O&G vs szczurki

Orcs and Goblins

Moderator: Kołata

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
:UGH
"Nie jestem powergamerem"

O&G vs szczurki

Post autor: :UGH »

Jakie macie sposoby na abominację? przepychacie dzwon i furmankę czy je omijacie i zbieracie punkty na innych jednostkach?

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Na nowych orkach się nie znam, ale myślę że pająkami można abominację zatruć, to spadnie, a przedtem ostrzelać jeszcze z DD i RL. Przez tamto drugie może przepuść manglery i zobacz, co się stanie.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Słowian

Post autor: Słowian »

Jeżeli chodzi o abdominację to sprawa wygląda następująco, w zależności od to czy chcemy się jej pozbyć za wszelką cenę.

1. Karmić ją można goblinami, jak wszystko na co nie ma sposobu. O ile w pobliży będzie generał i bsb to ją potrzymają kilka tur.

2. Jeżeli chcemy się jej pozbyć to musimy zastosować misję samobójczą BO. Klocek 20-30 BO ze sztandarem płonących ataków rozkręci abdomkę w 2 tury. Z tym że z klocka nie zostanie zbyt wiele.

Odnośnie dzwona i furmanki nie mam doświadczeń.
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran

Awatar użytkownika
:UGH

Post autor: :UGH »

Myślałem też o 10 SO na dzikach z płonącymi atakami ( dziki też je dostają?), przy pomocy czaru z małej wagh...obniżenie I powinni szybko się z nią uporać, gorzej tylko jak czar nie wejdzie...

Ewentualnie Ruby Ring of Ruin z sześciu kości, katapy i DD

Furmake chyba najlepiej częstować DD i katapami....

Awatar użytkownika
Yahoo82
Kradziej

Post autor: Yahoo82 »

Walisz w to z DD i dobijasz Arokiem :) Chociaż prawda jest taka, że armie bez pitki w magii mają ciężko z tym bydlęciem. Zwłaszcza, gdy ma się In2...
Obrazek

I może następnym razem ktoś łaskawie napisze co jest nieregulaminowe w podpisie zanim go wypierdzieli?

Awatar użytkownika
maciom
Chuck Norris

Post autor: maciom »

na abomke wypuszcza się klocek 21 NG z 2 fanolami i dowidzenia zwłaszcza jesli wcześniej dostała jakieś gobliny na głowe
czy jeśli mam przedmiot, który pozwala mi przerzucać każdego warda to, czy mogę też przerzucać ochronę magiczną?

katerek
Masakrator

Post autor: katerek »

Mangler-syny też dają radę o ile nie będzie pecha i regenka za dobrze nie zadziała.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek

ODPOWIEDZ