelania/magii, potem przyjmujemy na WL. W naszej turze krzyczymy challange, on leczy sobie jedną ranę, my może też coś wbijemy, potem jest nasza tura i go zabijamy :)
prawda. jak jest nasza tura to przy asf najpierw dostaje rany a pozniej on sie leczy, w jego turze odwrotnie.
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Andrzej
Pan Spamu

Nie do końca jest tak jak mówisz. To gracz którego jest tura wybiera.

Rabsp
Masakrator

Aldean pisze:
Andrzej pisze:Zadajemy mu 2-3 rany ze strzelania/magii, potem przyjmujemy na WL. W naszej turze krzyczymy challange, on leczy sobie jedną ranę, my może też coś wbijemy, potem jest nasza tura i go zabijamy :)
prawda. jak jest nasza tura to przy asf najpierw dostaje rany a pozniej on sie leczy, w jego turze odwrotnie.
lol, dobrze dowiedziec sie w sumie jak działa ASFvsASF :mrgreen: czyli bije pierwszy ten którego jest tura?

ostatnie 3 bitwy jakie gralem wlasnie z demonami na keeperze to wycinał pół armii i na koniec bitwy był jak nowy :mrgreen:
tzeentchowiec z całym lorem shadowa rzucvał na WL obnizenie siły cały czas i i tak mu nic nie robiłem...

Andrzej
Pan Spamu

Rabsp pisze:lol, dobrze dowiedziec sie w sumie jak działa ASFvsASF :mrgreen: czyli bije pierwszy ten którego jest tura?
Nie. Chodzi tylko o to czy najpierw dostaje rany, czy się leczy. Bije się zawsze jednocześnie.

Zablokowany