Gotowe, w bonusie usunąłem kropkę sprzed nicka na stronie ligi.Catafractus pisze:proszę o dopisanie klubu: True Legion do id 3443
Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Aktualka gotowa, zmiany personalne i edycje turniejów również.
To zrobiłem, niestety w czasie wklepywania wyników strona padła i nie umiem dokończyć aktualki. :/ Dokończę zatem jutro.miszon pisze:Proszę o zmianę klubu:
1. 2948
2. 3118
3. 3472
4. 2915 - tutaj też proszę popraw imię na Marcin
Na: Strefa Zero
Dobrejnocy!
EDIT:
Strona ruszyła, wyniki wrzucona, nowy ranking wygenerowany.
turniej id 1328, na stronie widnieje jako zaliczony. Przy próbie wejścia w wyniki nie wyświetlają się jakby ich w ogóle tam nie było. Na maila nie otrzymałem żadnej informacji że wyniki są źle zgłoszone. Można sprawdzić co dokładnie tam się stało?
Gotowe. Wykasowałem i wrzuciłem jeszcze raz wyniki i przypasowało.Urban pisze:turniej id 1328, na stronie widnieje jako zaliczony. Przy próbie wejścia w wyniki nie wyświetlają się jakby ich w ogóle tam nie było. Na maila nie otrzymałem żadnej informacji że wyniki są źle zgłoszone. Można sprawdzić co dokładnie tam się stało?
To jak zwykle Boss może zrobić.Rilam pisze:Mam dwa ID proszę o scalenie ich w jedno. 3635 i 2858.
Z góry dziękuję ^^.
Aktualka, dość skromna, gotowa. Kilka turniejów w "poczekalni" - czekam na poprawione pliki z wynikami, ale bez dramatu - większość powinna być zaliczona. Uczulam na błąd kursora przechodzącego do kolejnego, pustego wiersza po ostatnim graczu.
Zrobione. 1631 zostałolohost pisze:Witam, uprzejmie prosze o nastepujace zmiany:
Prosze scalic 1631 i 2193
Zrobione. 2858 zostajeRilam pisze:Mam dwa ID proszę o scalenie ich w jedno. 3635 i 2858.
Z góry dziękuję ^^.
Co to się dzieje! SS poszerza szeregi!
W turnieju 1384 proszę o poprawienie literówki w organizatorze, poprawnie ma być True Legion
Wisła Kraków.