Oby nie było tych sławnych włoskich wałów ;P
Doping!
Moderator: swieta_barbara
Makaronom tak, czytaj ze zrozumieniem.Akadera pisze:Siwy: nie ma co rozdawac pkt tylko trzeba wtubic makaroniarzom zeby nie bylo zadnych watpliwosci
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Proste. Mamy tak dużo pkt, że aby przegrać 2 miejsce musiałoby mieć 100, a my poniżej 48.Wilczy pisze:Ktoś mi może wytłumaczyć ten śmieszny system punktacji i dlaczego musimy zrobić tyle a nie tyle? Bo nie ogarniam tematu za bardzo.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Można zdobyć max 100 punktów za mecz. Wynik taki, a nie inny stąd, że nasz wynik +1 punkt musi być większy niż aktualny Danii +100pkt. (potencjalnie tyle mogą zdobyć)Wilczy pisze:Ktoś mi może wytłumaczyć ten śmieszny system punktacji i dlaczego musimy zrobić tyle a nie tyle? Bo nie ogarniam tematu za bardzo.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE