O to moja rozpa na 1350 oceńcie i skrytykujcie
EX champ khorn, demonic mount, enchant shield gaze of gods, bitting blade 235
4x choosen knights of khorn std 245
EX champ undiv steed sword of might, armour of damination 168
5x knights undiv std musik 195
6x Warhounds 36
6x Warhounds 36
10x furie 150
5 flesh hounds of khorn 80
gigant 205
Khorn mortal 1350
Proponuję:
z chosenów khorne zrób zwykłych, a z 10 furii zrób 6. Wywal Sword of Might, daj flaila; wywal Bitting Blade i zostaw dwa razy po 5 houndów.
Za te punkty kup czterech knightów khorna. Jeżeli dobrze liczę w pamięci to wystarczy punktów.
A rozpa fajna
z chosenów khorne zrób zwykłych, a z 10 furii zrób 6. Wywal Sword of Might, daj flaila; wywal Bitting Blade i zostaw dwa razy po 5 houndów.
Za te punkty kup czterech knightów khorna. Jeżeli dobrze liczę w pamięci to wystarczy punktów.
A rozpa fajna
Szczurza Jucha napisal:
"Dla exalteda undivided wykop Sword of might, daj mu flaila, a dla exalteda khorna mieczyk przydziel"
ale jak dam ex sword of might to wtedy bedzie buba bo nie bedzie mial enchant shielda a wtedy na demonie bedzie mial sv 3+ wiec nie wiem czy to bedzie najlepszy pomysł to juz lepiej mu go nie dawac
"Dla exalteda undivided wykop Sword of might, daj mu flaila, a dla exalteda khorna mieczyk przydziel"
ale jak dam ex sword of might to wtedy bedzie buba bo nie bedzie mial enchant shielda a wtedy na demonie bedzie mial sv 3+ wiec nie wiem czy to bedzie najlepszy pomysł to juz lepiej mu go nie dawac
herosów złożyłbym tak:zielo pisze:Szczurza Jucha napisal:
exalt undiv shield, som, gaze
exalt khornea, flail, shield, crown of everlasting conquest