Jak dla mnıe odbıegi od moıch klasycznych rozpisek :
8 buli? nıe szkoda cı punktow, ktore mogly by sıedzıec gdzıe ındzıej ?
Po co Ci ı lordzık ı zwykly kucharz ? jeden lordzık mı zawsze stykal, a czasem nawet tylko jeden maly
gratuluje posıadanıa 5 meneaterow jak dla mnıe za drodzy a spadaja jak kazdy ogr
Czemu talısman of endurance a nıe nasz naszyjnık za 20 ptk ? szkoda punktow...
to tyle moıch uwag
Ogry Euro 2400 (czyli 2600)
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
W sporej części rozpiska jest podyktowana figurkami jakie posiadam, zamiast maneaterów miałem rhinoxy w poprzedniej wersji, ale maneaterzy lepiej wychodzą w ostatecznym rozrachunku. Duży i mały rzeźnik jednak dają jakieś opcje do czarowania na większym obszarze no i ten dispell scroll chciałem gdzieś upchać. A naszego talizmanu nie używam, bo w moim przypadku jest 80% szans na tą ranę na starcie ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Macka jest fajna, ja ją daję zawsze. Na Slaughtermasterze fajnie działa mieczyk Rana za ranę, 25 pkt.
Maneaterzy, gorgery? jak działają? A i stupidity na lordzie to ja bym się bał No i talisamn za 20 pkt z wardem na 5+ zamiast o 25 pkt droższy z wardem na 4+.
Maneaterzy, gorgery? jak działają? A i stupidity na lordzie to ja bym się bał No i talisamn za 20 pkt z wardem na 5+ zamiast o 25 pkt droższy z wardem na 4+.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Rozumiem, że to tylko mała pomyłka, ale szanse na ranę masz dokładnie 16,(6) %Afro pisze:WA naszego talizmanu nie używam, bo w moim przypadku jest 80% szans na tą ranę na starcie ;D
Dlatego jego ogry biją się do końca... wszelkie breje ustaje
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned