Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Skavenblight pisze:
Sykstus pisze:Skavenblight możesz wziąć Katylina "na misia" wtedy obejmiesz jak najwięcej :P
Do czego ty namawiasz Ideał Wierności? :P
Nieeee gdzieżby znowu po prostu "misiem: najwięcej obejmiesz :P Gdzie tu jaka wierność czy co :p Postępujmy Slaneshowo pfu ( ze Witch Hunter takie rzeczy bredzi...)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Sykstus pisze:Postępujmy Slaneshowo
dobrze prawi! :D

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Raptaparat pisze:
Katylina pisze:Właśnie stałem się pełoletnim obywatelem IV RP.
Nie ma zadnej IV RP, jako lewicowiec powinienes bojkotowac ta glupote
Zrobie sobie koszulke "OBYWATEL III RP". Oczywiście że bojkotuje IV Rzeszę Kaczyńskiego natomiast oficjalnie IV Rzesza istnieje. Dla mnie jest to tani chwyt propagandowy który zakończy się zaliczeniem Kaczora do III RP a reszty do albo IV albo z powrotem do III a IV RP będzie traktowana jak IV Rzesza w Niemczech - mrzonki jakiegoś idioty który lunatykował na jawie.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Sykstus został zdemoralizowany moją autorską bandą Slaanesha ;)

A "postępujmy slaaneshowo" to świetne hasło...
...w obrębie stałego związku ;)
[mówiłam, że wbrew wszystkiem, co o mnie niektórzy sądzą, to ja moher jestem :lol: ]

Rapta
Kretozord

@ Katylina: kolejny co dobrze prawi! mam w 100% identyczne zdanie na ten temat

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Uwielbiam wojnę na sygnaturki Mateusza i Fanatyka :)
Sama wetknęłam w nią szpileczkę, ale prawdziwi mistrzowie to ci dwaj panowie ;)

Tym niemniej na obecny podpis Fanatyka odpowiedziałabym krótko: who cares :D

Rapta
Kretozord

Tak, mi tez sie podoba ze mimo sezonu ogorkowego forum zyje :) czego nie mozna powiedziec o dzisiejszych faktach w tvn - kogo obchodzi ze 3 siodemki w dacie slubu przynosi pecha? to jest naprawde nius na miare glownego wydania :?

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Raptaparat pisze:Tak, mi tez sie podoba ze mimo sezonu ogorkowego forum zyje :) czego nie mozna powiedziec o dzisiejszych faktach w tvn - kogo obchodzi ze 3 siodemki w dacie slubu przynosi pecha? to jest naprawde nius na miare glownego wydania :?
Pecha? Ponoć ludzie od 2 lat rezerwowali sobie ten termin, że niby 777 to liczba boska i przynosi szczęście :)
W sumie to idiotyczne, to nie przesądza o szczęściu.

No i ślub w lipcu, na początku, to nie dla mnie - panna młoda z czerwonym nochalem od alergii nie jest atrakcyjna :)
A 8.08.2008 to z kolei piątek. Więc nie idzie. A 9.09.2009 to środa.
I co z tego. Nie będę sobie planować ślubu pod przesądy [no może oprócz tego, że maj jest ZŁY ;) ale mam w rodzinie dowód więc dlatego :oops: ]

Sykstus
Masakrator

Skavenblight pisze: Pecha? Ponoć ludzie od 2 lat rezerwowali sobie ten termin, że niby 777 to liczba boska i przynosi szczęście :)
W sumie to idiotyczne, to nie przesądza o szczęściu.
Data jest najmniej ważna wszystko zależy od tego co sobie ludzie ubzdurają.. jak będą wierzyć że to im da szczęście to im da. Po prostu taka sial ludzkiego umysłu. Tak samo jest z przesądami, jeśli ktoś w je wierzy to się mu spełnią, jeśli nie to nic sie nie stanie.. Slanesh wdarł się pod ma czaszkę .... ARGH

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Do wojska chyba biorą do 26 roku życia coś mi się zdaje. A był taki jeden co sobie dzieciaka zrobił to mu dali odroczenie. A tamci kolesie, to jeden wszedł i na wejściu powiedział, że jest uzależniony od heroiny, drugie też coś nawymyślał, niewiem, w każdym razie im uwierzyli. W sumie się niedziwie jak tam tyle typa mają do oblukania :roll: .

Ehhhh, ja chyba sobie coś na dyni wytatuje, może dadzą mi spokój :wink: .
Mnie do wojska nie wezmą - przez najbliższych 8 lat będę studiował
Coś mi się zdaje, że tak czy siak by ciebie nie wzieli :wink: .

Jest u mnie w bramie koleś co ma okulary i alergię i dostał D.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Sykstus
Masakrator

No właśnie jak się bez okularów wiele nie widzi to też nie powinni brać (właśnie zaliczam się do grupy ludzi z wadą wzroku :P ).

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Wada wzroku musi być naprawdę mocna, żeby do wojska nie brali. Podobnie z alergią, ja mam, ale babka powiedziała, że to nie zwalnia, dopiero jak pogadała z moją lekarką-alergolog, to dostałem D.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

TomCio pisze:
Mnie do wojska nie wezmą - przez najbliższych 8 lat będę studiował
Coś mi się zdaje, że tak czy siak by ciebie nie wzieli :wink: .
Niedługo będę w pełni sprawny - do tego w wojsku mój ojciec długo służył i paroma rzeczami się tam wyróżnił - wrogowie albo ludzie chcący sprawdzić czy jestem taki sam byli by na miejscu znając moje szczęście :lol:

Sykstus
Masakrator

trikk pisze:Wada wzroku musi być naprawdę mocna, żeby do wojska nie brali.
Czy -5.0 i -5.1 wystarczy ??

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

E tam, kolega Haka z klasy miał jakąś ogromną wadę wzroku i powiedzieli mu: "Trudno, najwyżej strzelcem nie zostaniesz.". ;)

A dziś już z całą pewnością wiem, że nie mam na wrzesień żadnych poprawek - ani z egzaminów, ani z kolosów. 4 z PP dostałam :D

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Gratulacje, Natalia.

No to jutro oblewamy :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Oblewamy! :D

I trafienie krytyczne ze strzykawki dostałam dziś :P Tak mi się przypomniało, że nie mam szczepienia na tężec [tego co się robi w 19. roku życia] a teraz można za to karę pół tysiaka dostać :? więc poszłam...

Chyba załatwiłam już wszystkie formalności przed wyjazdem [bilet, MO, szczepienie, prawie jakbym jechała do Chin] - niestety przez dwa tygodnie nie będzie mnie w Warszawie i niewiele czasu będę spędzać na forum :( ale wpadać będę na pewno! :)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

niemozliwe z tym wzrokiem zlym ze go wzieli jesli nawet chcial to musial sie o to postarac chyba
bo w ten sposob ojciec i dziadek sie wymigali ]:-> ale to chyba lepiej miec dobry wzrok i isc do tego woja
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Sykstus
Masakrator

max pisze:niemozliwe z tym wzrokiem zlym ze go wzieli jesli nawet chcial to musial sie o to postarac chyba
bo w ten sposob ojciec i dziadek sie wymigali ]:-> ale to chyba lepiej miec dobry wzrok i isc do tego woja
Jak nie każą ściąć włosów to mogę iść innej możliwości nie ma :P

Skavenblight: wyjazd do Małopolski to prawie jak do Chin :P a zwłaszcza że jeszcze na jej południowe krańce ;p

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze: Skavenblight: wyjazd do Małopolski to prawie jak do Chin :P a zwłaszcza że jeszcze na jej południowe krańce ;p
Do Chin pociągiem jedzie się 7-8 dni, do Muszyny tylko 7 godzin ;)

Btw. Sykstus Ty z Nowego Sącza jesteś? Bo dzisiaj Hak siedział na jakiejś rozprawie, gdzie oskarżyli akwizytora z Nowego Sącza o wyłudzanie kasy.

Zablokowany