Durin pisze: A to, że ograniczenia magii Euro są ograne wcale nie znaczy, że są dobre...

Durin pisze: A to, że ograniczenia magii Euro są ograne wcale nie znaczy, że są dobre...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
A widziałeś koszt/zasięg tego czaru?Durin pisze:Właśnie jedynie dwellersi są overpowerred bo wyciągają od tak magów z niską siłą z oddziałów.
Ech... szykuj kolejnego browaraJankiel pisze:Nie. Chcieliśmy dojebać WEBigpasiak pisze:Czy inne czary zabijające za pomocą testów charakterystyk też mają taką restrykcję?
Ilość kostek je ograniczała z jakiej mogłeś go cisnąć...Jankiel pisze:Gatewaya i 13 nic w 7 nie ograniczało.
Sądzę, że jak będziesz sobie powtarzał tą zmianę w drodze na mastera, to dasz radę zapamiętać. Doszliśmy do wniosku, że tylko dwellers jest gamebreakerem. Reszta zostaje, jak jest w rulebooku.tu mam pamiętać, że nie mam lookouta tylko oblewam na 6?
Nic nie robimy. Przeczytaj FAQ do TKCzy robicie coś ze scrollem TK skoro ten podstawowy jest zbanowany?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Ta sama, która twierdziła, że w 8-mą edycję nie da się grać?Furion pisze:Problem jest taki, że o ile w 7mą czy 6tą edycję dało się grać bez żadnych ograniczeń lub z lekkimi ograniczeniami, to na 8mą granie bez żadnych ograniczeń jest... karkołomne (lub przynajmniej tak twierdzi znaczna część gawiedzi, co dużo warhammerowej soli zjadła)
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Z pewnością nikogo nie wywalimy.Skaven pisze:Jak wygląda sprawa z noclegiem dla "gości" ? Wpadłbym zobaczyć wszystkie brzydkie ryjki których dawno nie widziałem, a że nie planuje grać, stąd powstaje moje pytanie
No właśnie nie płakałbym jakby go w ogóle nie było...runepriest pisze:jasne jasne, nie powinno go być dopóty tobie wsysa magów, a jak ty komuś wciągniesz hordę to jest już ok tak ?
Znam go.Jankiel pisze:Nic nie robimy. Przeczytaj FAQ do TK
Spoko, jeżeli jest opcja wykupienia noclegu to mi to odpowiada jak najbardziejKrzysiekW pisze:Z pewnością nikogo nie wywalimy.Skaven pisze:Jak wygląda sprawa z noclegiem dla "gości" ? Wpadłbym zobaczyć wszystkie brzydkie ryjki których dawno nie widziałem, a że nie planuje grać, stąd powstaje moje pytanieJakaś drobna opłata za nocleg i z pewnością do jakiegoś pokoju Cię przydzielimy. (np. osławionej "dziesiątki"
)
KrzysiekW pisze:Silesian Un-Limited Tournament
Dopuszczone listy armii:
- wszystkie aktualne AB- Chaos Dwarfs wg Indy Chos Dwarfs
Ograniczenia
- Maksymalnie 12 kostek magii można zużyć w rundzie magii,
- ban na power scroll,
- Dwellers Below zabija bohaterów jedynie przy wyniku 6 na test siły.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Kalafiorku ślepniemy na starośćZasady turnieju:
Turniej klasy master, single. Zasady turnieju zgodne z 8 edycją.
Rozpiski jawne, zakaz bohaterów imiennych.
Dodatkowo obowiązują aktualne oficjalne erraty / FAQ i
polskie uściślenia sędziowskie.
Cauliflower pisze:KrzysiekW pisze:Silesian Un-Limited Tournament
Dopuszczone listy armii:
- wszystkie aktualne AB- Chaos Dwarfs wg Indy Chos Dwarfs
Ograniczenia
- Maksymalnie 12 kostek magii można zużyć w rundzie magii,
- ban na power scroll,
- Dwellers Below zabija bohaterów jedynie przy wyniku 6 na test siły.
Mnie bardziej to zastanawia
Przeoczenie, czy bedą Teclisy fruwały po stołach??
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Thomas pisze:w takim wypadku istnieje możliwość że mimo sprawdzonego zasięgu czar nie doleci..Durin pisze:Jak będzie miał ifki na dubletach to mój nawet Jarosław może się nazywać:P
Wyluzuj, 4 na tydzień dają radęPrzemcio pisze:Kalafiorku ślepniemy na starośćZasady turnieju:
Turniej klasy master, single. Zasady turnieju zgodne z 8 edycją.
Rozpiski jawne, zakaz bohaterów imiennych.
Dodatkowo obowiązują aktualne oficjalne erraty / FAQ i
polskie uściślenia sędziowskie.![]()
za dużo grasz przed tym ETC już na oczy nie widzisz
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole