Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Skavenblight pisze:Ubuntu mam
Kod: Zaznacz cały
xmodmap pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja Ci dam dziwnego!Wych pisze:Sykstus - podpowiem Ci - ona jest kobietą!! Chociaz to o czym mowi nie jest normalne dla tego dziwnego gatunku i moze budzic pewne watpliwosci !
No dobra - bardzo dziwnego - nie rozumiem, jak moje koleżanki mogą nie interesować się figurkami. A nawet jak im się figurki podobają, to nie chcą grać.
Ale ja to ja
Oczywiscie ze dziwnego. I bede bronil tu tej teorii jak niepodleglosci tj... tak dlugo jak nie zobaczy tego moja luba
A z tymi kolezankami to powiem Ci ze mam podobny problem. Wszystkim sie podoba na poczatku, ale zeby samemu sprobowac zagrac to jakos nie bardzo.
I zeby nie bylo -slowa dziwny uzywam w sensie "nie-normalny" a nie zadnym innym
A z tymi kolezankami to powiem Ci ze mam podobny problem. Wszystkim sie podoba na poczatku, ale zeby samemu sprobowac zagrac to jakos nie bardzo.
I zeby nie bylo -slowa dziwny uzywam w sensie "nie-normalny" a nie zadnym innym
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kobiety mogłyby to samo o nas powiedzieć, że wystarczy że spojrzymy sobie w dół (ok, trochę niżej, niż one patrzą sobie i już.Wych pisze:Raczej biustu, zawsze mozecie sie na niego pogapic, wystarczy spojrzec w dol i juz . Ja nie wiem jak mozecie sie na czymkolwiek skupic
A czy tak naprawdę jest?