Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Z taką grą lepiej niech się do LM nie pchają ;p
Naprawdę dramatycznie to wygląda - i jak tak dalej będą grali, to tylko cuda Nas uratują przed stratą kolejnych bramek.
Naprawdę dramatycznie to wygląda - i jak tak dalej będą grali, to tylko cuda Nas uratują przed stratą kolejnych bramek.
Ja bym nie obrażał graczy San Marino.Jacek_Azael pisze:Na tą chwilę Wisła gra na poziomie San Marino...
Takiego gówna i żygowin w wykonaniu "Polskiej" drużyny to już dawno nie widziałem. Przykro na to patrzeć. Strach się bać jak wisła wejdzie do LM i by trafi na drużyny silniejsze od Apoelu...a w przypadku awansu tak bedzie.
Polscy kibice na forum podczas ETC = niezłomna wiara w sukces = złoto i tarcza
kibice piłkarscy podczas kwalifikacji LM, jazda po bandzie i krytyka już w trakcie pierwszej połowy, chociaż dopiero remisujemy.
Kiedy zostajemy burakami?
kibice piłkarscy podczas kwalifikacji LM, jazda po bandzie i krytyka już w trakcie pierwszej połowy, chociaż dopiero remisujemy.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Włacz telewizor i pogladaj mecz pare min zanim zaczniesz kolejne posty wysylac.Siweusz pisze:Polscy kibice na forum podczas ETC = niezłomna wiara w sukces = złoto i tarcza
Adrian, nie pi.rdol, na Arce też gwiżdżesz w 1 połowie?Chory pisze:Włacz telewizor i pogladaj mecz pare min zanim zaczniesz kolejne posty wysylac.Siweusz pisze:Polscy kibice na forum podczas ETC = niezłomna wiara w sukces = złoto i tarcza
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- Jacek_Azael
- Masakrator
- Jacek_Azael
- Masakrator
wydaje mi sie, ze bardziej zje*ac swojej szansy juz sie nie da. 4 real.
Akurat to zly przyklad bo Arka gra od paru lad padake i dno plus 2 metry mułu. Naprawde ogladanie tego sprawia mi trudnosci i wywoluje frustracje wszystkich kibicoow. Ktos kto zarabia kupe kasy moglby chociaz cos ze soba reprezentowac. Bo to ze pilkarskie pensje sa nieadekwatne do stopnia trudnosci wykonywanego zawodu i ich umiejetnosci nie podlega dyskusji.Siweusz pisze:Adrian, nie pi.rdol, na Arce też gwiżdżesz w 1 połowie?Chory pisze:Włacz telewizor i pogladaj mecz pare min zanim zaczniesz kolejne posty wysylac.Siweusz pisze:Polscy kibice na forum podczas ETC = niezłomna wiara w sukces = złoto i tarcza
Ale dzisiejszy mecz Wisly to bylo dno plus 10 metrów mułu. Dobrze ze Lech idzie na mistrza i pozbawi ta smieszna druzyne mistrza. Kowalczyk dobrze podsumowal: "Zeby nikomu ta bramka Wilka nie zaciemnila obrazu spotkania". Ogladam pilke od 17 lat. Chodze na mecze od 14 lat ale takie jednostronne widowiska (w tak waznym momencie) nieczesto widuje.
Adrian, ja nie zamierzam rzucać dobrymi lub złymi (wg Ciebie) przykładami.
Ja chcę tylko pewego wsparcia do 90 minuty. Zanim przerżniemy wszystko.
Wbrew pozorom, to czasem ważne.
Wystarczy ze duzo kibiców (jak ja ), ktorzy na co dzien nienawidza Wisly i nie maja dla niej szacunku (ŚP. Mari i w szczegolnosci tępe przyspiewki wysmiewajace zamordowanego przez Wislakow Arkowca - zreszta nie pierwsza i ostatnia ofiara Wisly i ich sprzetu), w takich momentach zyczy im dobrze i kibicuje. Chociazby dla pkt. Fajnie ze wygrali 5 z 6 meczow i zarobili dla innych pare pkt.Siweusz pisze:Adrian, ja nie zamierzam rzucać dobrymi lub złymi (wg Ciebie) przykładami.
Ale to co dzisiaj bylo na boisku to byla zgroza. Pilkarze od urodzenia prawie zachowywali sie jak dzieci we mgle. Za 2 tygodnie ide na mecz z Niemcami i mam nadzieje ze tam mecz nie bedzie az tak jednostronny.
PS. i zmien awatar bo wszyscy mysla ze Kielonem jestes;)
Nie wszyscy, jesteś drugą osobą ( poza Dydem, też emerytem battlowym ), która to pisze.Chory pisze:zmien awatar bo wszyscy mysla ze Kielonem jestes;)
PS. Nie przepadasz za Kielonem?
PS 2. Animozje klubowe, zostawmy w Ekstraklasie. Jeśli nie, to ja odpadam. Nie interesuje mnie rywalizacja klubowa w Europie. I żale zostawmy na lokalne " deserki " .
Kielon pisze:"Turku kończ ten mecz!"
Piękne czasy... http://www.youtube.com/watch?v=dGW709kZpbk
Zobaczycie, do LM wejdzie dopiero Widzew, on to skończył i on to zacznie
A tak na poważnie chyba najgorszy mecz Wisły za kadencji Maskanta(nie wiem jak to się pisze)
Nie oszukujmy się! Ich murzyni byli lepsi od naszych "Cypryjczycy" przewyższali Wisłę w każdym aspekcie, byli dużo lepsi technicznie i taktycznie, mieli pomysł jak konstruować akcję. 3-1 to na prawdę najmniejszy rozmiar kary jaką dostała Wisła choć miałem nadzieje, że dowiozą 1-2 i przejdą. Trudno, gra się do końca