SILESIAN WARS IX

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

moze mod mily wykasowac 2x te same posty
ach te hochliki
Ostatnio zmieniony 18 cze 2007, o 16:45 przez zaf, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Elo, tak jak już mówiłem zainspirowany ciekawymi wydarzeniami z turnieju postanowiłem w skrócie opisać poczynania krakowskiej ekipy.

Był piątek wieczorem, ja wszystko sobie przygotowałem do wyjazdu, wydrukowałem rozpę, ustawiłem budzik w komie na 4:00 i ogólnie wszystko było ok.

W sobotę rano dzwoni do mnie Oskara i grzecznie pyta: "Gdzie dzi..o jesteś?"
Ja patrze na zegarek a tam 5:55 czyli za 5 min umówiliśmy się na dworcu a jadę tam 30 min? Więc ze spokojem odparłem: "Kur...a będę zaraz bo trochę zaspałem". Szybkie pozbieranie wszystkich bagaży i na szczęście załapałem się ze starszym na auto i podjechałem niewiele spóźniony.

Wszyscy zdążyli i ogólnie wsiadamy na pociąg i bez większych przygód dotarliśmy do Katowic. Koło dworca jak zwykle czekała ekipa i przyjechał autobus i pierwsza połowa zabrała się busem a Legion z resztą ziomali pozostał oczekując na ekipę z Wrocka.

Po ich przybyciu zabraliśmy się w busa i wyruszyliśmy w trasę.

W połowie drogi okazało się że nikt za bardzo nie wie gdzie mamy wysiąść :D . Wysiedliśmy na przystanku który okazał się najbardziej znajomy i.... nie mamy pojęcia gdzie jesteśmy :twisted: Zapytaliśmy jakiegoś przechodnia gdzie mamy iść i okazało się że jesteśmy 2 minuty od celu :D z tym że wylądowaliśmy na tyłach. Ktoś stwierdził że zrobiliśmy idealny ambush i był to mega plan a nie nasza niewiedza 8)

Potem odbył się turniej, jak zwykle z dużą frekwencją i miłym klimatem. Zostaliśmy przywitani chlebem, smalcem i herbatką :wink:

Po turnieju ok 20:30 wyruszyliśmy w drogę powrotną do domu i o 21:00 byliśmy na dworcu. Idziemy do rozkładu jazdy patrzymy a tam....
Ostatni pociąg do Krakowa byl o godzinie 20:55 :shock: . Wszyscy myślą wtopa ale Zafael zabrał nas na PKS a tam... busy od 7 godzin nie jeżdżą :shock:

Ja zacząłem zajmować sobie ławeczkę na miłą noc w Katowicach na dworcu ale Oskarek zadzwonił do Jankiela i Agnieszki mówiąc:
" No cześć Agnieszko słuchaj.... eee jesteśmy na dworcu... eee ostatni pociąg i autobus eee..... Czy możecie nam jakoś pomóc?"

Dostaliśmy zezwolenie na przenocowanie u nich i wyruszyliśmy w trasę na przystanek na którym na nas mieli czekać, jedziemy jedziemy i okazuje się że to zły kierunek :shock: :lol: , ale okazało się z czasem że jednak jesteśmy na dobrej drodze więc odetchnęliśmy z ulgą :?

Na miejscu zgarnęli nas Agnieszka z Jankielem i przenocowali nas. Rano dostaliśmy pyszny posiłek bogów :D i pełni sił dotarliśmy na dworzec zakupiliśmy bilety i czekamy na peronie na pociąg i za 5 min mieliśmy odjazd a tu okazuje się.... jesteśmy na złym peronie :shock: więc na szybkości zmiana peronu i czekamy na pociąg.

Potem bez niespodzianek dotarliśmy do domu i wszystko skończyło się dobrze i szczęśliwie.

Dziękujemy wszystkim za wspaniały turniej a przede wszystkim jesteśmy wdzięczni Agnieszce i Jankielowi za to że się nami zaopiekowali :D :wink:

Następnym razem Legion znowu przybędzie na turniej i pewnie jak zwykle będzie coś dziwnego z naszym dojazdem więc pewnie to opiszę.

Pozdro

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

o zesz ku... rcze
Wy to bez niespodziewajek dojechac do wiochy nie potraficie, nie mowiac o turnieju.

Przejazd pelen przygod :)

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

http://s007.wyslijto.pl/?file_id=035107 ... 4070999553

a tam miedzy innymi fotka na podstawie ktorej moja sygnatura powstala.. :P

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

o zesz ku... rcze
Wy to bez niespodziewajek dojechac do wiochy nie potraficie, nie mowiac o turnieju.

Przejazd pelen przygod
no co za upierdliwiec :D

skaven zapomniales dodac ze wracalismy w przedziale bagażowym :twisted:

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

SauruS PoweR pisze:
o zesz ku... rcze

Przejazd pelen przygod

ryby i ludzie z zadupia glosu nie maja
to co sie odzywasz :P ;)

w przedziale bagazowym, buahahahahaha - dobre

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

SauruS PoweR pisze:
o zesz ku... rcze

Przejazd pelen przygod

nastepym razem bedziecie robic za ciufcie :twisted:
swoja droga-wystarczy jak bedziecie sie zwijac tuz po 19 z SW(jest taki transport) i sie dostaniecie na dworzec przed 20

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

zeby wroclaw umial do domu trafic, a krakow nie..
jak dzieci, jak dzieci:P

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

i tym rozni sie mieszkaniec metropolii od nekropolii :lol:

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Nom, w przedziale bagażowym wracaliśmy to fakt, ale muszę powiedzieć że byłą to chyba najlepsza miejscówka w pociągu bo inne przedziały były zawalone :? Ogólnie przeraża mnie myśl o wyjeździe za miasto, ale cóż powergamerzy muszą jeździć po punkciki :twisted: :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

zafael pisze:
SauruS PoweR pisze:
o zesz ku... rcze

Przejazd pelen przygod

to ja juz wole byc rekinem niz malym brodatym cieciem malinowym :lol:

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

SauruS PoweR pisze:
zafael pisze:
SauruS PoweR pisze: no co za upierdliwiec :D

to ja juz wole byc rekinem niz malym brodatym cieciem malinowym :lol:
fakt brody to Ty nie masz :wink:

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Robicie SW w lipcu albo sierpniu?

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

koniec lipca bedzie turniej albo w bedzinie albo na giszowcu (dojazd tyle samo zajmuje z krakowa). no albo poczatek sierpnia, zobaczymy jak wyrabianie z czasem nam pojdzie

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Hmm a jeśli w Będzinie to gdzie dokładnie ?

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

biblioteka miejska nie wiem ile, ta kolo stadionu (; z katowic 20min pociagiem badz 30 autobusem.
Z szefostwem biblioteki sie niestety dopiero w czw/piatek zobacze.. ech, wiec nam sie perspektywy na sama koncowke miesiaca przesuwaja.

ODPOWIEDZ