Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dżezi stuff z innych stron
Fajny krasnal Tylko troszkę ma taką dziwną budowę ciała... przypomina mi krasnale z Mantica.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Figs taki sobie, ma dobre i złe rzeczy, ale pomalowany gracko...
- Lady Mayer
- Wałkarz
- Kontakt:
NOAK pisze:w przeciwieństwie do tych Krasi z GW tan ma kolana i nogi dłuższe niż same stopy
zaiste prawda to, krasnoludy to nie są ludzkie karły z krótkimi nóżkami. Jak dla mnie model b.dobry, szczególnie twarz. Malowanie też zacne
"Żarty na bok, jak powiedział król Dezmod, gdy wśród uczty goście nagle zaczęli sinieć i umierać. "
A.Sapkowski
A.Sapkowski
i podobno miały kiedyś jaja. ale to bardzo dawno temu było
Jakoś specjalnie mi sie nie spodobał
Grzywa taka łysawa i kon przy gruby, Co nie zmienia faktu ze technicznie malowanie jest świetne, aczkolwiek mi nie specjalnie przypadło do gustu.
Grzywa taka łysawa i kon przy gruby, Co nie zmienia faktu ze technicznie malowanie jest świetne, aczkolwiek mi nie specjalnie przypadło do gustu.
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Konik ma po prostu zbyt krótkie nogi, cała reszta figsa imho świetna, łącznie zmalowaniem.
w morde jeża, genialne, ale babka mogła by być trochę po przejściach, chociaż na bytach jakiś pył czy błoto
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ferryman genialny, panienka jak żywa, tylko ciut za sterylna.
Panienka wygląda trochę jak z filmów dla młodzieży
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."