Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 2600
Re: Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 26
Ponieważ raz, że właśnie jest to pomieszczenie mniej. Dwa, że wszyscy musieliby być przy zamykaniu i otwieraniu, żeby potem jakiś akcji nie było. Byłem na sporej ilości masteów i nigdzie nie było takiej sali.
Ale oczywiście jeśli to zorganizujecie, to ok.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
ale pieprzysz glupoty. Na Stratku bylo osobne pomieszczenie na figsy, Bazyl zamykał całą salę, DMP...Andrzej pisze:Ponieważ raz, że właśnie jest to pomieszczenie mniej. Dwa, że wszyscy musieliby być przy zamykaniu i otwieraniu, żeby potem jakiś akcji nie było. Byłem na sporej ilości masteów i nigdzie nie było takiej sali.
Coś dziwne te mastery, na które jeździsz
No na stratku Morrok sam osobiscie pilnowal figsow cala noc
a juz zupelnie serio faktycznie na wszystkich masterach na jakich bylem oraz na dms dmds byly chowane figsy
a juz zupelnie serio faktycznie na wszystkich masterach na jakich bylem oraz na dms dmds byly chowane figsy
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
No to widać się nie załapałem
Będzie jakiś bonus za przyjście w piątek i porobienie za murzyna?
Będzie jakiś bonus za przyjście w piątek i porobienie za murzyna?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
1. jak wygląda kwestia noclegu z pt na sb?
spiworek / karimata wystarczy czy mozna/trzeba sie w hotelu zameldowac od razu?
2. niespecjalnie dogrzebałem się, ale może ktoś w skrócie podać o co chodzi z liczeniem arenowym do sztandarów w 2 scenariuszu?
jak ktoś ma 4 ptk i straci 2 to przegrywa 18-2 ? czy liczone jeszcze jest ile sam zniszczyl ptk przeciwikowi, trochę nie kminię a na arenie nie byłem
dzięki pozdro
spiworek / karimata wystarczy czy mozna/trzeba sie w hotelu zameldowac od razu?
2. niespecjalnie dogrzebałem się, ale może ktoś w skrócie podać o co chodzi z liczeniem arenowym do sztandarów w 2 scenariuszu?
jak ktoś ma 4 ptk i straci 2 to przegrywa 18-2 ? czy liczone jeszcze jest ile sam zniszczyl ptk przeciwikowi, trochę nie kminię a na arenie nie byłem
dzięki pozdro
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
To w końcu różnica czy nie?Lidder pisze:W tym przypadku wynik to 16:4Andrzej pisze:Jeżeli sciągniesz przeciwnikowi pkt do 3, to wygrywasz 20-0, niezależnie od tury. I teraz liczysz ile straciliście pkt. Dajmy na to, ty straciles 4, a przeciwnik 2. Różnica wynosi 2. Od 20 odejmujesz 2 i w ten sposób wygrałeś 18-2
Jak różnica to 18-2 Lidderku
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Żadnej różnicy nie ma. Wygrywasz 20:0 i odejmujesz stracone punkty, do minimum 15:5.
Andrzeja olejcie w tym wątku(pierdoli głupoty), słyszałem, że chce przegonić Shino z postami.
Andrzeja olejcie w tym wątku(pierdoli głupoty), słyszałem, że chce przegonić Shino z postami.
Shino czuje, że jego pozycja jest zagrożona.Shino pisze:albo wlasnie scsna go na studiach i przez pol roku znowu bedzie mial czas na czytanie forum
Andrzej wypiera się swoich marzeń.Andrzej pisze:Nieprawda
Dmtrij przegrał życie.Dmtrij pisze:damm... mnie już przegonił:(
Border Pronces. Tu spełniają się i pryskają marzenia. Czy zamierzasz się poddać czy walczyć o nie?