Najpotężniejszy Wojownik w świecie Warhammera
Re: Najpotężniejszy Wojownik w świecie Warhammera
Ta ale keeper ma asf i jak cie pierdolnie to prawie jak biti ale za to bije 1!!! Bo biti z he ma przejebane. Nie przebija sie nawet przez 30 white lionow.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
nie kojarze boha co by sam 30 pedalkow pozabijal, wiec jak dla mnie to zaden argument...
chyba, ze ktos mi tu wylozy statystyczna wygrana walke
chyba, ze ktos mi tu wylozy statystyczna wygrana walke
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
teoretycznie, przy lekkim bledzie statystycznym nie powinien przezyc pierwszego kontaktu
Lekkim? Dwanaście ataków, trafia sześć, rani trzy. Z wardem na 5+ z jednokrotnym przerzutem wbijają jakieś dwie rany. Żeby paść w pierwszej turze Tyrant musiał by być naprawdę pechowy .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Skąd wziąłeś te obliczenia? Wychodzi 12 ataków, trafia (na 4+) 6, po przerzucie z ASF + Inicjatywa trafiają jeszcze trzy, to razem jest 9, ranią na 3+ więc wchodzi 6 ran. Zdane są dwa wardy na 5+, więc Tyrant zgarnia 4 woundy.
Pardon, zapomniałem o przerzucie z ASF . A ranią na 4+ bo szanujący się ogr ma T6 .
Ostatnio zmieniony 8 sie 2011, o 21:30 przez Majestic, łącznie zmieniany 1 raz.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
nie pisales o wordzie
- Naviedzony
Ja tam nie wiem z czego, zajrzałem tylko do statów z głównego booka i tam ma pięć taffa, więc liczyłem w oparciu o to.
- Naviedzony
A to oddaję honor, powinien statystycznie przeżyć, ale kto tam kiedy widział tę statystykę na stole?
- SaperHeart
- Piłkarz
ten sam, którego zarąbali Gotrek i Felix? ;PGhaz pisze:to zdecydowanie Bloodthirster majacy obsidian armour, ktory wylacza wlasciwosci wszystkich magicznych/runicznych broni, do tego 7 at z re-rollem w kazdej rundzie i z killing blow-em (no i thunderstomp).
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Brat_Kruger
- "Nie jestem powergamerem"
... tak - zwłaszcza że elf z płaszczykiem etryczności nie może walczyć wręcz i strzelać ..... kogo zabije?Klafuti pisze:Nie! Najpotężniejszym wojownikiem jest High elf prince z eterycznością, GW i wyłączaniem magicznych broni. Cała reszta może mu tylko natrukać, w tym Aenarion.
Postacie składane ręcznie rządzą, dla tego nie używa się specjali (pomijając zasady turniejowe). Najlepsze kombosy są dostępne tylko jak składa się bohaterów samemu.
Będzie punkty kisiłBrat_Kruger pisze:... tak - zwłaszcza że elf z płaszczykiem etryczności nie może walczyć wręcz i strzelać ..... kogo zabije?Klafuti pisze:Nie! Najpotężniejszym wojownikiem jest High elf prince z eterycznością, GW i wyłączaniem magicznych broni. Cała reszta może mu tylko natrukać, w tym Aenarion.
Postacie składane ręcznie rządzą, dla tego nie używa się specjali (pomijając zasady turniejowe). Najlepsze kombosy są dostępne tylko jak składa się bohaterów samemu.
A poza tym demony pozdrawiająBrat_Kruger pisze:... tak - zwłaszcza że elf z płaszczykiem etryczności nie może walczyć wręcz i strzelać ..... kogo zabije?Klafuti pisze:Nie! Najpotężniejszym wojownikiem jest High elf prince z eterycznością, GW i wyłączaniem magicznych broni. Cała reszta może mu tylko natrukać, w tym Aenarion.
Green Knight. Dobre statystyki. Broń specjalna i eteryczność, oraz możliwość wskrzeszenia go co turę.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów