Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Skavenblight pisze:- Wiesz Michał, muszę Ci tak szczerze powiedzieć... Twoja banda to totalne bezklimacie!
- Przepraszam, jestem tylko battlowcem.
Dobrze powiedział, nalać mu wódki! Piwo bym Michałowi w Prdx postawił, gdybyś się wcześniej pochwaliła takim złotym tekstem jego autorstwa (zamiast zastanawiać się nad genitaliami Space Marines) ;)
Ostatnio zmieniony 7 lip 2007, o 17:50 przez Tomash, łącznie zmieniany 1 raz.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Faktycznie przednie. :D
Obrazek
Obrazek

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Tomash pisze:
Skavenblight pisze:- Wiesz Michał, muszę Ci tak szczerze powiedzieć... Twoja banda to totalne bezklimacie!
- Przepraszam, jestem tylko battlowcem.
Dobrze powiedział, nalać mu wódki! Piwo bym w Prdx postawił, gdybyś się wcześniej pochwaliła takim złotym tekstem Michała (zamiast zastanawiać się nad genitaliami Space Marines) ;)
Jak można w ogóle o czymś takim myśleć :shock:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Sykstus pisze:Jak można w ogóle o czymś takim myśleć
Wyobraź sobie, że jesteś Skavenblight i daaawno nie widziałeś Haka :wink: .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze: Dobrze powiedział, nalać mu wódki! Piwo bym w Prdx postawił, gdybyś się wcześniej pochwaliła takim złotym tekstem Michała (zamiast zastanawiać się nad genitaliami Space Marines) ;)
Co się odwlecze to nie uciecze... jeszcze niejedno piwo wypijemy w czwartkowym składzie ;)

Tak w ogóle to Michał bardzo walczył ze swoją naturą, kiedy wystawiał swoją bandę. Dopiero na sam koniec z bólem przegranego w oczach postawił wodza orków na dachu budynku [ekhu, WS4, S4, T4...] ;)
Sykstus pisze: Jak można w ogóle o czymś takim myśleć :shock:
TomCio pisze:Wyobraź sobie, że jesteś Skavenblight i daaawno nie widziałeś Haka
Aj, dajcie spokój, to nawet nie z powodu Haka - ot, po pijaku zastanawiają mnie takie ciekawostki. Swoją drogą to też przez Michała było, ale nie pamiętam, skąd nagle w rozmowie wzięli się Space Marines :-k

Sykstus
Masakrator

Skavenblight pisze: Aj, dajcie spokój, to nawet nie z powodu Haka - ot, po pijaku zastanawiają mnie takie ciekawostki. Swoją drogą to też przez Michała było, ale nie pamiętam, skąd nagle w rozmowie wzięli się Space Marines :-k
Wniosek jest jeden... nie powinnaś oddalać się na większą odległość od Haka i nie powinnaś tyle pić alkoholu :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze: nie powinnaś oddalać się na większą odległość od Haka
To fakt...
Sykstus pisze:i nie powinnaś tyle pić alkoholu :P
Eee tam!

Przyznaj, boisz się naszej wizyty w Nowym Sączu? :twisted: A wiesz, że Michał o którym mowa parę postów wyżej też będzie w okolicy? I Hak z bratem? :twisted:

Oj, Dębowa Tarcza nadciąga!

Sykstus
Masakrator

Skavenblight pisze:
Sykstus pisze: nie powinnaś oddalać się na większą odległość od Haka
To fakt...
Sykstus pisze:i nie powinnaś tyle pić alkoholu :P
Eee tam!

Przyznaj, boisz się naszej wizyty w Nowym Sączu? :twisted: A wiesz, że Michał o którym mowa parę postów wyżej też będzie w okolicy? I Hak z bratem? :twisted:

Oj, Dębowa Tarcza nadciąga!
Czemu miałbym sie bać czekam z niecierpliwością an inną bandę niż Dwarf treasure Hunters albo strzelający ludzie ;/ Czekam z niecierpliwością na heretyków do palenia :P Zresztą właśnie się przygotowuje malując swa bandę :P Przypominam że klub czynny od 11stej :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Eee, spoko, ode mnie przyjadą Karnawałowcy i trupy, a jak się uprę, to niepomalowany [ZŁO!] Kislev włożę w podstawki. Michał nie wiem, co przywiezie, pewno trupy i jakieś szczurki, a Hak to nie mam bladego pojęcia, co zabrał... jeśli wzięli wszystko, to mają orków, szczury... i inne niepomalowane [ZŁE!] bandy. Do wyboru, do koloru.

Ale jak złapię na jakichś battlowych odruchach, to...

Sykstus
Masakrator

Skavenblight pisze:Eee, spoko, ode mnie przyjadą Karnawałowcy i trupy, a jak się uprę, to niepomalowany [ZŁO!] Kislev włożę w podstawki. Michał nie wiem, co przywiezie, pewno trupy i jakieś szczurki, a Hak to nie mam bladego pojęcia, co zabrał... jeśli wzięli wszystko, to mają orków, szczury... i inne niepomalowane [ZŁE!] bandy. Do wyboru, do koloru.

Ale jak złapię na jakichś battlowych odruchach, to...
Co masz na myśli mówiąc o battlowych odruchach ??;-> Ja juz osobiście w battla nie gram ale przeważeni co dnia ktoś w owego battla gra .... Ale jak będzie tyle ludu do mordka to opanujemy cały klub i Mordheim będzie rządził :P Niestety Necra chyba nie będzie ;/ A zasilił by nas swymi Łorkami :P które ostatnimi czasy stwarzał..

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Sykstus: pytanie o genitalia marianów nie jest wbrew pozorom takie totalnie od czapy. Poczytaj trochę flufu 40k, ewentualnie Codex:Space Marines, a powinna się u Ciebie pojawić podobna wątpliwość odnośnie tego, co mają pomiędzy nogami.
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus: ależ mi gra w battla nie przeszkadza, co Ty... chyba, że ktoś w Mordheim próbuje mi battlować ;)
Necra nie będzie? A co z nim? :(

Tomash: kiedy powiedziałam to Hakowi, stwierdził, że teraz już nie dziwi się, że instynktownie zawsze wolał jakieś armie z jajami :P

Sykstus
Masakrator

Tomash pisze:Sykstus: pytanie o genitalia marianów nie jest wbrew pozorom takie totalnie od czapy. Poczytaj trochę flufu 40k, ewentualnie Codex:Space Marines, a powinna się u Ciebie pojawić podobna wątpliwość odnośnie tego, co mają pomiędzy nogami.
Na całe szczęście moje zainteresowania w 40k ograniczają sie do Imperial Guard, Demon Hunters (możliwi sojusznicy) i Chaosu wszelkiej maści bo takiego mam przeciwnika ;/ Smi jakoś meni nie interesują ;]

Necro chyba ma na jakiś konwent jechać ale nie jestem jeszcze na 100% pewien

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

A Chaos Marines (przedherezyjni) albo Grey Knights? Przechodzili te same operacje :P

Sykstus
Masakrator

Tomash pisze:A Chaos Marines (przedherezyjni) albo Grey Knights? Przechodzili te same operacje :P
Mógłbyś to rozwinąć ? Znaczy się ze oni nie... tego tj kastraci :shock: Przynajmniej SOB są całe zdrowe :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Necro na konwencie? Niedobrze! Chcialam zobaczyc, fajnie maluje...

Kurde, powiedzcie mi ten magiczny skrot klawiaturowy, ktory mi przywroci polskie litery po jakims pechowym wcisnieciu, bo nie moge normalnie :evil:

Sykstus
Masakrator

Skavenblight pisze:Necro na konwencie? Niedobrze! Chcialam zobaczyc, fajnie maluje...

Kurde, powiedzcie mi ten magiczny skrot klawiaturowy, ktory mi przywroci polskie litery po jakims pechowym wcisnieciu, bo nie moge normalnie :evil:
Ctrl shift

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Nie dziala.

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Post autor: Wych »

p-kilk na pasek zadan na dole wybierz "paski narzedzi" i wlacz "pasek jezyka". Potem wystarczy juz tylko zmienic EN na Pl.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Ubuntu mam :)

Zablokowany