Naszą, oczywiście (Solidarność o~~Wych pisze:Mate - czyją ty trzymasz stronę ?
No ale, tak już pozostanie - my im, one nam w dół patrzą...
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No nie wiem, NataliaSkavenblight pisze:Nie, tego nie powiem.Wych pisze:A nie mowilem zaraz ci powie ze to jeszcze oblesne itpSkavenblight pisze:Przepraszam, chłopaki...
ale wiecie, że to g... prawda.
A Mate zrozumie.
Nie kobiety?Wych pisze:Ehhh.... to mow od razu ze polonistki, a nie kobiety
Nie przeczę Oboje wiemy, że to część prawdyMate pisze:No nie wiem, NataliaSkavenblight pisze:Nie, tego nie powiem.Wych pisze: A nie mowilem zaraz ci powie ze to jeszcze oblesne itp
A Mate zrozumie.
Faceci gapią się kobietom na biust i pupę, za to kobiety (wiem to od wielu koleżanek z polonistyki patrzą nam na miejsce, gdzie schodzą się obie nogawki spodni...
O tym, że faceci lubią biusty i pupy, a kobiety członki.TomCio pisze:Niebyło mnie kilka godzin i 2 strony spamu, nawet mi się niechce tego czytać . O czym gadacie ?
Nam pani na wychowaniu do życia w rodzinie (czyli jakiejś takiej edukacji seksualnej) mówiła że kobiety "zwracają b. dużą uwagę na męskie pośladki". Ja nie jestem kobietą, więc nie wiem, mate popytaj koleżanki.Mate pisze:za to kobiety (wiem to od wielu koleżanek z polonistyki patrzą nam na miejsce, gdzie schodzą się obie nogawki spodni...
juz nie mowiac na jakie rzeczy facet zwraca uwage ]:-> ale to chyba kazdy z nas wiepingus pisze:Nam pani na wychowaniu do życia w rodzinie (czyli jakiejś takiej edukacji seksualnej) mówiła że kobiety "zwracają b. dużą uwagę na męskie pośladki". Ja nie jestem kobietą, więc nie wiem, mate popytaj koleżanki.
Te wychowanie jest żenujące... Skoro tam nam mówiła babka że kobieta jest podobna do szafy dwudrzwiowej Spytałem się wtedy na głos co za debil to wymyślił.. to mi nawet nie odpowiedziała.. Lekcja ta nadaje się jedynie do spania odpisywania zadań bądź wyjścia na piwo.. Kto jak wolipingus pisze:Nam pani na wychowaniu do życia w rodzinie (czyli jakiejś takiej edukacji seksualnej) mówiła że kobiety "zwracają b. dużą uwagę na męskie pośladki". Ja nie jestem kobietą, więc nie wiem, mate popytaj koleżanki.
To dlatego mi koleżanka kiedyś powiedziała, że mam fajną dupe .pingus pisze:Nam pani na wychowaniu do życia w rodzinie (czyli jakiejś takiej edukacji seksualnej) mówiła że kobiety "zwracają b. dużą uwagę na męskie pośladki". Ja nie jestem kobietą, więc nie wiem, mate popytaj koleżanki.
Dlatego ja się z tego wypisałem . Kolesie chodzili godzine wcześniej do szkoły, żeby tych pierdół posłuchać.Sykstus pisze:Te wychowanie jest żenujące... Skoro tam nam mówiła babka że kobieta jest podobna do szafy dwudrzwiowej Confused Spytałem się wtedy na głos co za debil to wymyślił.. to mi nawet nie odpowiedziała.. Lekcja ta nadaje się jedynie do spania odpisywania zadań bądź wyjścia na piwo.. Kto jak woli Razz
W przyszłym czyli nadchodzącym roku szkolnym nie po pełnie drugi raz tego błędu :p Niestety u nas to tak pośrodku lekcji na fizyce jest;/ (bo mat - fiz ;])TomCio pisze: Dlatego ja się z tego wypisałem . Kolesie chodzili godzine wcześniej do szkoły, żeby tych pierdół posłuchać.