Wg mnie nie tak samo jak Feedback Scroll nie zadziała bo nie ma kiedy...Xet pisze:czy scroll of shielding (4+ ward dla odzialu) dziala na czary rzucone z if ?
8 edycja- pytania 2
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Re: 8 edycja- pytania 2
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Tak jak Pasiak. Nie można bo to jest zamiast "dispell attempt" a tych nie można robić na czary z total power.
Odnośnie źródła to nie jestem pewien, na pewno była dyskusja i chyba weszło to do uściśleń / FAQ.
Odnośnie źródła to nie jestem pewien, na pewno była dyskusja i chyba weszło to do uściśleń / FAQ.
Opis czaru w death, opis to wound roll.szeszej pisze:Jak napiszesz "The wargaming literature of the early 2010s" będzie brzmiało jeszcze mądrzej, a nadal nikt nie wie skąd dokładnieFurion pisze:RBAndrzej pisze:Source?
To znaczy, że sprzedałeś wałka. Z atrybuty shadowa zamieniasz się tylko z modelami o same troop type.
Jak mag channeluje kostkę mocy to czy ten sam mag może ją wykorzystać do rzucenia czaru?
Jeszcze takie jedno pytanko, jak mam w oddziale wpka to czy będący w tym samym oddziale capitan też dostaje hate od wpka?
Jeszcze takie jedno pytanko, jak mam w oddziale wpka to czy będący w tym samym oddziale capitan też dostaje hate od wpka?
Ostatnio zmieniony 23 sie 2011, o 16:23 przez Dulltran, łącznie zmieniany 1 raz.